IP: *.chelmno.mm.pl 11.03.13, 04:58
Gdzie w okolicy można kupić najtańsze okna?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: okna PCV IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.13, 10:57
      Sprawdzałem na poprzecznej i w lumifilu. Lumifil tansze.
      • Gość: ... Re: okna PCV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 21:23
        może lumifil ma tańsze chociaż wątpie ale na pewno ma najgorszy szut a poza tym wmawia klientom ze sprzedaje okna 6 komorowe a w rzeczywistości są to 4 lub 5 komorowe. nie wspomnę o jakości montażu i sposobie reklamacji gdzie obsługa olewa klienta i jest bardzo nieprzyjemna. wiem bo niestety kupiłam tam okna czego bardzo żałuję
    • Gość: zdzichu Re: okna PCV IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.13, 17:55
      Polecam okna z Drutexu ponieważ niema ma z nimi kłopotów i są najtańsze w Chełmnie i Świeciu . Polecam!!
      • Gość: ha Re: okna PCV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 10:15
        Gorąco polecam okna z DRUTEXU firmy ROL-MOD ul. Rycerska,mam od nich 2 okna i jestem niezwykle zadowolona!Fachowa obsługa,bardzo sympatyczna ;) okna super a co do cen to można się dogadać,w dodatku monter zna się na swojej pracy,posiadam tez okno z LUMIFILU lecz nie polecam!!!Obecnie czekam na kolejne okno z z firmy ROL-MOD.
        • moherowyninja Re: okna PCV 27.03.13, 22:29
          ja zakładałem z jamonta - mały sklepik na przeciwko mcdonaldsa, gość trochę pierdoła ale dobra ekipa montażowa
          nie patrz tak całkiem na cenę bo to mylący często czynnik, wybrałem okna w średniej cenie
    • Gość: Jaśko Re: okna PCV IP: *.cdma.centertel.pl 12.12.13, 06:24
      Proponuję poszukać firmy która prowadzi dystrybucję okien Petecki, mają zarówno typowe veka jak też energooszczędne można podejrzeć na stronie www.petecki.kalisz.pl, firma godna polecenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka