Gość: Łukasz IP: *.sin.nokia.net 14.07.13, 12:53 Potrzebuje pomocy! Pękła mi szyba w samochodzie. Proszę powiedzcie mi gdzie moge ją wymienić! Gdzie w cch to robią!? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: pęknięta szyba IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.13, 20:05 Szukaj w necie firmy z Grudziądza.Przyjadą,zrobią na parkingu i będzie sporo taniej niż w warsztacie.Nazwy firmy nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sko Re: pęknięta szyba IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.13, 20:08 Pan Rutkowski w Świeciu Witosa 12 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav Re: pęknięta szyba IP: *.play-internet.pl 14.07.13, 20:59 piotr jaskulski świecie chłopaki przyjadą pod dom robią dobrze przystępnie cenowo i estetycznie wszystko jak należy... wymieniali mi w zeszłym tygodniu w sumie pod blokiem :) ja jestem zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: pęknięta szyba IP: *.30.99.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.13, 23:29 w kazdym chelminskim warsztacie samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś