Gość: Tatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 14:27 Witam. Orientuje się ktoś jaki jest koszt wesela w Relaksie na osobę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miałem tam wesele Re: Wesele Relaks IP: *.tvgawex.pl 03.09.13, 22:33 Z całym szacunkiem ale... głupie pytanie... Przecież sam decydujesz za ile na osobę robisz wesele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Miałem tam wese Re: Wesele Relaks IP: *.chelmno.mm.pl 03.09.13, 22:49 Wcale nie głupie pytanie . Sama szukałam sali na weselę w tym roku i wszędzie gdzie dzwoniłam proponowali mi cenę za osobę ok. 140 zł za osobę . Były również po 190 zł za osobe. Nigdzie indziej tam gdzie dzwoniłam nie schodzili z niszej ceny .. więc nie wiem czemu uważasz ze to głupie pytanie . Skoro lokale ustalają sobie cene za osobę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miałem tam wesele Re: Wesele Relaks IP: *.tvgawex.pl 04.09.13, 07:23 Uważam tak bo miałem tam wesele i to ja ustaliłem za ile na osobę i co w tym będzie. Widocznie wszystko zależy od siły przebicia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Wesele Relaks IP: *.chelmno.mm.pl 04.09.13, 07:29 tak jak piszesz. W Relaksie można indywidualnie dostosować swoje wymagania co do menu jak i ceny. Osobiście polecam .Fajna obsługa, dobre "żarcie". Ogólnie bardzo sympatycznie. Życze przy okazji Wszystkiego Najlepszego tworzącemu watek. Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
szyna189 Re: Wesele Relaks 05.09.13, 20:12 Witam na ile osób i w jakim okresie to ma być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatra Re: Wesele Relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 11:00 W sierpniu 2014 na około 40-50 osób Odpowiedz Link Zgłoś
szyna189 Re: Wesele Relaks 06.09.13, 20:13 podpowiem tak najtaniej będzie zorganizować namiocie na podwórko lub działce albo w ogrodzie ponieważ to będzie lato i będzie ciepło w zorganizowaniu takiej imprezy pomogą tobie party-serwis.com.pl/ a tutaj załączam plik ze zdjęciem pod tym linkiem party-serwis.com.pl/wp-content/uploads/2011/11/DSC04951.jpg myślę ze pomogłem i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś