Dodaj do ulubionych

Wòdka na wesele

IP: *.tvgawex.pl 12.09.13, 11:24
Wiecie gdzie można kupić tanio wódkę na wesele ok 100 szt
Obserwuj wątek
    • Gość: Kijas Re: Wòdka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 16:41
      U mnie. Model butelki sobie wybierasz sam. I ci mogę okleić ją jak chcesz. Cena za półkę 9 zł. Gładko wchodzi i na bank nie oślepniesz po niej.
    • Gość: Facet Re: Wòdka na wesele IP: *.26.90.92.rev.sfr.net 12.09.13, 16:57
      A dlaczego w ogole kupowac i w dodatku taaaakie ilosci?!
      • szyna189 Re: Wòdka na wesele 12.09.13, 19:55
        w hurtowni na poprzecznej
        • Gość: m Re: Wòdka na wesele IP: *.tvgawex.pl 13.09.13, 12:20
          Na poprzeczkę nie sprzedają wódki
          • Gość: x Re: Wòdka na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 13.09.13, 15:31
            napisz do mnie, na pewno się dogadamy, wybierzesz jaką wódke chcesz ja podam cenę rafalzip@wp.pl
    • Gość: janusz Re: Wòdka na wesele IP: *.torun.mm.pl 13.09.13, 16:31
      najlepiej jedz do MAKRO do Torunia , załatw sobie kartę.
      Ceny mają jedna z najniższych .
      Ja kupowałem od nich Smirnoffa 120 butelek i taniej niż u nich nigdzie nie znalazłem w takich ilościach.
      Czasem w Tesco można znaleźć w podobnej cenie albo w Realu.

W Chełmnie generalnie słabo .
      • Gość: Pan młody Re: Wòdka na wesele IP: *.tvgawex.pl 13.09.13, 16:49
        Aby kupić wódkę w makro potrzebna jest koncesja na alkohol ?
        • szyna189 Re: Wòdka na wesele 13.09.13, 20:37
          nie nie żadna koncesja
          koncesja tylko wtedy jak np masz swoja firmę Bar czy coś w tym stylu
          a w makro kupujesz jako klient indywidualny
        • Gość: Janusz Re: Wòdka na wesele IP: *.torun.mm.pl 21.09.13, 21:48
          Nie potrzeba koncesji.
          Jeśli byś ją miał to kupiłbyś w niższej cenie.
          Jeśli nie masz koncesji to kupisz jako klient indywidualny po nieco wyższej cenie.
    • Gość: polecam Re: Wòdka na wesele IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.09.13, 22:51
      Cześć, ja polecam impuls, sam niedawno zamawiałem maximusa i w dodatku utargowałem ładną cenę, sprawdź
      • Gość: aa Re: Wòdka na wesele IP: 89.231.148.* 23.09.13, 23:17
        tylko w dużych marketach - najbezpieczniej :)
    • Gość: Pan mlody Re: Wòdka na wesele IP: *.tvgawex.pl 25.09.13, 09:29
      Dziękuje za podpowiedzi wódka już zakupiona :-)
      • Gość: Jaca Re: Wòdka na wesele IP: *.torun.mm.pl 25.09.13, 15:50
        i co tam, w Makro byles ? :)
        • wesele2014 Re: Wòdka na wesele 05.10.13, 17:19
          Wlasnie-jakies rady co do miejsca gdzie mozna znalezc dosc tania wodke?
          • Gość: euzebiusz Re: Wòdka na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 00:51
            a po co chcesz wódkę kupować. truć gości alkoholem, to już żeby się bawić trzeba się otumanić? lepiej zainwestuj w lepsze jedzenie... w to miejsce no i w porządny zespół, wtedy nie trzeba pić żeby się świetnie bawić!
            • Gość: 2 Re: Wòdka na wesele IP: 89.231.148.* 06.10.13, 13:51
              Euzebiusz nie cwaniakuj, każdy lubi sobie wypić na weselu, no chyba że nie może. pozdrawiam
              • Gość: euzebiusz Re: Wòdka na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 18:13
                Można podać wino do głównego posiłku. A jak już koniecznie mocniejszy alkohol to może spróbuj wynając na wieczór barmana który by robił gościom różne ciekawe mieszanki wg uznania? (jak poszukasz dobrze to wcale drogo Cię to nie wyjdzie, a wrażenia o niebo lepsze) bo sama wódka na stół? naprawdę, po to jest wesele żeby połowa gości z czerwoną twarzą słaniała się na nogach na parkiecie i w okolicach?
                ja nie krytykuję, tylko poddaje myśl, a może znajdzie aprobatę Organizatora? warto spróbować.
        • Gość: pan mlody Re: Wòdka na wesele IP: *.tvgawex.pl 07.10.13, 09:49
          Wódkę kupiłem w świeciu na witosa ok 3 złotych na butli taniej niż w sklepie:-)
          • Gość: Pan Młody Re: Wòdka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 23:41
            Jeśli chcecie niedrogą wódkę to skontaktujcie się z konsultantem ślubnym z Chełmna. Pracuje w Irenie i ma kontakty z hurtownikami. Na moje wesele sprowadził alko w rozsądnej cenie. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka