Dodaj do ulubionych

gimnazjum nr 2

03.10.13, 12:40
jak myslicie czy nauczyciel moze ubliżac swoim podopiecznym i pytac z tematów jeszcze nieprzerobionych jesli jest to nowy przedmiot?czy jest to powód zeby poinformowac kuratorium?
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: gimnazjum nr 2 IP: *.opera-mini.net 03.10.13, 17:03
      W gim. nr 2 jest wszystko możliwe.. dobrze że już skończyłem ta szkole.. bo to jakaś porażka..
      • Gość: Nie nauczyciel Re: gimnazjum nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 19:30
        Moze warto zapytac tego nauczyciela co go sprowokowalo do takiego zachowania, by poznac dwie strony medalu, potem ew. rozmowa z dyrektorwm a jaki to zawiedzie to dopiero do kuratorium. Zazwyczaj we wszystkich sprawach nie tylko szkolnych zaczyna sie rozwiazywac problemy od dolu. Chyba ze to juz przerobilas .
    • Gość: xyz Re: gimnazjum nr 2 IP: *.awacom.net 06.10.13, 21:15
      wiem o jaki przedmiot chodzi niestety wiem tez o tym problemnie .
      • Gość: absolwent Re: gimnazjum nr 2 IP: *.chelmno.mm.pl 07.10.13, 16:00
        spokojnie, początki geografii w gim 2 zawsze są ciężkie :) Potem luzik
        • Gość: Baska Re: gimnazjum nr 2 IP: 89.231.148.* 07.10.13, 17:48
          Geografia to pryszcz, chodzi raczej o chemie i wyzwiska które na niej padają.
          • Gość: dfgh Re: gimnazjum nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 18:23
            Ja jako absolwent jestem zadowolony z tej szkoły. I ją polecam. W porównaniu z drugim gimnazjum chełmińskim jest o wiele lepsze. My też się wściekaliśmy na p. Stachewicza, ale tak jak nas zapewniano, w szkole średniej zauważyliśmy, że on jako wyjątek prowadził porządne lekcje i w szkole średniej ciągłe pytanie jest normalne. Z perspektywy czasu uważam też, że p. Karpińska bardzo dobrze uczyła chemii i "przerobiła" ją z nami na przyzwoitym poziomie. Kojarzy mi się, że kilka razy na chemii ktoś został nazwany głupkiem, a może nawet debilem, ale wcale się nie dziwię jeśli ktoś nim rzeczywiście był i tylko irytował swoją niewiedzą. :P
    • Gość: aaa Re: gimnazjum nr 2 IP: *.as13285.net 07.10.13, 19:07
      jest bardzo prosty sposób....na allegro można kupić pendrive który nagrywa rozmowy......koszt okolo 50zl....trzeba mieć jakiś dowód żeby iść do kogoś ze skargą ....
      • Gość: sdgfh Re: gimnazjum nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 19:32
        Wręcz odwrotnie! Nagrywane/filmowanie bez zgody osoby nagrywanej jest niezgodne z prawem. ;p Ale dowód jest.
        • Gość: aaa Re: gimnazjum nr 2 IP: *.as13285.net 07.10.13, 20:25
          to jest osoba publiczna...moja znajoma nagrała ukrytą kamerą swojego kierownika jak znęca się psychicznie nad pracownikami ...poszła z tym do prokuratury i wygrała !
          • Gość: Tak Re: gimnazjum nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 01:19
            A by się wydawało, ż eto nauczyciele winni świecić przykładem. W końcu oni uczą , także postaw życiowych, szkoła uczy i wychowuje... .. czasy się zmieniają???

Pewno nie należy pobłażać bo to zostaje im na długo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka