Gość: sms IP: *.chelmno.mm.pl 15.10.13, 15:50 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagoda Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 16:02 Tort królewski, pychota polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: 89.231.148.* 15.10.13, 18:57 W Jagodzie zwykle mają stare ciasto. Smacznego. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No nie Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 19:14 Nie kupuję cista na co dzień bo mam uczulenie na wiele konserwantów ale ostatnio z okazji rocznicy zamawiałam tort w Jagodzie, był świeży i pyszny. Zjedzony przez rodzinkę cały do pierwszej kawy. Tyle z moich doświadczeń. Jadłam też pyszny tort z cukierni z Laskowic, mają sklep w Świeciu na Klasztornej. Jakoś mi oba nie zaszkodziły. Nie wiem jak jest tam ze zwykłymi cistami. Miałam tez inne doświadczenie: W innej chełmińskiej cukierni mi powiedziano, że w środę na sobotę to zbyt późno by przyjęto zamówienie na tort. Zastanawiam się ciągle kiedy je więc pieką??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.pl 18.10.13, 20:03 A u Mikruta na dworcowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: 89.231.148.* 18.10.13, 20:31 Kiedyś u Mikruta to było to, dziś to odstraszający , zapyziały lokalik, którego najtrafniejszą wizytówką jest wystawa. Tak wygląda upadająca cukiernia, a wypiekający dla niej piekarze to pewnie jacyś murarscy czeladnicy trenujący na glinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.13, 13:28 A ja nie narzekam z tego co wiem są tam codziennie świeże produkty... Moze wystawa trochę odstrasza ale ciasta są smaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.13, 14:11 Ja również nie narzekam; ciasta codziennie świeże, a obsługa bardzo miła przez panią mieszkającą w Klamrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pycha Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.13, 18:10 Dokładnie, ciasta dobre i z tego co wiem u Mikruta wszystko jest robione na naturalnych produktach a nie jak wszedzie na sztucznych jajkach itp. Może i ceny sa dosc wygórowane ale jednak za jakosc sie płaci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coda Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 21:18 trudono powiedzie gdzie najlepsze ...sernik od mikruta,rolada z jagody, pączki z biedronki :) Jestem łasuchem wiec jak przychodzi ochota to wbijam do najblizszego sklepu i biore to na co mam ochote :) ...ale nie piszcie mi o naturalnych produktach w ciescie !!!!!!!! bo kazdy taki wyrob musialby kosztowac 2 razy wiecej niz obecnie. Reasumujac : ciasto ktore kosztuje 18 zl musialiby od biedy kosztowac 36 zl z kg....podobnie jak z kielbasa za 13zl za kg ;) Kielbasa to ona jest ale tylko z nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Mikrut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 18:27 Miła Pani z Klamer?! Śmiechu warte! To Ty jeszcze na miłych ludzi nie natrafiłeś. Hahaha Gada że ma "pychotki" a po dojściu do domu okazuje się, że to stare lacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Mikrut IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.14, 20:45 Polecam ciasta w cukierni na pasażu w netto. Kupuję systematycznie ,smakowałam wiele wypieków z tej firmy i szczerze polecam bo są na prawdę świeże i pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleśniakowiec Re: Mikrut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 20:56 Pleśniak z Jagody! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Mikrut IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.14, 17:59 adwokat,papieskie sernik cukiernia w netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mikrut IP: *.chelmno.mm.pl 28.01.14, 21:28 sernik najlepszy w cukierni w pawilonie koło kręgielni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciasto Re: Mikrut IP: *.tvgawex.pl 29.01.14, 19:30 To wy jeszcze nie jedliście prawdziwie dobrego ciasta! We wszystkich cukierniach w Chełmnie sprzedają jakieś mazie nazywane ciastami. Nie wiem gdzie najgorsze, mikrut i cukiernia w NETTO, są faworytami do pierwszego miejsca od tyłu. Obrzydzenie bierze od samego widoku, a gdzie tu jeść toto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 19:37 u mnie z wisło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciasto Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.tvgawex.pl 29.01.14, 19:55 Co ci zwisło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.14, 20:21 Mikrut ma dobre tylko niech ceny obnizy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.pl 06.02.14, 20:55 Mikrut jest najstarszą cukiernią w Chełmnie i jedyną którą w naszym mieście produkuję więc mamy pewność że robią to wszystko świeże i po staremu czyli NAJLEPIEJ ! :D szkoda że dużo ludzi nie wie że te wszystkie ciasta, ciasteczka i pierdoły z innych cukierni to wyroby z PROSZEK + WODA i do pieca.. smacznego. Mikrut z tego co wiem to ma wszystko naturalne i prawdziwe wyroby no a za tym idzie cena nie ma co sie dziwić... no chyba że chcesz zjeść sztucznego pączka to idź do bierdonki!!! tam tylko trzeba zmienić tą wystawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciasto Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.tvgawex.pl 09.02.14, 21:16 do ty; chyba nie wiesz co mówisz, naturalne ciasto u mikruta, śmiechu warte. Naturalne i prawdziwe było u Sikory, a potem to już tylko chemia, prawdziwe i naturalne to tylko z domowego pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darocb Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.14, 20:10 Jeżeli chodzi o torty to tylko sklepy Orzechowskiego. Zamówienie w czwartek pyszny Królewski w sobotę rano. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.pl 09.02.14, 22:32 do: Ciasto od czasów sikory do dziś się nic nie zmieniło. wszystko jest po ''staremu'' czyli jak robil sikora robi tak do dziś mikrut.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$$$ Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.play-internet.pl 10.02.14, 12:50 Dobre ciasta mają w Relaksie. Parę razy kupowałam i są naprawde pyszne. Smakują i wyglądają jak domowe wypieki. Widać i czuć że są robione z naturalnych składników i nie z jakiś proszków. Naprawdę polecam PYCHOTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralaks Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 15:08 Tak też mam dobre doświadczenia z Rekalsem, szkoda , że się nie potrafią zareklamować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torty Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.14, 19:47 Ja kupuje u mikruta i jestem zadowolona. torty ze smietany maja bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Surowe Re: gdzie najlepsze ciasto w chełmnie? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.14, 22:19 u mikruta???? Corka kupila dzis drozdzowke do szkoly i byla cala surowa... wiecej tam nie kupie... Odpowiedz Link Zgłoś