Dodaj do ulubionych

laptop czy netbook

IP: *.play-internet.pl 18.01.14, 14:20
witam może ktoś podpowie jaka jest różnica między laptopem a netbookiem i co wybrać przy kupnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: sas Re: laptop czy netbook IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.14, 19:28
      netbook jest mniejszy, poręczny. zależy do czego i gdzie chcesz używać. jeśli dużo się przemieszczasz myślę że netbook
      • Gość: Gość Re: laptop czy netbook IP: *.play-internet.pl 18.01.14, 19:45
        nie nie będę się raczej przemieszczał to ma być do zwykłego codziennego użytku ,dzięki za podpowiedz
    • Gość: ja Re: laptop czy netbook IP: *.chelmno.mm.pl 18.01.14, 20:06
      Zastanawiam się czasem co kieruje takim "......", który zadaje debilne pytania na forum , skoro wystarczy wpisać zapytanie w google i wszystko jest jasne!!!(łopatologicznie wytłumaczone różnice, przeznaczenie, funkcje) Lenistwo? no chyba nie bo napisał to na forum, więc co?. Szkoda słów :P
      • Gość: Gość Re: laptop czy netbook IP: *.play-internet.pl 18.01.14, 20:20
        Myślałem że lepiej będzie zapytać kogoś na forum kogoś kto się zn lub ma jakieś doświadczenie myślałem też że wolno mi zadać takie pytanie ale skoro kogoś tym uraziłem to bardzo przepraszam już nigdy się to nie powtórzy przepraszam przepraszam już nigdy
        • Gość: lokator Re: laptop czy netbook IP: *.chelmno.mm.pl 18.01.14, 21:03
          Nie przepraszaj ja to ignorant i burak.
          • Gość: ja Re: laptop czy netbook IP: *.chelmno.mm.pl 18.01.14, 21:14
            W momencie, w którym zrozumiesz co znaczy słowo ignorant dowiesz się jakim jesteś burakiem lokatorze :)
            • Gość: do gość Re: laptop czy netbook IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.14, 23:14
              jak dowiesz się, co jest Ci potrzebne,to zrozumiesz różnicę ..
              • Gość: Nod Re: laptop czy netbook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 09:48
                Zalezy ile godzin dziennie spedzasz przy sprzecie ....jesli godzine to wez netbooka jest tanszy i mniejszy Jesli wiecej to laptopa jest wiekszy i po odstawieniu nie masz wytrzeszczu oczu :)...netbooki nie maja napedu CD/DVD ! tak nawiasem zamiast sie rozpisywac lepiej przeczytac :
                www.komputerswiat.pl/jak-to-dziala/2010/02/8-mitow-o-netbookach---prawda-czy-falsz.aspx
                • Gość: Gość Re: laptop czy netbook IP: *.play-internet.pl 19.01.14, 11:44
                  Dzięki ci NOD za zobrą podpowiedz już wiem wybieram laptopa dzięki wszystkim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka