Gość: poszukiwaczka IP: *.tvgawex.pl 25.01.14, 07:59 Z powodu mrozów nie stoi nikt z bielizna na targowisku więc Gdzie w Chełmnim dostanę stanik typu bardotka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Briżit Re: gdzie ?! IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.14, 18:24 najbliżej to pewnie w Paryżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do poszukiwaczki Re: gdzie ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 20:27 Chyba trochę nieogarnieta jesteś, sa jeszcze nadal w Cjełmnie sklepy oprócz targowiska i biedronki przy rynku koło BGZ , na Grudziadzkie trzy z bielizną- kolo ERY i po drugiej stronie w pasmanterii i obok buty, rajstopy , bielizna. No taki mróz to może oczy przysłonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walentnki Re: gdzie ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 20:28 Poczekaj na pewno na Walentynki sprzedawców z sexi bielizna zaprosili , by zakochani .. znowu poczuli blusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwaczka Re: gdzie ?! IP: *.tvgawex.pl 25.01.14, 21:41 Jak byś zrozumiała/zrozumiał moje pytanie to nie pisała/pisał byś bez sensu. Nie pytam gdzie jest sklep tylko czy ktoś wie gdzie dostanę,bo to że tam jest to akurat wiem. Tylko że w sklepach których byłam nie ma ;] Poszukuje pewnego źródła... Komuś chyba mózg przymroziło i nie myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brizit Re: gdzie ?! IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.14, 23:09 więc odpowiedź jest jak najbardziej na miejscu dla poszukiwaczki bardotki z rynku ... jeśli Paryż nie zadowoli to gwarantuję Mediolan... he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do poszukiwaczki Re: gdzie ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 00:20 A mi się zdaje ze to Ty masz problem i nie potrafisz sprecyzowc pytania . Chyba nie interesują Cię bardotki tak w ogóle tylko w szczególe, ten konktetny jakis tam rozmiar. Musisz podać dokładniejsze dane- rozmiar miseczki rozstaw, push, czy nie, jaki kolor uwielbiasz itp ..bo jak mamy Ci powiedzieć gdzie kupisz bardotkę dla siebie??? Jak kupuję swojej Pani to mam karteczkę z dokładnymi danymi. Padaja tu Paryż, Wiedeń, bo tam wybór jest dostateczny i napewno wybierzesz oś dla siebie. W Chelmnie może być różnie ,ale jak poczekasz do wiosny to targowisko pewno powróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Briżit Re: gdzie ?! IP: *.chelmno.mm.pl 26.01.14, 22:00 dobre :) najlepiej niech poczeka do wiosny ... he he he - jestem za :) Odpowiedz Link Zgłoś