Gość: ona IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.14, 10:25 Jakiego ginekologa polecacie i jak długo czeka się na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: ginekolog IP: *.chelmno.mm.pl 19.02.14, 10:43 Jak przez NFZ to około pół roku albo i dłużej.. Ja nie polecam żadnego, ale na pewno odradzam dr Ogrodnik. Najlepszy jest chyba Kolendo. Jednak lepiej szukać w innym mieście ginekologa. Zależy o co chodzi. Jeśli o standardowe badania to sobie bez problemu poradzą, albo z prowadzeniem ciąży bez żadnych problemów zdrowotnych matki itp. Jeśli o bezpłodność, kłopoty z zajściem w ciąże, albo kłopoty z donoszeniem ciąży, częste poronienia, albo prowadzenie ciąży kobiety która kilka razy już poroniła to poszukaj lepiej lekarza który się tb na prawdę zajmnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ginekolog IP: *.tvgawex.pl 19.02.14, 16:32 Nie musi to być na NFZ. Może być prywatnie :) Im szybciej tym lepiej. Chodzi o dobre dopasowanie tabletek hormonalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: ginekolog IP: 89.231.148.* 19.02.14, 17:05 bzdura jakie pól roku góra dwa tygodnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: ginekolog IP: *.chelmno.mm.pl 19.02.14, 17:20 hahaha kobieta w ciąży czeka miesiąc na wizyte w szpitalu! wiem bo nie dawno byłam w ciąży! A jak dzwoniłam w wakacje się zarejestrować to mówili że w listopadzie na przyszły rok będą rejestrować, więc gdzie 2 tyg? Te czasy już bardzo dawno minęły jak się 2 tyg tylko czekało. Sama byłam jakiś czas temu świadkiem jak Starsza Pani mówiła że ponad 5 miesięcy czekała na wizyte kontrolną. Jak tabletki to Kolendo, albo Cegielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ginekolog IP: *.chelmno.mm.pl 19.02.14, 18:49 Witam ,jakie dwa tygodnie. Rejestrowałam się do lekarza Cegielskiego 3stycznia a termin wizyty mam na 24czerwca śmiech na sali . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.14, 19:39 W ogole ten oddzial to jeden bajzel ale wiadomo jaki szef taki oddzial nie wiem ze go jeszcze trzymaja ale na szczescie juz tylko czasowo chyba okolo roku i trzeba zmian mamy nadzieje ze dyrekcja slowa dotrzyma w tym oddziale jest najmniej dwoch duzo lepszych od swojego szefa a nazwisko przestalo juz robic wrazenie przynajmniej w Chelmnie beznadzieja mamy na to dowody i najwazniejsza kasa ale wlasna jezeli brak na to zgody prosze zglosic na Krotka Panie szefie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 19:29 Przedwczoraj rejestrowałam się na wizytę kontrolną(NFZ) początek kwietnia.Osobiście od lat chodzę na kontrolę do Pani Ogrodnik i nie mam żadnych zastrzeżeń,tabletki antykoncepcyjne dopasowała mi idealnie............nie wiem czemu tak źle się co niektórzy o niej wypowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: ginekolog IP: *.chelmno.mm.pl 19.02.14, 19:47 Do P. Ogrodnik czeka się najkrócej, około 2 razy krócej. Mam o niej złe zdanie, bo przez ta Panią straciłam dziecko! Poszłam do niej z krwawieniem w 15 tyg ciąży (nie było w przychodni niestety innego lekarza... więc nie miałam wyboru) kazała mi się nie martwić, lezeć i brać nospe... Kiedy wręcz zmusiłam ją żeby dała mi skierowanie na usg, dała mi dopiero na kolejny dzień.. Poszła kolejnego dnia i okazało się że dzień prędzej doszło do poronienia.. lekarze mówili, że jakbym od razu przyszła na oddział to byłaby nadzieja jeszcze na uratowanie dziecka... Dlatego jej nie polecam- chyba zrozumiałe? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Basi Re: ginekolog IP: 89.231.148.* 19.02.14, 21:12 szok - oskarża pani publicznie kogoś o niedopełnienie obowiązków zawodowych - rozumiem , że posiada pani pełną dokumentację medyczną wykazującą błąd lekarski. W w/w sytuacji postępowanie sądowe zapewne przyznało pani wysokie odszkodowanie........... proszę o pełną informację ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: ginekolog IP: *.chelmno.mm.pl 20.02.14, 07:24 Ja polecam Panią Anię Ogrodnik. Uratowała moje dziecko i jestem jej pacjentką do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: ginekolog IP: *.opera-mini.net 20.02.14, 10:40 zgadza się ja po badaniu tej pani też straciłam dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ginekolog IP: *.free.aero2.net.pl 20.02.14, 11:55 Prawda jest taka, że nawet lekarze z naszego szpitala, mają o niej złą opinię. Nie będę wskazywać dokładnie jaki lekarz mi powiedział co na jej temat sądzi. Ale każdy chodzi do lekarza takiego jakiego chce.. Ja jej nie polecam, może innym odpowiada. Chociaż wiadomo że jakieś 70% kobiet z naszego miasta jej nie poleca. A w odniesieniu do 2 tyg oczekiwania na wizyte... to chyba prywatnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ginekolog IP: *.chelmno.mm.pl 20.02.14, 13:49 Jeśli masz kasę do zgłoś sie przychodnia MATOPAT W TORUNIU swietni specjaliści . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: ginekolog IP: *.centertel.pl 20.02.14, 17:01 Prywatnie, dr Piekarski. Zadzwonilam, tego samego dnia wizyta. Prowadzil moja ciaze, nie narzekam. Pan Kolendo tez spoko facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.14, 19:20 Dobra metoda tego pana niby szefa ginekologii w poradni szpitalnej dlugo czekac prywatnie aby kase napchac ale swoja to szybciutko zas go juz wymienic pomozemy damy dowody! !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 21:16 Polecam dr Kolendo. Jeżeli chcesz w miarę szybko to przyjmuje prywatnie w "Dentica-med" w Chełmnie w każdą środę. Na pewno jak jutro zadzwonisz to jeszcze będą miejsca. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ginekolog IP: *.chelmno.mm.pl 21.02.14, 08:02 Masakra!Tylko matopat wydasz tylko na autobus,koszty wizyty takie same. Odpowiedz Link Zgłoś