Dodaj do ulubionych

Co otworzyć

IP: 89.231.148.* 22.02.14, 16:31
Pytanie do mieszkańców Chełmna i okolic.
Co otworzyć,czego brakuje?Sklep,kawiarnię........Proszę o propozycję
Obserwuj wątek
    • Gość: ml Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 22.02.14, 17:32
      seks shopu :)powaga
      • Gość: info Re: Co otworzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 18:17
        jest przecież :)
        • Gość: cch Re: Co otworzyć IP: *.play-internet.pl 22.02.14, 19:04
          a gdzie?
      • Gość: kaya Re: Co otworzyć IP: *.opera-mini.net 22.02.14, 19:04
        o właśnie! Trafna propozycja! Przydał by się taki sex shop w naszym mieście.
        • Gość: artur Re: Co otworzyć IP: *.opera-mini.net 22.02.14, 19:06
          zgadzam się, czegoś takiego brak w cch. Szacun dla pomysłodawcy.
          • Gość: no Re: Co otworzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 19:45
            dokładnie się zgadzam sex shop albo jakiś mały klub ze striptizem i mozna zbic kokosy :)
    • Gość: gosc Re: Co otworzyć IP: 5.172.248.* 22.02.14, 20:47
      Wydaje mi się, że na chwilę obecną w Chełmnie nie ma przyszłości dla inwestycji w firmę czy też jakiś biznes.. Jedynie duży zakład produkcyjny podratowałby wielu bezrobotnych, ale niestety na to się nie zanosi.
      • Gość: ttt Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 22.02.14, 23:51
        Brakuje 3ciej biedronki
        • Gość: jaotw Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.14, 09:10
          Ja otworzyłbym dom starców
          • Gość: xy Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.14, 10:31
            Fajny pomysł,tylko oby się utrzymał do momentu kiedy ty tam trafisz.
            • Gość: chelminiak Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.14, 10:39
              Dyskoteke dla mlodych i starszych, Hotel, fabryke na 1000 pracownikow i bloki mieszkalne dla mlodych.
    • Gość: rew Re: Co otworzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 12:24
      Otworzyć? Odtworzyć FAM z 3 tys. miejscami pracy, URSUS - 900 miejsc pracy itd. Bez pracy, pieniędzy i siły napędowej to można w Chełmnie otworzyć tylko parasol w d....
      • Gość: Ania Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.14, 18:26
        raczej osoba, która zadała pytanie co otworzyć w Chełmnie, jest drobnym przedsiębiorcą, lub chce nim zostać i np skorzystać z dofinansowania na firmę z PUP-u i myśli głównie o tym, żeby samemu mieć pracę i źródło dochodu, a nie zapewnić pracę 100 bezrobotnym.. odpowiadajcie na pytanie porządnie, a nie..

W CCH? hmm ciężko coś dobrego wymyślić.. Sklep odzieżowy, czy z obuwiem nie bardzo, z artykułami spożywczymi też nie.., z chemią, też lipa, z pościelami, jest kilka po co kolejny, z pamiątkami- brak turystów.. Ciężko będzie wpaść na dobry pomysł, Chełmno jest małym miastem, więc ciężko o popyt.. Ale życzę powodzenia :)
        • Gość: heniek Re: Co otworzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 20:16
          siłownie
          • Gość: Ania Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.14, 20:34
            od marca, w CCH będą 2 siłownie, po co kolejna?
            • Gość: heniek Re: Co otworzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 07:26
              na dworcowej jest ale byłem raz i podziekowałem tej koksiarni . nie ten klimat. a o drugiej siłowni nic nie wiem
              • Gość: Ania Re: Co otworzyć IP: *.free.aero2.net.pl 24.02.14, 10:03
                od marca, na toruńskiej będzie. Schmelter fitness club czy coś takiego. Mają swój funpage na fb, można zobaczyć. Zobaczymy co to będzie, jak otworzą..
                • Gość: heniek Re: Co otworzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 12:52
                  wyglada spoko ciekawe jak w realu bedzie
    • Gość: ona Re: Co otworzyć IP: *.tvgawex.pl 23.02.14, 22:09
      Ja proponowała bym sklep taki jak był kiedyś na rynku "myszka" zawsze jakiś fajny pomysł na prezent tam był.
      • Gość: Myszka Re: Co otworzyć IP: *.tvgawex.pl 23.02.14, 23:01
        W sklepiku na Poprzecznej są fajne upominki.
    • Gość: LELK Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 24.02.14, 01:55

AGENCJA TOWARZYSKA
    • Gość: mieszkanka Re: Co otworzyć IP: *.tvk.torun.pl 25.02.14, 13:42
      otworzyć coś by były miejsca pracy dla bezrobotnych chcących pracować a nie dla naciągających na kase. Pomysł ze sklepem typu stara "myszka" wydaje mi się całkiem niezły ale na dłuższą mete.. ciężko ocenić... ;/
      • Gość: turysta Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 25.02.14, 21:28
        Zbudowac duzy Hotel
        • Gość: gość Re: Co otworzyć IP: *.echostar.pl 25.02.14, 22:38
          może księgarnia? chociaż czy w Chełmnie utrzymałaby się porządna księgarnia, która nie sprzedawałaby wyłącznie podręczników to druga sprawa. Kilka-kilkanaście lat temu była przy Grudziądzkiej, a teraz zostały sklepy papiernicze z podręcznikami do szkoły.
          • Gość: ilona Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 26.02.14, 08:18
            jak chcesz kupić książkę, to przez internet.. albo jechac trzeba do grudziądza, torunia, bydgoszczy... :(
            Z drugiej strony coraz mniej ludzi czyta.. więc księgarnia miała by nie wielu klientów
    • Gość: RASSIJA Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 15.03.14, 00:33

BURDEL-3 UKRAINKI I ZYSK 500ZL Z NOCY
    • Gość: ON Re: Co otworzyć IP: *.chelmno.mm.pl 15.03.14, 00:35
      OTWORZ USTA A JA WIEM CO ZROBIE
    • Gość: gość Re: Co otworzyć IP: *.pl 15.03.14, 13:18
      Jak najbardziej jestem za porzadna księgarnią :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka