Gość: panna młoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 12:49 Poszukuję osoby, która upiecze tort weselny. Kogo polecacie? A może lepiej zamówić w cukierni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torty Re: tort weselny IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.14, 17:05 proszę o kontakt na e-mail; hanna.ok@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
slodkababa Re: tort weselny 27.02.14, 17:46 Proszę o kontakt 730 035 655 jesteśmy nowo otwartą cukiernią Słodka Baba, przyjmujemy zamówienia na torty, mamy cukiernika artystę z pewnością wykona każde zamówienia. Zapraszamy do odwiedzin KEN 48 przy metrze Natolin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: tort weselny IP: 46.77.124.* 27.02.14, 18:07 Polecam cukiernie Jarząb. Kuzynka na swoim weselu miala od nich, tort bardzo ladny i smaczny a do tego cena nie za wysoka. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesia Re: tort weselny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.14, 12:08 nie szukaj w ciemno :) idź do cukierni, bo tam przynajmniej na żywo zobaczysz co mają do zaoferowania albo na stronie internetowej podpatrz. Zobacz jakie fajne tortry można zrobić nie płacąc krocie - cukierniatortykatowice.pl/galeria/ - ja tu zamawiałam. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tort weselny IP: *.182.36.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.14, 14:39 ja zamowilam tort u mikruta pietrowy super maja wspanialego majstra i na naturalnych skladnikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tort Re: tort weselny IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.14, 20:06 Haha u Mikruta tort... Bez żartów kiedyś to może ale nie teraz. Torty suche i nie smaczne. Zamówiłam nie dawno tort to nawet żadnego dżemu nie bylo w środku i ogólnie co to za tort jak ktoś na niego położy papierową kartkę. Majster leń a nie artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: tort weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.14, 20:59 Podejdź do kwiaciarni Irena, tam jest konsultant ślubny. Ma kontakty z wszystkimi podwykonawcami. Nam wszystko załatwiał no i dekorował. Polecam. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś