Dodaj do ulubionych

Chełmno miasto upadłe

IP: *.chelmno.mm.pl 19.03.14, 13:14
Chełmno to miasto upadłe. Bieda przemieszana z nędzom z ogromnym bezrobociem z poczuciem beznadziejności, brakiem perspektyw.
Obserwuj wątek
    • Gość: Megan Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.14, 13:25
      Dodatkowo przemieszane tymi co potrafią po Polsku pisać z tymi co nie potrafią jak Ty. Ludzie ogarnijcie się, przestańcie wciąż płakać tylko zróbcie sobie rachunek sumienia - co zrobiłem źle, czego nie zrobiłem, dlaczego nie chciało mi się uczyć itd!
      • Gość: TOMASZ Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.b-ras1.bdt.dublin.eircom.net 19.03.14, 14:07
        Popieram kolegę ,,MEGAN,,
    • Gość: perełka Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.chelmno.mm.pl 19.03.14, 14:38
      Chełmno to slumsy biedoty, frustratów i chamów
      …witajcie w 3-cim świecie!
      • Gość: I Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 17:31
        I wytykających mega błędy innym.... więc chyba nauczycieli ...
        • Gość: Nadzieja Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 17:37
          Ja mam cichą nadzieję, że po wyborach będzie lepiej , bo już nas jest chyba nie 20 , nie 18 a nawet nie 15 000 faktycznie mieszkających ludzi w Chełmnie, zameldowanie tu o niczym nie świadczy bo ludzie zachowują meldunek na lata a rzeczywiście mieszkają już zagranicą nie widząc szans na pracę w Chełmnie , a rachunek sumienia robią na Wielkanoc a nie na życzenie kogoś z forum.... i chociaż nie jest to miłe ale niestety założyciel forum ma wg mnie rację..
    • Gość: rew Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 09:09
      Chełmno to Polska w pigułce, ofiara przemian ustrojowych.Kiedyś miasto tętniło życiem, teraz panuje marazm, nawet ludzi na ulicach mało. No ale w Łodzi ubyło ponad 140 tys. mieszkańców, Polska się wyludnia, będzie pustynia cywilizacyjna.
      • Gość: prorok Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.205.134.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.14, 13:26
        Chelmno powstanie jak feniks z popiolu.
        • Gość: No Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 17:38
          Tk wystarczyłby jakiś większe zakład pracy , bo najwięksi pracodawcy ZOZ UM chyba.. nie dla wszystkich
          • Gość: Oj joj Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 17:26
            No wg mnie nie wygląda w tym miasteczku różowo, żeby trzeba było sprzedawać działającą kultową knajpę, żeby doprowadzić do zniszczenia kultowego targowiska tworząc pewno nieprzyjazne warunki, żeby ośrodkiem nad Starogrodzkim miał rządzić Ch DK , chyba tylko po to by go za chwilę sprzedać, bo przecież nie oszukujmy się - co ma marketing ze śpiewaniem i tańcami i trzecim wiekiem ..... naprawdę smutne, zero zmian na lepsze ... no nie czytałem , że znaki mają w mieście zmieniać ...chyba na wybory
    • Gość: Świeciak Re: Chełmno miasto upadłe IP: *.centertel.pl 30.03.14, 05:31
      Cudze chwalicie,swojego nie znacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka