Gość: robertsgh IP: *.opera-mini.net 19.03.14, 15:42 Wczoraj kolo godziny 19 z hakiem na os. kopernika miedzy 9 a 10 stala karetka tlum ludzi.Ktos wie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Co sie stalo IP: *.opera-mini.net 20.03.14, 07:58 wyrazy współczucia dla żony i rodziny zmarłego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Co sie stalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.14, 10:35 Czy ktoś wie co się tam w końcu stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co sie stalo IP: *.chelmno.mm.pl 20.03.14, 11:14 skoro nie dowiedziałeś się poza internetem co tam się stało, to znaczy, że najmniej powinno Cię to obchodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Co sie stalo IP: *.chelmno.mm.pl 20.03.14, 11:23 Przecież to normalne ludzie przychodzą i odchodzą każdego z nas to czeka. Pamiętajmy o tym że śmierć jest zawsze blisko nas,nigdy się z nami nie rozstaje,nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn zmarłego :( Re: Co sie stalo IP: *.play-internet.pl 21.03.14, 15:47 Na wstępie chciałbym bardzo ale to bardzo podziękowac Panu który pomagał ratowac mojego tate (nie wiem dokładnie kto to był) bardzo Panu dziękuje za okazaną pomoc!!!Jest Pan dla mnie człowiekiem z sercem!!!...ale również chciałbym zgnebic Pana który przechodził koło mojego taty i wogóle się nie zatrzymał i nie zapytał tate co sie stało (a był i widział jak mój tata dostał ataku i widział to wszystko jako pierwszy)...według relacji mojej mamy stwierdził ten Pan że mój tata jest " PIJANY " :( jest Pan dla mnie Niczym Poprostu Niczym...dno!!! (*) TATUSIU MÓJ NAJDROŻSZY...SPOCZYWAJ W SPOKOJU(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: Co sie stalo IP: *.opera-mini.net 21.03.14, 18:57 Ludzie potrafią być okrutni, oceniają innych wogule ich nie znając i to jest straszne. Nie rozumiem jak można przejść obok bez reakcj gdy człowiek potrzebuje pomocy! To wszystko bardzo mnie poruszyło. Szczere wyrazy współczucia dla rodziny zmarłego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Co sie stalo IP: *.chelmno.mm.pl 21.03.14, 20:23 Nie unoście się tak, widząc codzienną tragedię w tv itp., też traktujecie, to jako news, nikt z Was nie jedzie pomóc głodującym, umierającym, bezdomnym etc., więc dlaczego nagle ktoś miałby rzucić się na pomoc na ulicy... fakt, to okrutne, ale taka jest niestety prawda. Nie ma co potępiać innych, trzeba wybaczać, nie dla tego Pana, który w trudnej dla nas chwili okazał się zimny jak lód, ale dla samego siebie, dla własnej duszy. Złość i zgorzknienie nikogo nie wskrzeszą, a jedynie nam zaszkodzą, żadne słowa nie przyniosą dostatecznego pocieszenia, jednak z mojej strony mogę jedynie polecić kojącą serce lekturę: "O naśladowaniu Chrystusa" - Tomasza Kempis'a... Życzę spokoju i ukojenia bólu. PDF echomatkibozejniepokalaniepoczetej.com/embnp/pages/assets/files/2010-09/o_nasladowaniu_chrystusa.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn zmarłego :( Re: Co sie stalo IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 20:35 do123...Panie Kochany/Pani kochana...CZYLI NIE JESTEŚ CZŁOWIEKIEM JAK TAK MYŚLISZ!!! ZOBACZYMY CZY TAK SAMO BĘDZIESZ MYŚLAŁ/ŁA JAK KOGOS Z TWOJEJ RORZINY TO SPOKA ( oczywiscie czego nie życzę ) oglądajcie dalej telewizje I NIKOMU NIE POMAGAJCIE!!!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Co sie stalo IP: *.chelmno.mm.pl 23.03.14, 08:19 Źle mnie Pan zrozumiał - opisałem przykrą rzeczywistość, a to w cale nie oznacza, że ja się w nią wpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś