Dodaj do ulubionych

Chełmiński Konserwator Zabytków

IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.14, 17:59
Nie wiem po co powstał taki dziwny twór i komu jest potrzebny, wymagania na konserwatora z tego co wiem były duże wybrano osobe spoza Chełmna bo oczywiście w Chełmnie nikt się nie nadawał tylko po co? wszystkie dokumenty i tak trafiają do Torunia rodzimy konserwator niczego nie uzgadnia służy jedynie jako skrzynka pocztowa do przesyłania wszystkiego dalej, jeżeli tak to miało działac to po co taka osoba która ma pewnie z 18 etatów i sama nie wie gdzie, do przesyłania korespondencji dalej wystarczyło zatrudnić jakiegoś dzieciaka z Chełmna który przez to miałby etat a tak wyszło jak zawsze czyli .......................................... (bez komentarza szkoda słów)
Obserwuj wątek
    • Gość: chelminiak Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.chelmno.mm.pl 22.03.14, 22:56
      Wystarczy spojrzec na fontanne na rynku, co to za konserwator zabytkow ze dal pozwolenie na postawienie, takie plastykowe barachlo, pasuje jak ryba na pustyni.
    • Gość: Głos na Mariusza Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.pl 23.03.14, 02:22
      Głosowałem zawsze na Mariusza. Odkąd pamiętam. Ale po co mi to dalej...? Kolejne mury, srury, zabytki, kościoły, organy i do dupy pasujący INTERMARSZOWSKI plac zabaw w otoczeniu zabytkowych murów, rzeźb... itp itd... A gdzie wtedy był Pan KONSERWATOR?????????? Żeby chociaż z tego były pieniądze zostawione przez turystów... Ale gdzie one są?????????????? Te pięć kupionych widokówek??? MARIUSZ to miasto umiera!!! Mam nadzieję, że NOWY coś zrobi. Dla ludzi. Dla nas. Byle nie nauczyciel... Byle nie "urzędnik"... Nie znamy jeszcze kandydatów ale wybierzmy to NOWE "COŚ"... Pogońmy "ICH"!!!
      • Gość: vw Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.play-internet.pl 23.03.14, 09:06
        Co do MKZ zupełnie sie nie zgadzam. Często mogę z nim współpracować i zlego slowa o nim nie powiem. Wszystkie konieczne uzgodnienia są wykonywane bardzo szybko. Jeśli cos wysyla do CT to znaczy, ze jest do tego zobowiązany. Naprawdę dobrze wykonuje swoja prace, angażuje sie w nią. Oby inni urzędnicy byli tacy.
        a co do przebudowy grudziądzkiej i rynku: byl wykonywany i uzgadniany dlugo przed ustanowieniem MKZ, co oznacza, ze musialy byc uzgadniane z Toruniem. I konserwator z CT to potwierdza. Wiec nie wieszajcie psow na MZK za ten smieszny rynek czy stos zegarów na grudziądzkiej.
        • Gość: ndst Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: 89.231.148.* 23.03.14, 10:12
          malkontenci ... polecam maść na ból dupy :)
          • Gość: mieszkaniec chelmn Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.31.35.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.03.14, 16:49
            zabytki skonczone czas na mieszkancow to nowe chaslo wuborcze.
          • Gość: kusy Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 17:18
            do ndst>>> Rozumiem ze tobie pomogla skoro tak reklamujesz :D
        • Gość: jj Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.14, 19:05
          kazda pier......lka jest wysyłana do Torunia, jeżeli to tak ma wygladac to po co komu pośrednik do wysyłania listów?
          • Gość: kierowca Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.chelmno.mm.pl 23.03.14, 19:51
            Ciekawe kiedy konserwator sie obudzi i wyda nakaz przeniesienia fontanny myjki z rynku.
            • Gość: hehe Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.14, 08:51
              po co przenosić, dobudować suszarkę, podjazd i wiatę postawić i będzie przynajmniej pożytek jakiś ;)
              • Gość: kierowca Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.chelmno.mm.pl 24.03.14, 21:35
                jo.
                • Gość: konserwa Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.tvgawex.pl 24.03.14, 22:46
                  No co wy, przecież zabronił postawienia siatkowego ogrodzenia rozwalonych zamków.
                  Jak to nic nie robi, pewnie tez chodzi po mieście, ale niestety już bez Pani z CzCh, to i nikt nie wie.
    • Gość: kkk Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.centertel.pl 30.03.14, 19:43
      l
      • Gość: obcy Re: Chełmiński Konserwator Zabytków IP: *.chelmno.mm.pl 30.03.14, 23:23
        konserwator zabytkow a jak bedzie konserwowal ta zabytkowa fontanne na rynku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka