Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 17:11 Witam, Orientuje się ktoś czy w Brzdącu jeszcze szukają nauczycielki? Jakie warunki pracy i atmosfera w tym przedszkolu?I przede wszystkim jak szefostwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: subway Re: Przedszkole Brzdąc IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.14, 18:50 szanowna Pani, jeśli chce Pani znaleźć odpowiedź na to pytanie tu,na forum,to wygląda na to,że nie jest Pani w stanie podjąć pracy jakiejkolwiek.. przedszkole Brzdąc mieści się na ulicy Kościuszki, czy tak ciężko jest tam się udać by to wyjaśnić ? skoro tak,to już wiem dlaczego znajdują się placówki, w których podaje się dzieciakom środki uspokajające-nasenne albo takie,w których dzieci się wiąże ...... to się bierze z tego,że potencjalni opiekunowie zamiast ruszyć swoje 4 litery wolą pytać na forum takie jak to ... a czego chce Pani nauczyć te dzieciaczki? że forum Im odpowie na wszystkie pytania? to ja osobiście mogę wystawić referencje dla Pani,ale pod warunkiem,że zaniesie je Pani do szefa od wodociągów i kanalizacji ... wstyd .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Przedszkole Brzdąc IP: *.chelmno.mm.pl 11.04.14, 21:42 Ale sie ktos przestraszyl, ze sypna sie opinie na forum. " Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: Przedszkole Brzdąc IP: *.chelmno.mm.pl 12.04.14, 13:21 "gos" brawo dla Ciebie!!! lepiej trafionych słów nie mogłeś/aś użyć!!! " Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi "!!! "zainteresowana" nie dziwię się,że nie idziesz zapytać wprost do tego przedszkola o pracę bo tam szefostwo w oczy przyjaciele a za plecami skur... Tyle co mogę napisać :( przykra prawda i bolesna rzeczywistość :( atmosfera wydaje się być miła,ale to WSZYSTKO tylko pozory , wiele rzeczy (jak nie prawie wszystkie) robi się tylko na pokaz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3 Re: Przedszkole Brzdąc IP: 89.231.148.* 12.04.14, 14:16 jesteście zdrowo pie...ięci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: Przedszkole Brzdąc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.14, 14:02 obserwatorka niestety ale ma rację..... przedszkole robione pod publikę a nie pod dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś