Dodaj do ulubionych

szukam pracy

IP: *.tvgawex.pl 08.05.14, 09:37
Szukam pracy 26lat wykszt średnie technik bhp może być praca w sklepie
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: szukam pracy IP: *.core.ids.pl 08.05.14, 10:08
      Witam idz do Urzedu pracy tak potrzebuja do Jednostki wojskowej z twoimi kwalifikacjami.Ale wiecej info uzyskasz juz w urzedzie.
      • Gość: jarek Re: szukam pracy IP: *.tvgawex.pl 08.05.14, 10:23
        tak wiem o tym ogłoszeniu tylko tam potrzebują z 3 letnim doświadczeniem w tym zawodzie
        • Gość: ola Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 12:08
          Spytaj sie w marketach: biedronka,lidl,intermarche itd.
          • Gość: On Re: szukam pracy IP: *.play-internet.pl 08.05.14, 23:21
            Do jednostki wojskowej? He he dobre :) W chełmnie nie ma pracy. Tu ludzie umierają...
          • Gość: ona Re: szukam pracy IP: *.tvgawex.pl 08.05.14, 23:26
            Markety? Nie ma opcji. Nie masz znajomości nie ma pracy.
            • Gość: jarek Re: szukam pracy IP: *.tvgawex.pl 09.05.14, 10:03
              wydaje mi się, że jak ktoś chce to znajdzie pracę
              • Gość: mono Re: szukam pracy IP: *.chelmno.mm.pl 09.05.14, 19:37
                No no tak jak ktoś szczegulnie szuka w Chełmnie to napewno znajdzie prace mmhhyy.
              • Gość: On Re: szukam pracy IP: *.play-internet.pl 11.05.14, 14:08
                To zle ci sie wydaje...
                • Gość: jarek Re: szukam pracy IP: *.tvgawex.pl 11.05.14, 16:27
                  no jeśli ktoś siedzi z dupa w domu i czeka aż praca sama do niego przyjdzie to się nie dziwie ze nie ma dla kogoś takiego pracy...
                  • Gość: gość Re: szukam pracy IP: *.awacom.net 12.05.14, 08:48
                    Tak Jarku masz rację,ci narzekający najlepiej chcieliby żeby państwo ich utrzymywało darmozjadów.Praca jest tylko trzeba wyciągnąć po nią rękę.Do pracy można dojechać -jeśli ktoś potrafi myśleć.Pozdro dla Jarka.
    • Gość: ola Re: szukam pracy IP: 5.174.77.* 12.05.14, 19:29
      firma VICIM Toruń ul. Skłodowska .Przyjmują do pracy, wiem bo tam pracuje
      • Gość: On Re: szukam pracy IP: *.play-internet.pl 12.05.14, 20:54
        Z dupą mówisz w jakim ty świecie żyjesz? Szukałeś pracy? Sam jestem bez pracy. Mam ukonczone dużo kursów, wykształcenie wyższe itd. I jakos pracy nie moge znalezc. Chyba że na smieciową umowe albo na pół etatu...
        • Gość: jarek Re: szukam pracy IP: *.tvgawex.pl 13.05.14, 11:55
          z wykształceniem wyższym szukają do Konkret na dworcowej serwisantów technicznych i do marketingu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka