Dodaj do ulubionych

Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!!

IP: 172.28.30.* 30.08.04, 12:27
Dowiedzialem sie wlasnie, ze Pawlak w odwecie za to, ze wyszla na jaw sprawa
bruku z terenow PKP, zrezygnowal ze sponsorowania ChKK!!!!!!
Co o tym sadzicie? Nieladnie chyba, ze kloci sie z burmistrzem (ktory probuje
reagowac na cos niezgodnego z prawem), a wyzywa sie na mlodziezy - bo
dowiedzialem sie, ze ChKK nie skladal w urzedzie miasta wniosku o
dofinansowanie (mial sposora Pawlaka), a teraz sponsor sie wycofal i mlodzi
koszykarze zostali na lodzie - dofinansowania juz nie dostana
Obserwuj wątek
    • Gość: Barry Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:32
      On nas wcale nie wykiwal i nie bede tu tlumaczyl dlaczego juz nie sposnoruje.
      ChKK bedzie dalej istanialo bo kasa bedzie!! :P
      • Gość: mcbet Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: 172.28.30.* 30.08.04, 16:38
        No, to dobrze, ze ChKK bedzie! HURRRRRRRRRRRAAAAAAAA
      • Gość: Joł Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: 172.28.30.* 31.08.04, 10:41
        Odegrał sie na dzieciakach... beznadziejny jest
        • Gość: Ja Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:38
          Nie złożył wniosku o dotację.Wziął więc odpowiedzialność za "losy" klubu .Teraz
          się wycofał motywując tę decyzję bezprecedensową kampanią kłamstw i oszczerstw
          ze strony burmistrza i jego rodziny.
          "Nie dostrzegaj burmistrzu,że biorą coś ,co za chwilę będzie należało do miasta
          i co mógłbyś wykorzystać do utwardzenia gruntu pod dworzec autobusowy a będę
          nadal prezesem CHKK" - tak to wygląda dla przyglądającego się z boku."
          Dlaczego za oszczerstwa ,których jakoby dopuścił się burmistrz pan Pawlak nie
          złożył doniesienia do prokuratora ?Dlaczego dzieci zostały przez lenistwo(nie
          chciało mu sie złozyć wniosku) prezesa pozbawione dotacji ?
          Pan prezes zabawki wziął i ma spokój
          • Gość: bystry Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: 172.28.30.* 01.09.04, 08:06
            Heh bo ten nasz Pawlak to sie zachowal jak Pwalak z Kargula... wlasnym dzieciom
            chelminskim krzywde zrobil.
            A teraz ciekawostka:
            1 - Jak podaje prasa bruk, ktory sobie wzial warty jest okolo 60 tys. zl
            2 - Roczna dotacja klubu ChKK wynosila 60 tys zł
            czyzby bal sie, ze bedzie musial oddac bruk? Wtedy bedzie musial sobie kupic
            taki i nie bedzie juz kasy dla koszykarzy...
            • Gość: ja Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:30
              Panie "bystry"

O takim elemencie tej sprawy nie pomyślałem.COŚ W TYM JEST !
              • Gość: bystry Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: 172.28.30.* 01.09.04, 13:32
                a doszukalem sie jeszcze czegos:
                1. bruk arty jest ok. 60 tys. zl
                2. wycofana dotacja dla ChKK wynosic miala 60 tys zl
                3. VADIUM wplacone na przetarg ziemi po PKP wynioslo tez cos kolo tego 60 tys.
                zl
                I CO TY NA TO???????
                • Gość: ??? Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.byd.elnet.pl 02.09.04, 14:14
                  60 tyś. kosztuje chkk???na co idą te pięniądze...no chyba nie na winiki
                  • antyk1980 Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! 02.09.04, 16:55
                    Co robi ten biedak wysiadujący godzinami na krzesełku przy nowo ułożonym starym raczej nie aptecznym bruku - to jakiś żołnierzyk? :) zaczyna mi go być żal - ciekawe czy ma przerwy na siusiu:)
                    • Gość: Barry Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 19:58
                      Po zebraniu ustalono ze ChKK narazie bedzie dalej. Najprawdopodobniej zostana
                      zgloszone 2 druzyny do kategorii kadetow.
            • Gość: .... Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 20:56
              gdybys wiedział dlaczego Pawlak nie sponsoruje Chkk to byś napewno takich
              głupot nie pisał...
              • Gość: mlody Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: 172.28.30.* 03.09.04, 14:26
                Tej, to oswiec nas moze? Skoro tak dobrze wiesz czemu Pwalak zrezygnowal.. no?
                • Gość: ... Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:12
                  dlatego że władza osadzala go o rozne rzeczy ktorych nie zrobil
                  • Gość: ja Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:12
                    W Polsce tylko sądy zajmują się sądzeniem.Prokuratura prowadzi
                    dochodzenie.Zobaczymy !Władza chyba nie chce dać się wykiwać i kupować
                    terenu,który jest tańszy o zdemontowana kostkę.Burmistrz dobrze robi - gość
                    z "j - mi"JEstem za.
                  • Gość: joł Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: 172.28.30.* 06.09.04, 09:16
                    z tego co wiem, to wladza nie oskarza go o RÓŻNE RZECZY ale tylko o zabor
                    mienia, ktore do niej ma niebawem nalezec (a teraz jest wlasnoscia PKP). Sie
                    wstydzic powienien, a nie jeszcze dasac..
                    • Gość: xxx yyyzzz Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:31
                      za to co pan Pawlak zrobił dla dzieci i chełmińskiej koszykówki podziękowania i
                      brawo jeżeli chodzi o sukcesy to wystarczy spojrzeć w statystyki 2003\04 ale za
                      to że pozostawił klub na lodzie z dnia na dzień w czasie kiedy ten planuje
                      zajść wysoko w rozgrywkach ???????????mam nadzieje że dadzą sobie rade chociaż
                      będzie im na pewno ciężko i życzę CHKK samych sukcesów a nowemu prezesowi
                      podobno został wybrany cierpliwości i bogatych sponsorów
                  • Gość: des ri Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: 172.28.30.* 09.09.04, 08:33
                    no ok. ja jeszcze tylko jednej najwazniejszej rzeczy nie pojuje. CO ma ChKK do
                    miasta, ze jak miasto cos oskraza Pawlaka to on musi rezygnmowac? Czy ChKK to
                    jest klub Urzedu Miasta????? Nie rozumiem
    • Gość: Roan Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:41
      Kiwa wszystkich!!!
      • Gość: kibol Re: Palak wykiwal ChKK!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:05
        ROAN ty masz znowu racje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka