Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 19:49 Witam, gdzie w Chełmnie robia ładne i nie drogie ombre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NataliaRob Re: ombre IP: *.chelmno.mm.pl 16.10.14, 14:32 Niestety nigdzie w cch nie zrobia dobrego ombre. Polecam fryzjera w galerii Focus w Bydgoszczy tam robia to profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ombre IP: *.tvgawex.pl 18.10.14, 08:32 Żeby nie bylo reklamy. Polecam jeden z salonów fryzjerskich w Chełmnie :). Fajnie zrobione. ZAZNACZAM nie nachalnie reklamujący się salon z Grudziądzkiej. Często jeżdżę po galeriach i co do JAKOŚCI produktów można mieć duuuużo do życzenia. Wiadomo ma być tanio szybko i dużo bo ŻADEN porządny fryzjer z Torunia, Bydgoszczy, Gdańska czy innego miasta nie otworzyłby salonu w MARKECIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NataliaRob Re: ombre IP: *.chelmno.mm.pl 18.10.14, 19:48 :) W wybranych Centrach handlowych otwierana jest siec fryzjerska Np w Focusie czy Plazie jest to fryzjer "Górny" Nie wiem wiec u jakiego fryzjera bylas bo z mojej wiedzy wiadomo ze pracuje sie tam tylko na produktach Loreal'a. Jezeli komuś zależy na Profesjonalnych ombre zrobi je za więcej pieniążków, a jezeli chce miec ombre jak od linijki zrobi je tanio:) Jezeli chodzi o ombre lepiej dolozyc niż wtedy plakac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ombre IP: *.tvgawex.pl 19.10.14, 16:51 Loreal-a to mają chyba wszystkie zakłady w Chełmnie :) podobnie jest z WELLĄ. Niektóre kerastase ale to te które stać na zakup tych produktów. Co do sieciowych usług mam z takie samo zdanie jak do fast - food typu Mc Donalds. Szybko, tanio, MASOWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NataliaRob Re: ombre IP: *.chelmno.mm.pl 21.10.14, 08:42 Więc chyba nie mamy doświadczenia z tymi samymi salonami bo moim zdaniem usmuga fryzjerska ponad 150 lub 200 zl nie jest tania:) masowa raczej tez nie gdyż należy sie zapisać:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś