Dodaj do ulubionych

Wybory w liczbach

IP: *.tvgawex.pl 30.10.14, 20:23
Średnia wieku:

PSL - 50 lat
PiS - 46 lat
SLD - 46 lat
Forum Samorządowe Powiatu Chełmno - 45 lat
Porozumienie Chełmińskie - 44 lat
Twoje Chełmno, Twój Powiat 2001 - 48 lat
Obserwuj wątek
    • Gość: Nowy_cch Re: Wybory w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.14, 21:58
      Nowa Idea Jutrem Obywatela - 25,5 lat
      • Gość: Licznik Re: Wybory w liczbach IP: *.tvgawex.pl 30.10.14, 22:01
        Racja - ale ja skupiłem się na powiecie, zrobisz pozostałe z do Rady Miasta i zestawisz?
        • Gość: młody Re: Wybory w liczbach IP: *.chelmno.mm.pl 30.10.14, 23:03
          Spróbujcie jeszcze pokazać poziom nudy w tej kampanii. Tak beznadziejnej dawno nie widzieliśmy. Ja wiem, że Chełmno to zapomniana przez wszystkich znaczących nawet z tak miernego województwa jak nasze - ziemia - ale swoim tumiwisizmem umacniamy się w otchłani beznadziei.
          • Gość: Pasta Re: Wybory w liczbach IP: *.tvgawex.pl 30.10.14, 23:19
            Merytoryki nie ma. Spójrz na kandydatów. Ci co startują ponownie, wiedzą że mogą tyle ile mają miejsca w bucie. Nowi, często nie przygotowani. Na ulotkach wpisują... Od pięciu lat wychowuję dziecko. To mnie obraża. Kandyduje do Rady i może pochwalić się tym, że ma męża, dziecko i lubi gotować. Ta osoba osiągnęła wszystko, ale nie może kandydować do Rady. Kto z kim ma polemizować? Stary wyżeracz z Rady, który wie, że sam tego wozu nie uciągnie - kontra młoda mama, która myśli, że to właśnie ona wybuduje 100 km dróg pokrytych asfaltem pierwszej klasy i da pracę całemu powiatowi. Dziękujmy Bogu, że nie obrzucają się jeszcze błotem - bo jak przy tego typu zabawach czasami mogą oberwać postronni - Bogu ducha winni - obserwatorzy.
            • Gość: Nowy_cch Re: Wybory w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 15:18
              Średnia wieku Kandydatów w wyborach do Rady Miasta Chełmna:
              Nowa Idea Jutrem Obywatela - 25,5 lat,
              Chełmno - Nasze Miasto - 34,5,
              SLD - Lewica Razem - 40,5,
              Niezależnego Kandydata S. Kerbera - 44,
              Twoje Chełmno - Twój Powiat - 47,
              Prawo i Sprawiedliwość - 50,5,
              Forum Samorządowe - 54,
              Przyszłość Chełmna - 57 lat.
    • Gość: Gość Re: Wybory w liczbach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.14, 09:35
      Dla tego nie głosuję na emerytów, żeby nie tworzyć Rady Seniorów - BIS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka