Dodaj do ulubionych

Chelmno stolica Hoteli

29.11.14, 00:29
Burmistrz i te 10 Hoteli o ktorych mowi ,pytam sie gdzie je widzial ,moze w Hiszpani.U nas jak by te pensjonaciki tak razem zlozyc ,to moze jakis taki jeden sredni by wyszedl.Dlaczego nie powiedzial ze jedyne co sie w ciagu ostatnich 12 lat w Chelmnie rozwija to ilosc lumpeksow i kas pozyczkowych bez zabezpieczenia i na lichwiarski %.To one pokazuja ze sytuacja Chelmna siega dna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabina Re: Chelmno stolica Hoteli IP: *.centertel.pl 29.11.14, 00:57
      Wez debilu już spie...j z tego forum>Jest cisza wyborcza imbecyli do kwadratu.
    • Gość: nicolae Re: Chelmno stolica Hoteli IP: *.tvgawex.pl 29.11.14, 01:25
      Ja Cię kręcę!!!! Nawet ciszy nie uszanujesz..... Jaruś!!!
      • chelminskie Re: Chelmno stolica Hoteli 29.11.14, 18:04
        Panie causescu a co pana tak kreci, a moze pan tez jakies lody kreci.Oj jak sie szef dowie , ze pan tez kreci,a nie kreci z nim ,bedzie ciezko.
        • Gość: nicolae Re: Chelmno stolica Hoteli IP: *.tvgawex.pl 29.11.14, 22:50
          Rozmowa z Tobą mnie nie kręci.
    • Gość: Mario Re: Chelmno stolica Hoteli IP: *.centertel.pl 30.11.14, 06:52
      Jaruś zmień konto na facebooku,bo po 21 zaleją Cię wiadomościami o victorii>Nie będzie to jednak wasza victoria.A za to poniżenie mojej osoby rozliczymy się osobno .
    • Gość: pożyczki Re: Chelmno stolica Hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.15, 09:07
      ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka