Gość: PPPP IP: *.kpsi.pl 15.01.15, 09:22 Witam, chciałabym się zorientować czy są w Chełmnie fani Cezika. Zastanawiałam się czy nie zaproponować miastu zaproszenie Go na Kameralny Akt Solowy do Chełmna ale muszę wiedzieć że znajdą się jacyś chętni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emil Re: Cezik IP: *.play-internet.pl 15.01.15, 09:27 Jedna fanka mieszka u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Cezik IP: *.ds.gumed.edu.pl 15.01.15, 12:00 Jestem wielką fanką Cezika! I kilku moich znajomych też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cezik IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.15, 22:06 fani i są, ale chełmno jest za małe na takie koncerty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPPP Re: Cezik IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.15, 22:47 No niekoniecznie. Najpierw ludzie chcą żeby się coś działo a potem ze jest za małe. W tym KAMERALNYM akcie o to chodzi to jest koncert dla ok. 50 osób a nie jest powiedziane że muszą to być ludzie tylko z Chełmna. Cezik ogłasza swoją trasę i fani mieszkający niedaleko się zjeżdżają. Ja osobiście jechałam aż do Gdańska bo akurat tam był najbliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cezik IP: *.chelmno.mm.pl 16.01.15, 23:00 wszystkie występy w chełmnie są reklamowane a 3 dni przed odwołane bo bilety nie poszły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cezik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.15, 19:43 Fanow Cezika w Chełmnie jest sporo, my jechaliśmy ze znajomymi na dwa samochody na kameralny akt solowy do Trójmiasta, a chętnie poszlibyśmy kolejny raz Odpowiedz Link Zgłoś