Dodaj do ulubionych

Apteki Chełmno

04.03.15, 17:20
Witam. Która apteka w Chełmnie jest najdłużej otwarta i do której?
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Apteki Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.03.15, 21:14
      Na łunawskiej koło biedronki do 20 i nocny dyżur też tam
      • Gość: h Re: Apteki Chełmno IP: *.tvgawex.pl 06.04.15, 03:50
        a w świeta gdzie???
    • Gość: henryks Re: Apteki Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 05.03.15, 09:47
      ALBA na Dworcowej obok szkoły nr5 do 21,00
      • Gość: tt Re: Apteki Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.15, 21:42
        a która jest najtańsza???
        • Gość: fromyou Re: Apteki Chełmno IP: *.tvgawex.pl 10.03.15, 22:11
          Gemini na Skłodowskiej, po dawnym Społem
          • Gość: pacjent Re: Apteki Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.15, 00:18
            ZGADZ SIĘ NIE MA TANSZEJ I LEPSZEJ APTEKI JAK TA PO SPOŁEM NA SKŁODOWSKIEJ LEKI I GENERALNIE WSZYSTKO OKOŁO 30 PROCENT TANSZE NIŹ W POZOSTAŁYCH APTEKACH W CHELMNIE I OKOLICY
            • Gość: Marek Re: Apteki Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.15, 19:57
              Bzdura z tymi cenami-80 procent leków refundowanych to ceny wszędzie takie same!
              • Gość: ktos Re: Apteki Chełmno IP: *.play-internet.pl 12.03.15, 21:00
                Apteka na sklodzi wcale nie jest najtansza z jedna recepta na kilka lekow obeszlam 4 apteki i najtaniej bylo w aptece u Polaka roznica 12 zl!
              • Gość: GOSIA Re: Apteki Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.15, 22:31
                REFUNDOWANE OWSZEM WSZĘDZIE TAKIE SAME W CAŁEJ POLSCE ALE NA 100% KAŻDY NAKŁADA WŁASNĄ MARŻE I GEMINI WYMIATA WSZYSTKICH I WSZYSTKO Z TAK NISKIMI CENAMI
                • Gość: trud Re: Apteki Chełmno IP: *.tvgawex.pl 31.03.15, 01:47
                  w jakich godzinach otwarta jest apteka gemini?
                  • mapetoo Re: Apteki Chełmno 03.04.15, 22:28
                    Gdzie ta apteka sie znajuduje? na jakiej ulicy?
                    • Gość: GOSIA Re: Apteki Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.15, 11:50
                      APTEKA GEMINI OTWARTA PN.PT OD 8 DO 20 SOBOTA DO 18 I NIEDZIELA OD 9 DO 15 MOŻNA POPROSIĆ O WIZYTÓWKĘ MIŁĄ OBSŁUGĘ I WSZYSTKO BĘDZIE WIADOMO.A MIEŚCI SIE NA OSIEDLU SKŁODOWSKIEJ
                      • pacjentka00 Re: Apteki Chełmno 08.04.15, 19:07
                        Moim zdaniem najlepiej jest na Łunawskiej u Pawlaka. Wychodzisz od lekarza a aptekę masz pod nosem i nie trzeba nigdzie latać. Dziwi mnie to że niektórzy wolą iść do Gemini i zapłacić parę groszy taniej. A w Twojej Aptece nie dość że parking można zaparkować to i bardzo przyjemny personel.
                        • Gość: EWA Re: Apteki Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.15, 18:39
                          MNIE W OGÓLE NIE DZIWI,ŻE KTOŚ SZUKA TAŃSZYCH LEKÓW I NIE O PARĘ GROSZY TYLKO NAŚCIE ZŁOTYCH TYLE ZAOSZCZĘDZIŁAM NA SWOICH LEKACH.A ZAPARKOWAĆ MOŻNA W BIEDRONCE LUB NA OSIEDLU ŻADEN PROBLEM.A NAWIĄZUJĄC DO PERSONELU PAWLAKA TO BYM SIĘ WSTYDZIŁA MIEĆ TAKI SŁABY PERSONEL.....
                          • pacjentka00 Re: Apteki Chełmno 09.04.15, 20:20
                            Dla mnie śmieszne jest to że jak ktoś idzie do lekarza na Łunawskiej to specjalnie biegnie do Gemini bo są tańsze leki, skoro aptekę masz na wyciągnięcie ręki. Niedługo w Chełmnie już nic nie będzie jak ludzie będą patrzeć na każdy grosz! Jestem ciekawa EWO na jakiej podstawie stwierdzasz że jest słaby personel skoro jak idziesz do apteki to z farmaceutką masz kontakt nie więcej niż 3 minuty przy kasie.
                            • Gość: EWA Re: Apteki Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.15, 21:37
                              no właśnie trzy minuty rozmowy a raczej mruczenia coś pod nosem i brak fachowej porady starczy żeby się odechciało tam chodzić. a PACJENTKA00 to ma chyba za dużo pieniędzy skoro kupuje, gdzie popadnie i nie zależy jej żeby zaoszczędzić np. 30zł i za to kupić już coś innego.no ale na szczęście każdy ma wybór gdzie kupuje a ja już u Pawlaka nigdy nie kupię i żaden z moich znajomych też nie.nie polecam tej apteki.
                            • hhaannnnaa Re: Apteki Chełmno 19.06.15, 17:19
                              W Twojej Aptece a na pytanie o branie jednego leku z innymi (biorę przewlekle na nadciśnienie) uslyszałam burknięcie: W ULOTCE JEST NAPISANE!
                              Pewnie ze jest, ale ja musiałam wiedzieć, czy w ogóle ten lek kupic, a nie po fakcie doczytac, ze nie bede mogla go brać... To tyle w sprawie uprzejmości i fachowości w tej aptece. A pani Kaczorowska nie od dzisiaj współpracuje z panem Pawlakiem, już parę lat temu przepisała synowi antybiotyk który wcale nie pomógł, a kupić go trzeba było w Twojej Aptece, nigdzie indziej nie mieli od reki, a potem zauwazylam zde miał date ważnosci bardzo krotką (mniej niz miesiąc). Przypadek? Juz nie chodze do p. Kaczorowskiej ani do apteki na łunawskiej - nie tyle ze wzgledu na ceny, ile po to zeby nie dorabiac cwaniaków, a przede wszystkim aby w razie potrzeby poradzic się kompetentnego farmaceuty.
        • kkris21 Re: Apteki Chełmno 29.06.15, 21:44
          Moim zdaniem Gemini. Na trzech szczepionkach dla mojego syna zaoszczedziłem około 75 zł (na jednej dawce, a dawek jest 3) w porównaniu z Apteką na Łunawskiej i Dworcowej. To jest różnica jak dla mnie spora. Mój dziadek na tej samej comiesięcznej recepcie zaoszczedził około 80 zł. Leki te same porównywane z paragonem z poprzedniego miesiąca z ul. Łunawskiej.
    • Gość: Janek Re: Apteki Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.15, 22:36
      W ostatnim czasie byłem u dwóch lekarek na lunawskiej i obie narzucaly mi wykupienie leków u Pawlaka!!!!Panie ANDRZEJU istny obciach do czego się można posunąć!!!Gratuluję..,i oczywiście poszedłem na drugą stronę ulicy..
      • Gość: TOMEK Re: Apteki Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.15, 13:27
        mi też Kaczorowska kazała wykupić u Pawlaka- poniżające,aż tak mu zle idzie, że posuwa się do takich czynów.
        też wybrałem aptekę na Skłodzie....
    • Gość: dyżurna Re: Apteki Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.15, 07:58
      na RYNKOWEJ
      • Gość: gość Re: Apteki Chełmno IP: *.awacom.net 21.06.15, 13:33
        Moim zdaniem apteka przy Twoim Lekarzu jest najdroższą apteką w Chełmnie.Jeżeli człowiek młodszy to stwierdzi,że lepiej iść do innej apteki by trochę zaoszczędzić. Natomiast w tej aptece zdziera się pieniądze ze starszych osób,bo schorowany człowiek nigdzie już nie będzie biegał tylko kupi na miejscu.
    • arowana1444 Re: Apteki Chełmno 22.03.17, 14:25
      Zawsze jakaś ma dyżur, wiec całonocne są. A tak ogólnie długo otwarta to jest Gemini, w tygodniu do 20:00. Tutaj aptekigemini.pl/apteki/kujawsko-pomorskie,chelmno,6 sobie mozecie jeszcze dokładnie sprawdzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka