Dodaj do ulubionych

Stojaki do rowerów

26.09.15, 10:18
Czy miasta nie stać na postawienie w centrum kilkunastu metalowych stojaków do rowerów?. Przynajmniej przy sklepach. Ludzie stawiają rowerki pod ścianami albo zapinają do rur od rynien. Jeżeli zezwolono na jazdę rowerami po Grudziądzkiej to należało się liczyć, że część rowerzystów będzie podjeżdżać rowerami po zakupy. O turystach w sezonie nie wspomnę.
Obserwuj wątek
    • pjekarnik Re: Stojaki do rowerów 27.09.15, 09:48
      Szłem łąką, wiater wiał, kwiaty pachły...
      • Gość: OBSERWATOR Re: Stojaki do rowerów IP: 89.231.151.* 27.09.15, 13:26
        Jak czytam twoje wypociny to ciągle zadaję sobie pytanie czy jesteś głupi czy tylko jesteś gó...arzem.
      • buru45 Re: Stojaki do rowerów 27.09.15, 18:44
        .....,,.kawiaty pachły" mi we łbie, bo tak sięi kleju nawąchałem, że nagle zidiociałem w pjekarnik wlazłem i coś debilnego na forum napisałem.....
    • Gość: do poprzednika Re: Stojaki do rowerów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.15, 10:19
      "Szłem łąką, wiater wiał, kwiaty pachły..." a w uszach brzęczy to ciągłe pytanie: dlaczego moja piżamka ma takie długie rękawy?
      • buru45 Re: Stojaki do rowerów 27.09.15, 18:50
        ,,..Próżnoś repliki się spodziewał
        Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
        Nie powiem nawet pies cię jebał,
        bo to mezalians byłby dla psa..."
    • boaz-11 Re: Stojaki do rowerów 28.09.15, 09:18
      Buru ma rację. Czego się go czepiacie i obrażacie . Też często zmuszony jestem zapinać na rynku swój rower do rury spustowej. Ty pjekarnik jak masz pewnie 20 letniego rzęcha z marketu to ci go nie szkoda stawiać pod ścianą (pewnie brak stopki, jak to u idioty) . Ale jak ma się rowerek markowy to są obawy. Tu nie są Niemcy czy inna Holandia. Na dziesięciu zawsze jeden złodziej będzie. W Bydgoszczy na Dworcowej i Gdańskiej na chodnikach są takie stylowe słupki z metalową poprzeczką do zapinana rowerów . W Chełmnie chodniki są szerokie więc miejsca nie brak. Niech fikołek podpatrzy i miast podnosić pensje urzędasom zrobi coś dla ludzi.
      PS Do pjekarnik. Ty pewnie urzędas, strażnik miejski lub inny radny. Nick masz właściwy. Masz łeb pusty jak piekarnik. Nazwanie ciebie idiotą to nie obelga a diagnoza.
      • pjekarnik Re: Stojaki do rowerów 28.09.15, 09:30
        Pewno ma z dwadzieścia lat, stópka jest, ale nie banlga :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka