Dodaj do ulubionych

sklep T mobile

IP: *.146.138.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.15, 18:32
Wyczytałem, na drzwiach T mobile przy Grudziądzkiej, że sklep jest w likwidacji. Dziwne, bo jeszcze tydzień temu jak podpisywałem umowę, właściciel nie wspomniał , że niedługo zamyka interes. Mam pewien problem, który chciałem z nim wyjaśnić. Wiem, że najbliższy punkt jest w Świeciu, albo do salonu w Bydgoszczy. Wie ktoś, czy w Chełmnie będzie sklep T mobile?.
Obserwuj wątek
    • Gość: solo Re: sklep T mobile IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.15, 21:43
      T-mobile zamyka chyba wszystkie salony stacjonarne, a przynajmniej wiele z nich znajduje się obecnie w likwidacji.
    • ice-maria1 Re: sklep T mobile 05.11.15, 22:47
      Nie będzie .wlasciciel juz rok temu wiedział ze punkt będzie likwidowany
    • Gość: kkas Re: sklep T mobile IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.15, 23:17
      wychujali cie XDDDXxxdxdxdxdxddxxd
      • Gość: Michu Re: sklep T mobile IP: *.google.com 06.11.15, 09:24
        Dlaczego wychujali. To jest tak jak ktoś nie ma pojęcia o polityce biznesowej, marketingu i analizach rynku. T mobile idzie za nowymi wyzwaniami i potrzebami klientów. Dlatego tnie koszty , by oferować tańsze usługi i inwestować w infrastrukturę techniczną. Teraz umowy można zawierać przez internet i telefon. Na rynku jest zalew tanich smartfonów i tabletów już z modemem . Mało kto zawiera umowę wiązana z urządzeniem. Do tego t mobile inwestuje w Hot spoty w dużych centrach handlowych. Także coraz tańsze minuty na rozmowy oraz internet na doładowanie także przez internet. Np ja przez internet wykupiłem u nich 25GB na miesiąc za 30 z. Na 6 miesięcy. I 120 m na rozmowy za darmo.
        Plus, PLAY I Orange czeka to samo by utrzymać się n rynku.
        A że właściciel nie informował. Jego zbojecki interes. Inaczej przez rok nie miałby klientów. Kto czyta prasę biznesową i komputerową, wiedział już na początku roku, że t mobile restrukturyzuje firmę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka