Dodaj do ulubionych

staz w kelly

IP: *.chelmno.mm.pl 14.11.15, 12:31
Uwazajcie na sklep odziezowy Kelly.
Praponuja staz, skladasz papiery, mowia ze masz przyjsc na dzien probny. Pozniej ze masz przychodzic do pracy 8h+1h nadgodzin 5× w tygodniu + kazda sobota. Stawka marna 6zl/h , za nadgodziny i soboty tez 6zl. Czekasz na ten staz,i czekasz... Po miesiacu po wizycie szefowej cos im jednak nie pasuje i zwalniaja.. Za byle co.. Ze nie tak trzymasz rece,ze nie tak stoisz.
Nidgy nie spotkalam sie z takim czyms! Wykorzystywanie pracownika do cna!! O dzien wolny trzeba blagac i przejsc kupe stresu przed telefonem do szefowej. Nie dajcie sie oszukac!! Co chwile telefon ile pieniedzy w kasie.. Co bardzo strsuje! Nie mozna nabijac wszystkiego na kase-kolejny stres bo moze zlapac skarbowka. A po 3 brak umowy.. Obiecuja ,obiecuja i nie twoje doczekanie
Obserwuj wątek
    • Gość: keczol Re: staz w kelly IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.15, 21:15
      Potwierdzam. :) Miałam przyjść na okres próbny, 9 godzin pracy ZA DARMO. :) Szukam pracy, fakt... ale nie będę u kogoś pracować za darmo. ;) Rozumiem za darmo załóżmy 3-4h albo np pół stawki... ale to jest śmieszne.
      • Gość: ... Re: staz w kelly IP: *.chelmno.mm.pl 17.11.15, 15:11
        jak komus bedzie zalezalo na pracy,pieniadzach to nie bedzie wybrzydzal jak ty i wezmie ta prace. wyzysk wyzyskiem , ale zeby na dzien probny nie isc bo ZA DARMO?Zenada
        • Gość: ee Re: staz w kelly IP: *.chelmno.mm.pl 17.11.15, 15:20
          Posłuchajcie lale, macie pecha, żeby szefem był gostek, to decyzja byłaby szybka a jak jakaś rozlazła baba, to za bardzo ją stresujecie jak przypomni sobie jej kurnik w którym mieszkała za młodu i tę słomę wystającą z trzewiczków, której nie może się pozbyć do dziś.
    • Gość: irmina Re: staz w kelly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.15, 16:25
      Dobrze ze ostrzegacie. Widziałam ogłoszenie i dobrze że nie poszlam do nich..
    • Gość: 123 Re: staz w kelly IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.15, 16:43
      Tylko takie rzeczy zgłasza się do odpowiednich "służb". Serio, jak nikt nie będzie nic robił, poza pisaniem na forum, to nic się nie zmieni...
      • Gość: Maszcilos Re: staz w kelly IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.15, 09:32
        Chyba kogoś znalazły, bo ogłoszenie zniknęło ;)
    • Gość: kkas Re: staz w kelly IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.15, 23:18
      haha leniwe ku... do nauki. W dupach sie poprzewracało i zgrywacie nie wiadomo jakie paniusie. Wziąć się za siebie to nie będziecie musiały pracować w budce z kebabem.
      • Gość: ... Re: staz w kelly IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.15, 19:53
        zgadzam sie ! :)
    • Gość: GoŚćPorTalu Re: staz w kelly IP: *.play-internet.pl 19.11.15, 21:03
      Nikt nikogo na siłę nie zmusza do pracy... Przychodzisz i wiesz na co się zgadzasz, bo zaraz pierwszego dnia jest się poinformowanym co i jak. Chyba to normalne, że przed podpisaniem umowy jesteś na próbie i jesteś sprawdzany czy się nadajesz. A nie przyjdziesz do sklepu stoisz jak wół, ręce założysz i myślisz, że za stanie ktoś będzie Ci płacił. A chyba lepsza jest jakakolwiek praca niż siedzenie w domu i wypisywanie jakiś głupot na forum. Wy to się tu nagadacie, wyzysk... boże w innych sklepach nawet 5,-/h płacą i się robi byle żeby zarobić. A serdecznie pozdrawiam osobę, która to napisała, bo można powiedzieć, że tym co tu powytykała, co jej tu nie pasuję, to podpisała się własnym imieniem i nazwiskiem. Gorące pozdrowienia Panno...
      • wariatka10 Re: staz w kelly 20.11.15, 22:13
        Już nie opowiadaj,że każdy pracodawca jest taki uczciwy i wszystko ci na tacy wyłoży .Fakt jest taki,że pracodawcy w Chełmnie(nie wszyscy oczywiście) lecą w kulki. I to,że ktoś jest wykorzystywany(ja nie mówię,bo każda stawka jest godna jak się nie ma nic) to nie znaczy,że ma siedziec cicho jak większosc przychlastów.
        • Gość: stazystka Re: staz w kelly IP: *.chelmno.mm.pl 20.11.15, 23:47
          Watpie , ze kto kolwiek zapamietal Moje imie i nazwisko.. Tyle dziewczyn co juz tam bylo. Co jakis czas jak przechodze to widze kartke w oknie ze kogos szukaja. To swiadczy samo za siebie. Ze rekrutacja trwa u nich 12 na 12 miesiecy. A po drugie jak chcieli abym nie przychodzila na nastepny dzien pracy to chociaz mogli zadzwonic i powiadomic a nie pisac sms-a ze mnie zwalniaja. Moje kolezanki tez byly na dniach probnych i tak samo je potraktowano!
          • Gość: Dd Re: staz w kelly IP: *.play-internet.pl 21.11.15, 12:18
            Zgłosić sprawe do inspekcji pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka