Dodaj do ulubionych

cesarka w cch

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.16, 16:32
WITAM jak wygląda w cch ciecie cesarskie na planowany termin jakie jest przygotownie ,ilu lekarzy itp. w jakim terminie jest robiona czy w date planowanego porodu czy wcześniej ?dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: cesarka w cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.16, 12:51
      ????????????????
    • Gość: dagmara Re: cesarka w cch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.16, 18:44
      cesarke robia tylko w naglych wypadkach i odwlekaja do konca jak najdluzej. jest lekarz ordynator o połozna przy operacji. znieczulenie miejscowe to jest bardzo nieprzyjemne doswiadczenie bo bólu nie czujesz ale czujesz ogólnie jak tam w brzuchu ci grzebia :0 a ja osobiscie cch nie polecam i moje dwie znajome rowniez. cesarke odkladali bo jeszcze czas a okazalo sie ze moj syn juz nie oddychal bo tak bylo wymeczone łożysko i to by dramat . nie polecam
    • kow-dar-91 Re: cesarka w cch 08.02.16, 21:12
      Ja miałam CC i było ok i było 2 lekarzy żadnej położnej tylko pielęgniarka od noworodków
    • Gość: Ona Re: cesarka w cch IP: *.awacom.net 08.02.16, 22:14
      Nie wiem jak wygląda cc planowane, czy czymś się różni. Ale najpierw golenie, cewnik, dwie kroplówki chyba. Na sali było u mnie dwóch anestezjologów, ginekolog, chirurg i dwie pielęgniarki. Nie sądziłam, że będzie tylu ludzi do około, co troche płoszyło. Nie wiem, czy u wszystkich jest tak dużo ludzi, tym bardziej, że to była niedziela a do tego święto państwowe. Po wyjęciu dziecka, zabrali małą i nie powiedzieli nawet, że dziecko na porodówke przenieśli, a ja się martwiłam, dlaczego nie słysze płaczu i co się dzieje, heh..
    • Gość: Ania Re: cesarka w cch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.16, 17:45
      Hej miałam cesarke w chełmińskie szpitalu i było bardzo dobrze. Dwóch lekarzy.dwie pielęgniarki. Znieczulenie miejscowe nie czułam nic. Dziecko pokazali mi zaraz po wyjęciu z brzucha a potem traafilo do taty B kandydowanie. Pielęgniarki cudnie w porównaniu z bydgoszczą. Pomagały bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka