Dodaj do ulubionych

Nowe Solarium :)

08.02.16, 19:10
Milo nam poinformować iż Salon Fryzjerski FRESZZZ poszerza swoją ofertę jak zwykle na najwyższym poziomie. Do państwa dyspozycji kierujemy nowe solaria: stojące i leżące zaopatrzone w NAJWYŻSZEJ klasy lampy dostępne na rynku polskim.
Light Systems Premium VHO longlife unikalna technologia VHO-R. Lampy o najwyższych parametrach jakości opalania i żywotności. Produkt dla ludzi ceniących sobie bezkompromisową jakość. Lampa w kategorii High-End.Produkcja oparta o unikalną technologię VHO-R zapewniającą bezkompromisową jakość i efektywność, wysoka zawartość UVA, przy zachowaniu wysokiego poziomu UVB (pięknie brązowa skóra, przy małym poziomie rumienia)produkt dla ludzi ceniących sobie bezkompromisową jakość.
Kosmetyki amerykańskiej firmy ONYX.
ZAPRASZAMY :)
Obserwuj wątek
    • pjekarnik Re: Nowe Solarium :) 08.02.16, 20:12
      Łohoho, chełmińskie Karyny pewnie zachwycone.
      • Gość: gazownik Re: Nowe Solarium :) IP: *.tvgawex.pl 08.02.16, 20:38
        jebnij sie tymi dzwiczkami, od tego piekarnika w leb.
        • pjekarnik Re: Nowe Solarium :) 09.02.16, 19:52
          Zagazujesz mnie? :*
    • Gość: Maniek Re: Nowe Solarium :) IP: *.chelmno.mm.pl 08.02.16, 20:51
      I znow popalone mumie rusza na miasto buahaha
      • Gość: solo Re: Nowe Solarium :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.16, 07:50
        Fakt lepiej wygladac jak dziecko piekarza.
        • Gość: Iza Re: Nowe Solarium :) IP: *.chelmno.mm.pl 09.02.16, 13:09
          Pomimo emigracji dużo jeszcze tego chodzi po mieście. Jak raczek przetrzebi część populacji to jeszcze i tak chłopaki będą mieli w czym wybierać, a jak nie to wspomoże ich Kokocko. Takie opalone miąsko nawet w trumnie atrakcyjniej wygląda. Gra warta świeczki, a może ostatniego znicza.
    • Gość: Emilka Re: Nowe Solarium :) IP: *.tvgawex.pl 09.02.16, 15:19
      Chociaż jestem klientką Donatelli to byłam, naprawde super lampy. Najwyższa pora zmienić solarium. POLECAM !!!opalenizna juz po pierwszym opalaniu!!!!
      • Gość: ona Re: Nowe Solarium :) IP: *.chelmno.mm.pl 09.02.16, 15:58
        Adminie, czy problemów po wygraniu przez pislamistów waszej gazecie mało? Każdy wpis jest dobry żeby zareklamować jedyny w CCH salon D..... Kpiny!
        • thefect Re: Nowe Solarium :) 09.02.16, 18:56
          Prosimy o nie porównywanie solariów i podawanie nazw. Każdy ma swoją opinię a post ma charakter jedynie informacyjny odnośnie nowej usługi.
    • thefect Re: Nowe Solarium :) 09.02.16, 18:54
      Droga Izo jeśli tak się mogę do ciebie zwracać. Podobnie jak ze wszystkim zachować należy umiar. Co charakteryzuje nasze solarium?? długość opalania która nie przekracza zazwyczaj 6-8 minut gdy w innych 10-12 to norma. Dlaczego tak jest? wszystko zależy od LAMP opalających i ich składu oraz technologi wykonywania. Niestety za DOBRYMI lampami idzie również cena zakupu wahająca się od 1,3tyś do ponad 5tyś jak w przypadku lamp Light Systems Premium VHO w które wyposażone są nasze solaria :). Pomarańczowa skóra wyglądająca jak poparzenie, dziwne plamy - NIE U NAS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka