Dodaj do ulubionych

Lakiernik samochodowy.

IP: *.chelmno.mm.pl 11.04.16, 19:02
Jakiego lakiernika samochodowego polecacie. Nie ma być zrobione szybko i byle jak, lecz pomału i rzetelnie , by nie trzeba było za pól roku znów jechać do warsztatu.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Lakiernik samochodowy. IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.04.16, 22:08
      Paweł Piasecki, to moim zdaniem najlepszy lakiernik w okolicy Chełmna. Sam też u niego robiłem i jestem bardzo zadowolony. Cenowo drogo, ale za to robi rzetelnie, ładnie i elegancko. Jego nr. 661 365 353
    • Gość: auto Re: Lakiernik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.16, 07:21
      Również mogę polecić Pana Pawła. Robil mi dwa auta dwukrotnie. Na samochodach nie ma śladu że jakiś element był robiony. Bardzo uczciwy człowiek. Czy drogi jak napisał poprzednik? Wydaje mi się że nie. Dla mnie jak za taką jakoś świadczonych usług właśnie tani. Przed paru laty w Świeciu zapłaciłem 350zl za element a robota była wykonana na nie najlepszym poziomie. Jedyny minus długie kolejki ale to o czymś świadczy.
    • asssssssssss Re: Lakiernik samochodowy. 12.04.16, 11:28
      Gdzie znajduje sie warsztat tego pana ???
      • Gość: :) Re: Lakiernik samochodowy. IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.04.16, 18:57
        Dolne wymiary, a dokładniej. Jedziesz na górne wymiary po prawej stronie masz kościół, to skręcasz w lewo, tam gdzie do Banaszka (do niego zdecydowanie odradzam - za słaba opinia i kiepski lakiernik). Jedziesz do przodu, masz drugie skrzyżowanie i skręcasz w prawo (tam chyba widać zielony dom). Potem jedziesz cały czas prosto za tym wzniesieniem i laskiem, będzie widać pierwszą lewą bramę wjazdową i tam jesteś u tego pana Pawła. Ogólnie też robiłem u niego i jestem bardzo zadowolony :)
    • asssssssssss Re: Lakiernik samochodowy. 13.04.16, 00:28
      Dzięki za informację. Co do pana Banaszka to słyszałem że słaby lakiernik i dużo ludzi jest niezadowolona z jego pracy:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka