Dodaj do ulubionych

poderżnięte gardło

IP: *.chelmno.mm.pl 18.04.16, 14:02
Doszły mnie słuchy, że w naszej mieścinie miał miejsce bardzo nieprzyjemny eksces. Mianowicie, rzekomo, poderżnięto komuś gardło na ul Grudziądzkiej, poszkodowany, wierząc plotkom, uszedł z życiem. Czy to prawda? Słyszał ktoś podobne rewelacje?
Obserwuj wątek
    • pjekarnik Re: poderżnięte gardło 19.04.16, 05:44
      Zabili go i uciekł. A Ty nie ćpiej więcej.
      • Gość: indyk gul gul Re: poderżnięte gardło IP: *.chelmno.mm.pl 19.04.16, 08:52
        Aleś Ty dowcipny. Jak już koniecznie chciałeś zabłysnąć, to mogłeś chociaż polegać na własnej inwencji twórczej i podzielić się tu ze mną jakimś tekstem własnego autorstwa, którego jeszcze nie było mi dane usłyszeć, a nie powtarzać tak wyświechtane teksty. ;p Słabiutko, jak na lokalnego błazna, "pjekarniku"... ;p
        • pjekarnik Re: poderżnięte gardło 19.04.16, 09:00
          Przepraszam, postaram się poprawić ;(
          • Gość: Indyk gul gul gul Re: poderżnięte gardło IP: *.chelmno.mm.pl 19.04.16, 12:22
            Za późno, za karę masz wsadzić sobie łeb do dupy i udawać koło.
            • moniamonia1986 Re: poderżnięte gardło 19.04.16, 17:58
              Hahaha dobre ujęcie bo pjekarnik analfabeta wszędzie ryja wtyka i wszystkich gnoi...
              • Gość: indyk gul gul gul Re: poderżnięte gardło IP: *.chelmno.mm.pl 19.04.16, 20:21
                dzięki. ;)
                • moniamonia1986 Re: poderżnięte gardło 19.04.16, 23:33
                  spoko zobacz jak na forum o 500 plus się analfabeta wypowiada...
                  • moniamonia1986 Re: poderżnięte gardło 19.04.16, 23:35
                    a co do poderżniętego gardła to chyba mit...nic nie słyszałam kompletnie
                    • Gość: nicolae Re: poderżnięte gardło IP: *.mf.gov.pl 20.04.16, 10:33
                      Może ło to chodzi:
                      W dniu 08.04.2016 roku około godz. 15.50 w Chełmnie na ul. 22 Stycznia w mieszkaniu podczas libacji alkoholowej mężczyzna w wieku 37 w stanie upojenia alkoholowego (wynik 1,43 mg/l) ugodził nożem w szyję swojego brata 52 lata (również w stanie upojenia alkoholowego wynik 1,37 mg/l). W wyniku tego zdarzenia pokrzywdzony doznał dwóch powierzchownych ran ciętych lewej strony szyi oraz rany ciętej kciuka (nie zagrażających życiu). Mężczyźni przewiezieni do Izby Wytrzeźwień w Toruniu. Sprawę prowadzi KPP Chełmno.
                      • pjekarnik Re: poderżnięte gardło 21.04.16, 08:56
                        Zanim zaczniesz kogoś od analfabetów wyzywać, to naucz się używać wielkich liter i interpunkcji. To nie boli, naprawdę!
                        • moniamonia1986 Re: poderżnięte gardło 21.04.16, 10:32
                          GOŃ SIĘ ANALFABETO,TĘPAKU Z ORTOGRAFII !!!innych śmiesz pouczać a sam nawet piekarnik nie umiesz napisać hahaha
                          • pjekarnik Re: poderżnięte gardło 21.04.16, 13:18
                            Zdajesz sobie sprawę, że to było celowe? Ogarniasz czy za głupia na to jesteś?
                            • Gość: Kate Re: poderżnięte gardło IP: 171.25.230.* 21.04.16, 13:44
                              Wrzucta na luz. Pikna pogoda za oknem a wy się stresujeta na jakimś sztywnym forum.
                              • pjekarnik Re: poderżnięte gardło 21.04.16, 19:13
                                Ja tam się nie stresuję, tylko zwałe mam :D
                                • Gość: Kate Re: poderżnięte gardło IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.16, 21:21
                                  Znajdą cię po ip i wtedy też zwałe będziesz miał? 'Bo coraz więcej tutaj takich jest straszących.
                                  • pjekarnik Re: poderżnięte gardło 22.04.16, 08:15
                                    Jo, Bonzo mnie znajdzie. Hasło na płytę główną założy.
                                    • Gość: Kate Re: poderżnięte gardło IP: 171.25.230.* 22.04.16, 08:25
                                      Hehehe.
                                    • Gość: Kate Re: poderżnięte gardło IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.16, 08:29
                                      Ludzie są mściwi i zawistni w tych czasach. Bywa różnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka