Dodaj do ulubionych

dobry adwokat

IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.16, 01:41
Jak w tytule szukam dobrego adwokata ktoś mi polecił Aleksandra Michalskiego co sądzicie pilnie proszę o namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: ojciec Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.16, 08:39
      Proszę bardzo o pomoc i opinie tu chodzi o dobro mojego synka
      • missmuffet Re: dobry adwokat 06.06.16, 10:11
        Polecam Zofię Świebodzińską (kancelaria na Grudziądzkiej tam gdzie Czas Chełmna) Specjalizuje się w prawie rodzinnym.Konkretna babka ,ja jestem bardzo zadowolona z jej usług.Pan Michalski raczej do spraw spadkowych i gospodarczych.
      • zenobiak Re: dobry adwokat 06.06.16, 10:39
        sprawa karna czy cywilna?
        • Gość: ojciec Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.16, 12:02
          cywilna nie odpowiedzalność rodzica za wychowanie dziecka i opuszczenie sie w nauce z powodu niepogodzenia spraw zawodowowych z wychowaniem dziecka które do puznych godzin wieczornych zostawiane jest u babci dziecko jest asmatykiem i alergikiem a w chwilic obecnej zamieszkuje w domu pełnym kotów i delikatnie mówiąc w nieporządku i jeszcze nie wychowawczy tryb życia rodzica ZA POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE
          • zenobiak Re: dobry adwokat 06.06.16, 15:07
            Mecenas Paweł Szafranek kancelaria prawna w Bydgoszczy POLECAM
    • Gość: Facet Re: dobry adwokat IP: *.252.101.84.rev.sfr.net 06.06.16, 19:29
      To moj adwokat od kilku lat. Polecam !
      • Gość: ojciec Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.16, 19:31
        jaki sa szanse na .......
    • Gość: OJCIEC Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.16, 19:36
      zależy mi na odzyskaniu dziecka bo w tym środowisku nic dobrego go nie spotka mówił mi że nie chcę być u babci bo jest tam zmęczony JA TEŻ NIE CHCE ROZWODU Z JEGO MATKĄ BO JĄ CAŁY CZAS KOCHAM TYLKO ŻE ONA JEST ZAŚLEPIONA RADAMI RODZINY I ZA DUŻO MA OBIECYWANE JUŻ RAZ TO PRZERABIAŁEM OPAMIĘTAŁA SIĘ ALE TERAZ NIE WIEM CO JĄ OPĘTAŁO ALE TEŻ NIE MOGĘ PATRZEĆ NA STRES DZIECKA ITD.... :( :( :(
      • byk131 Re: dobry adwokat 24.01.17, 14:31
        Stres to sam robisz dziecku mieszajac mu w glowie
        Zastanow sie co jest wazniejsze dla cb
        Zemsta i robienie zonie na zlosc czy dobro dziecka
        • Gość: RJM Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 24.01.17, 21:43
          Oj Panie byk131 filozofie dajesz rady odnośnie dziecka a kiedy swoje ostatni raz widziałeś parę latek już prawda? pocieszycielu "nocny" wchodzisz z butkami w nie swoje życie i się wymądrzasz wiesz dobrze co dziecko mówi o Twoich wizytach więc kto miesza w głowie dziecku?weź zadzwoń do swojej żony porozmawiaj z własnym synem zrobisz o wiele lepiej niż wchodząc i mieszając w cudzym życiu. masz rozumek swojego wzrostu i tyle nie wybielaj się publicznie jak masz brudne sumienie i innych sumienie plamisz :)
          • byk131 Re: dobry adwokat 25.01.17, 08:53
            Raczej panie Rjm pomylil mnie pan nie mam dzieci ani zony a takie rzeczy jak zadzwonic do zony i porozmawiac z nia jak z człowiekiem to sam pan moze bo to pan ma problem
            Po za tym widac jak pan dbal o zone ze musi szukac pocieszenia u innych taki z pana maz
            Po za tym prosze spojrzec w lustro i przemyslec pare spraw i moze cos to pomoze ale watpie bo znam pana z pracy i wiem ze jest pan juz niereformowalny , i ma pan problemy z ktorymi radze isc do psychologa
            • Gość: RJM Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 25.01.17, 20:00
              możliwe że Pana pomyliłem ale wypisywanie postów o czyjejś żonie dziecku chyba nie jest Pana obowiązkiem? a co do rozmowy oczywiście jestem otwarty jak zawsze i nie unikam jej. Moje zdanie jest takie że sprawy prywatne powinny rozwiązywać osoby do których te sprawy należą a nie osoby postronne znające tylko temat po łepkach. Jeśli chodzi o dbanie o rodzinę to nigdy nie było z tym problemu i nadal nie jest! a to co Pan stwierdził że ktoś szuka pocieszenia w ramionach innych osób jeśli zdarzy się jakiś kryzys w małżeństwie to akurat super nie świadczy to o danej osobie, jest takie powiedzenie że jak popsuje się coś w domu to domownicy myślą jak to naprawić i szukają rozwiązania a nie kupują nowy dom bez usterek a jeśli ten nowy dom znowu ma jakąś usterkę to wymieniają na nowy i cieszą się chwilą do momentu kiedy znowu nie będzie awarii. Tak samo jest z małżeństwie jeśli się coś psuje bo dane osoby się pogubiły to siadają do rozmowy a nie uciekają od problemu szukając pocieszenia z innym partnerem/partnerką. Ale skoro Pan jest nie żonaty to obce widocznie są Panu takie sytuacje.Co do niereformowalności wobec mnie to każdy ma prawo się wypowiedzieć i mieć swoje zdanie a czy słuszne to pokaże czas :) problemy oczywiście mam jak większość społeczeństwa ale nie uciekam od nich i staram się je rozwiązać nie uciekam od nich szukając pocieszenia u innej kobiety i nie muszę mieć pełnomocnika,który zna tylko jedną wersje wydarzeń żeby wypowiadał się publicznie jaki ja nie jestem pokrzywdzony. Co do wspólnej pracy to chyba Pan mnie tym razem pomylił z kimś innym bo nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek pracował z osoba,która miesza się w nie swoje sprawy dają mi rady nie znając dokładnie sytuacji jaka teraz jest w naszym małżeństwie zgrywając przy tym filozofa i wypowiadając się za kogoś publicznie. Proszę na przyszłość darować sobie rady dotyczące się mojej rodziny bo jesteśmy na tyle dorośli że potrafimy rozwiązywać problemy sami. Tak na marginesie to z pomocy psychologa może i skorzystam bo ta sytuacja która teraz jest i ta częsta zmiana "pocieszycieli" trochę mnie przerosła ale ktoś inny tez powinien skorzystać z takiej wizyty bo takie rozwiązywanie problemów pozytywnej opinii nie przynosi tylko odbija się na reputacji tak zachowującej się osoby. Odpowiedziałem ostatni raz na post,kolejne "złote" rady przemilczę bo to nie miejsce na rozwiązywanie problemów i Pan nie jest osobą z którą chce naprawić popełnione błędy moje jak i partnerki. Życzę miłego wieczoru i radości z życia oraz szybkiego znalezienia własnej drugiej połowy żeby Pan nie musiał zajmować się cudzymi problemami i "pocieszaniem"
              • byk131 Re: dobry adwokat 25.01.17, 20:17
                Dla pana informacji nie znam pana zony ale z tego co ludzie mowia na miescie to z pana z lekka mowiac troche psychopata zamiast pomagac matce swojego dziecka robi pan jej po gorke po co te ploty i zlosc jak pan chce cos skleic jak widac ze nie mozna tego uratowac
                Zamiast pogodzić sie i kazdy zyc swoim zyciem mając na celu dobro syna to pan nadal robi jej na zlosc powodzenia zycze
                • Gość: RMJ Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 25.01.17, 21:00
                  właśnie ploty!!!!! a jeśli Pan nie zna mojej żony to dlaczego tak Pan twierdzi że nie da się skleić ????Znam swoja partnerkę szmat czasu i podejrzewam że lepiej potrafię ocenić co się da a co nie a złość to przesada jak mogę się złościć na kogoś z kim chcę wszystko naprawić a czy się uda czy nie to czas pokaże tak daleko nie wychodzę w przyszłość a dobroć syna jak najbardziej ale częste zmienianie pocieszycieli kosztem dziecka i pozbawienia go rodziny jest ok? to juz Pan niech sobie odpowie sam. Nie znając matki naszego dziecka a ni jego to skąd te twierdzenia że ja robię żonie pod górkę i wodę z mózgu synka opiera Pan swoje wypowiedzi na plotkach ludzi którzy nie są w temacie znając jedną wersję lub wcale. Rozumie chodzą plotki o mnie ale niech Pan mi uwierzy w druga stronę tez są plotki i to nie pozytywne jak choćby w tym wątku post "mesiego" na samym dole,który w 90% jest kłamstwem a posty tego typu o mojej rodzinie pojawiają się też w innych wątkach to też Pan teraz będzie wierzył co ludzie napisali o żonie? jak w to co mówią o mnie proszę przewinąć wątek do dołu bo to co ta osoba napisała nie znając prawdziwej wersji jak Pan to jest kłamstwo i plotka. Przecież Pan twierdzi że pracował ze mną to powinien Pan znać moją żonę bo współpracownicy z którymi pracowałem i pracuje znali moja rodzinę. Proszę swoich postów nie opierać na plotkach i na tym co mówią ludzie bo krzywdzi mnie Pan pisząc nie prawdę tak jak inne osoby krzywdzą moją żonę pisząc posty takiego typu jak "mesi" i inni kozacy wirtualnego świata
                • grudzien2006 Re: dobry adwokat 29.01.17, 16:24
                  oczernianie po wysłuchaniu plotek? oj nie ładnie proszę Pana nie znając kogoś mówi pan że się źle odnosi inna osoba przeciwko drugiej opierając swoją wiedzę na plotkach pani x i pana y którzy mają nudne życie i lubią mieszać w życiu innych osób czerpiąc satysfakcje jak Pan to miasto schodzi na psy
                • Gość: RJM Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 05.02.17, 03:01
                  Panie byk(TB) gubi się już Pan w swoich kłamstwach wyssanych z palca w tym wątku napisał Pan że nie zna mojej żony i wypisuje Pan głupoty na mój temat znając jedną stronę medalu a wchodząc dziś na forum czytam Pański post w innym wątku że szkodzę mojej żonie wypisując bzdury na forum i na portalu społecznościowym pod różnymi pseudonimami.To jeśli twierdzi Pan że nie zna osobiście mojej zony co jest następnym kłamstwem to skąd Pan wie czy szkodze pisząc coś na jej profilu na innym portalu z tego co wiem do jeśli coś bym napisał na osi żony to i tak by Pan tego nie zobaczył bo swoją oś ma udostępnioną tylko dla ZNAJOMYCH a twierdzi Pan że jej nie zna więc nie jest Pan chyba jej znajomym żeby widzieć czy coś napisałem czy nie. Dla Pana informacji nie szkodzę żonie i nie szkodziłem bo ją KOCHAM i proszę nie wypisywać kłamstw na mój temat opartych na plotkach i nie pokrytych żadnymi dowodami oczerniając mnie publicznie bo na chwilę obecną Pan mnie obraża na publicznym forum a to jest karalne o czym przekonała się też pewna osoba którą Pan zna bo publiczne twierdzenie w tym wątku i innym że jestem psychopatą szkodzącym własnej rodzinie to zniesławienie panie byk" pocieszycielu" a odpowiadając Panu na post z innego wątku używam tylko dwóch nicków na forum "ojciec" i RJM-OD SKRÓTU IMION MOJEJ RODZINY KTÓREJ NIE SZKODZĘ JAK PAN TWIERDZI KŁAMIĄC
                  • byk131 Re: dobry adwokat 06.02.17, 08:14
                    Widac jak szybko usuwa pan swoje watki na forum np. CIEKAWA PORAZKA I TYLE
                    • grudzien2006 Re: dobry adwokat 06.02.17, 20:31
                      WĄTEK ZGŁOSIŁEM JA BO OCZERNIA KOGOŚ JAK PAN OCZERNIA TAK SAMO INNYCH A DLA JASNOŚCI WEDŁUG REGULAMINU FORUM POSTY WĄTKI MOŻE USUWAĆ TYLKO ADMINISTRATOR ZANIM COŚ NAPISZEMY PROSZĘ SIĘ ZAPOZNAĆ DOKŁADNIE TAK SAMO JAK W SPRAWIE MAŁŻEŃSTWA DO KTÓREGO PAN SIĘ MIESZA. Z POWAŻANIEM PIOTR
                      • Gość: Zła 😡 Re: dobry adwokat IP: *.tvgawex.pl 07.02.17, 10:44
                        Żal tego biednego dzieciaka. Ojciec z matką toczą wojny a o nim nikt nawet nie pomyśli. . Ogarnijcie się bo swoją walka dla dobra dziecka tylko je krzywdzice, żeby dziecko musiało przyjmować leki uspokajające pomyślcie o jego zdrowiu i życiu jaki przykład dajecie. Przeżywa trudny okres w życiu potrzebuje wsparcia zamiast tego słycha oszczerstw i oskarżeń . Zastanówcie się czy naprawdę chcecie do reszty zniszczyć jego dzieciństwo i zacznijcie się w końcu zajmować dzieckiem
                • Gość: Olga Re: dobry adwokat IP: *.146.80.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.17, 22:10
                  Szkoda mi tej Pani i tego Pana ze ktos taki jak ten delikatnie mowiac psychopata byk 131 miesza w nie swoich sprawach zostawiajac po sobie smrod i plotki
        • Gość: Olga Re: dobry adwokat IP: *.146.80.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.17, 06:10
          Debil ktory zostal odrzucony miesza w cudzych sprawach albo ma takie nudne zycie żal poprostu
    • Gość: ojciec Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.16, 11:37
      Mecenas Wojciech Kowalczyk prowadził komuś sprawę? słyszałem że jest dobry od spraw rodzinnych.
    • Gość: GłośnaCisza Re: dobry adwokat IP: 89.231.148.* 09.06.16, 21:43
      Doklejam się do postu. Poszukuję dobrego adwokata do spr Karnej
      • Gość: Xxx Re: dobry adwokat IP: *.tvgawex.pl 10.06.16, 02:05
        Kowalczyk !!! Z najgorszego bagna wyciągnie i w spr rodzinnych też super. Ma biuro gdzie Pss mają budynek on ma w podwórku
        • Gość: ojciec Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 10.06.16, 10:01
          żona zabrania mi kontaktu z dzieckiem odeszła siedzi u matki zadzwoniłem wczoraj do niej spytałem się co robi to powiedzała że z dzieckiem się bawi po rozmowie wyszedłem na miasto a tu patrzę zona w bocznej uliczce siedzi w aucie i całuje sie z jakimś typem ścieło mnie z nóg nawet nie podszedłem straciłem nadzieję na jej powrót kłamała mnie ze bedzie dobrze tylko musi odpocząć a tu taki widok
          • Gość: ojciec Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 10.06.16, 10:10
            mam opinie sąsiadów że żona robiła kłótnię wyzywała syna i mnie groziła że mnie zostawi opinie właściciela mieszkania że nie płaciła ostatnio rachunków a przelewałem jej kasę na jej konto osobiste ponieważ pracuje poza miejscem zamieszkania a mi mówiła ze popłacone zostawia syna pod opieką matki a sama chodzi do pracy i nie tylko robiąc nie wiadomo c. Mam jakieś szanse zeby dziecko było zemną????? A NAJGORSZE JEST TO ŻE NADAL KOCHAM MOJĄ ŻONĘ I CHCĘ ŻEBY WRÓCIŁA I ŻEBYŚMY STWORZYLI NORMALNY DOM I RODZINĘ DLA DZIECKA :(
            • Gość: gość Re: dobry adwokat IP: *.tvgawex.pl 10.06.16, 18:45
              Jak straciłeś nadzieje to sobie odpuść, po co ciągać się po sądach i dziecko jeszcze w to wciągać. Polski sąd opieke i tak przyzna matce no chyba ze masz tware dowody ze nie nadaje się na opiekuna. a to nie miejsce na wylewanie swoich żali
    • Gość: Jddk Re: dobry adwokat IP: *.dynamic.mm.pl 20.01.17, 21:12
      Mesi wirtualny kozak siedzi cicho bo nie ma żadnych dowodów na swoje fantazje buhaha :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka