Dodaj do ulubionych

Dzialkowe kontenery

IP: *.opera-mini.net 31.07.16, 12:48
Rozumiem pana ktory opróznia kontenery z puszek , butelek oraz wszystkiego co mozna sprzedac. Nie rozumiem jednak dlaczego wszystko co mu niepotrzebne q wywleczone podczas poszukiwan zostawia obok kontenera ?! Jestes cholernym brudasem a poniewaz wiem w jakich godzinach urzedujesz czeka cie przykra niespodzianka. Najnormakniej w swiece Cie zakapuje ze zanieczyszczasz nadwislanski park ......powodzenia brudasie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Dzialkowe kontenery IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.16, 18:51
      Piszesz i tym niskim gościu w okularach ?
      • Gość: Ania Re: Dzialkowe kontenery IP: *.opera-mini.net 31.07.16, 20:32
        Oooo to jeszcze jeden ! Ja namierzylam kilka razy takiego grubaska z wąsami
        • Gość: Ja Re: Dzialkowe kontenery IP: *.tvgawex.pl 31.07.16, 21:39
          Dwa wyjścia zrobić foto i zadzwonić na straż miejska ze robi syf albo wepchnąć do śmietnika zamknąć i napierdzielac pałą może już nie wróci :-)
          • Gość: Ania Re: Dzialkowe kontenery IP: *.opera-mini.net 01.08.16, 20:36
            Chyba fotka i straz bedzie najlepszym rozwiazaniem...choc to drugie tez mi sie podoba nie wchodzi w gre. Pewnie wychowal sie na smietniku, wiec to jego naturalne srodowisko i mogloby mu sie to spodobać
            • Gość: sebi Re: Dzialkowe kontenery IP: *.play-internet.pl 01.08.16, 22:24
              biedny gość...
              • Gość: lol mania Re: Dzialkowe kontenery IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.16, 22:37
                Ten gościu jest bezdomny on żyję ze śmietnika
                • Gość: Ja Re: Dzialkowe kontenery IP: *.tvgawex.pl 03.09.16, 09:14
                  No i co z tego ? To nie powód żeby robił bałagan wkoło kontenera!
    • tramwajemnadmorze Re: Dzialkowe kontenery 22.12.16, 14:49
      Jeśli ktoś szuka kontenerów to mogę polecić firmę z Wrocławia –MobilneKontenery.pl

WYNAJEM KONTENERÓW
      mobilnekontenery.pl/kategorie/kontenery-na-wynajem/

SPRZEDAŻ KONTENERÓW

KONTENERY MORSKIE 10"
      mobilnekontenery.pl/kategorie/kontenery-morskie-10/
      KONTENERY MORSKIE 20"
      mobilnekontenery.pl/kategorie/kontenery-morskie-20/
      KONTENERY MORSKIE 40"
      mobilnekontenery.pl/kategorie/kontenery-morskie-40/
      KONTENERY BIUROWE
      mobilnekontenery.pl/kategorie/kontenery-biurowe/
      KONTENERY SZATNIOWE