Dodaj do ulubionych

Projekt Lady !

IP: *.play-internet.pl 12.08.16, 19:48
Uczestniczka programu Projekt Lady -Agnieszka Jabłońska odwiedziła Chełmno. Z relacji osób wynika,że jest w towarzystwie drugiej kobiety ,mniemamy ,ze koleżanki. Ubrana na biało ,plecak jasnoniebieski. Ktoś coś widział ? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: lariche Re: Projekt Lady ! IP: *.tvgawex.pl 15.08.16, 07:24
      ja pie,rdo,le ona nie jest zadna celebrytka zeby sie nia jarac a tylko ludzie z kompletnym niedojebaniem mozgowym sie interesuja takim "show" w telewizji
      • Gość: przyjaciel Re: Projekt Lady ! IP: *.dynamic-ra-03.vectranet.pl 21.08.16, 02:59
        Proszę o wyrażanie się na temat tej kobiety, jeśli nie znasz to nie oceniaj, złota zasada. Pozdrawiam.
    • Gość: Tinki Re: Projekt Lady ! IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.16, 15:04
      Ha Ha Ha, myślałem, że ta dama z hallera 😂😂😂
      • Gość: fiu Re: Projekt Lady ! IP: *.centertel.pl 15.08.16, 19:01
        Chłam
      • Gość: Yolo Re: Projekt Lady ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.16, 12:51
        Która dama? :-P
      • Gość: Madzia088 Re: Projekt Lady ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.16, 13:48
        Jak masz coś do kogoś to powiedz mu to prosto w twarz zamiast kozaczyć za monitorem.
        Banda tępaków w tym Chełmnie i nic więcej...
        • Gość: przyjaciel Re: Projekt Lady ! IP: *.dynamic-ra-03.vectranet.pl 27.08.16, 11:52
          Z chęcią powiedziała bym to do kogoś prosto w twarz lecz anonim , standard . Chelmno . Po adresie IP wynika że osoba pisze z tego samego numeru dwa komentarze pod rząd lecz z innego loginu. :D Hahhahahahahha.
    • Gość: przyjaciel Re: Projekt Lady ! IP: *.dynamic-ra-03.vectranet.pl 21.08.16, 02:57
      Hahah, całe fałszywe Chełmno. Ludzie żyją życiem innych i tylko to ich interesuje, a pisanie komentarzy negatywnych typu "anonim" jest tylko i wyłącznie na pozomie ludzi z Chełmna. Nie mam nic więcej do dodania. :) Do osoby która dodała ten post, jeśli tak bardzo chcesz wiedziec to tak była w Chełmnie ale już wiecej sie nie pojawi przez to co ludzie pisza i maja w głowach. Pozdrawiam.
      • Gość: * Re: Projekt Lady ! IP: 89.231.148.* 21.08.16, 10:28
        -
    • milku90 Re: Projekt Lady ! 31.05.23, 08:54
      Widze, że tu emocje, jakby sama Rozenek odwiedzała Chełmno xD
      Ja w sumie lubię oglądać Projekt Lady, ja generalnie jestem wieeelką fanką Małgorzaty Rozenek. Jak ktoś nie wie, to Tutaj można znaleźć listę programów telewizyjnych z Małgorzatą Rozenek, ale nie jestem chyba aż taką jej fanką, czy fanką Projektu Lady by wyszukiwać osobistości na mieście. Dajmy ludziom żyć. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka