Dodaj do ulubionych

Blacharz/Lakiernik Grubno

IP: *.tktelekom.pl 26.09.16, 11:53
Zastanawiam się czy by oddać samochód do Blacharza/Lakiernika Zbigniewa Kęski z Grubna, ktoś ma jakieś opinie o tym blacharzu? Warto tam zostawić auto? Słyszałem że porządną robotę odwala i rdza długo nie wychodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Blacharz/Lakiernik Grubno IP: *.play-internet.pl 26.09.16, 12:32
      Polecam gościa Kałdus 20 nie znam nazwiska ale młody uczciwy
    • Gość: jacek00 Re: Blacharz/Lakiernik Grubno IP: *.play-internet.pl 26.09.16, 14:06
      ja nie polecam Z.K. z Grubna oddałem z wgnieciona lekko maską a odebrałem z malowanymi nadkolami z widocznymi śladami po nieudanej nakładce szpachli i zaciekami lakieru bezbarwnego. Ja nie polecam, nawet roweru bym mu już nie oddał do malowania.
      • Gość: Edi Re: Blacharz/Lakiernik Grubno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.16, 10:48
        Polecam Pana Oskara Pieniążka ze Stolna. Miałem mocno uszkodzony element blachy przy swoim aucie. Fachowo wykonana usługa blacharsko lakiernicza i brak śladów po zdarzeniu.
        Adres: solarisportal.pl/index.php/Details/Opony-/-Wulkanizacja-/-Felgi/Wulkanizacja-Stolno-WULKANIZACJA-PAPARZYN.html
    • Gość: ooo Re: Blacharz/Lakiernik Grubno IP: *.play-internet.pl 27.09.16, 17:34
      mnk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka