Dodaj do ulubionych

Wanilia caffe

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.16, 14:47
Witam. Jestem ciekaw jaka jest wasza opinia odnośnie tej kawiarni a przede wszystkim co do obsługi.

Po bardzo długim czasie wraz z moją znajoma wspólnie odwiedziliśmy wanilię i z żalem musze stwierdzić,że się zawiodłem. Nigdy nie widziałem na oczy aby ktoś zaprzeproszeniem tak spieprzyl desery lodowe...
Stosunek jakości do ceny nie jest adekwatna.

Oj szkoda,szkoda. ...
Obserwuj wątek
    • Gość: tajk Re: Wanilia caffe IP: *.tktelekom.pl 21.10.16, 13:20
      Obsługa teraz jedyne co potrafi to pieprzyć się w kiblu i dawać sobie całuski przy klientach. DRAMAT
      • Gość: coda Re: Wanilia caffe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.16, 18:24
        Nie siadaj blisko kibla i po kłopocie .....zreszta tekst ktory wypociles juz krażyl w zeszlym roku
      • paranoja91 Re: Wanilia caffe 02.11.16, 10:50
        Gratuluje rengena w oczach bo wc jest za ścianą i ciężko dostrzec kto tam jest więc o co ci chodzi człowieku zazdrościsz że cb nikt nie całuje?????
    • Gość: Gość Re: Wanilia caffe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.16, 13:36
      Ja jestem częstym gościem i nie zauważyłam, aby cokolwiek się pogorszyło. A konkurencja zawsze swoje napisze :)
      • Gość: nn Re: Wanilia caffe IP: *.tvgawex.pl 21.10.16, 14:48
        Widać,ze ktos boi się krytyki skoro zaszywa się konkurencją. Słaboooo :P
        • Gość: Bąż Woa Re: Wanilia caffe IP: *.tvgawex.pl 21.10.16, 15:41
          Jecta ino w Miko i "okrąglaku"
          • Gość: Light Re: Wanilia caffe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.16, 12:40
            Dokładnie :D. Przecież tam najlepsze jedzenie ever :)
    • paranoja91 Re: Wanilia caffe 02.11.16, 10:43
      Czesc, jeśli chodzi o kawiarnie to nie mogę powiedzieć złego zdania.. bardzo lubię tam chodzic, a obsługa jest naprawdę prze miła jak nigdzie, zawsze uśmiechnięte są dziewczyny , trochę nawet im współczuję że muszą tak ciężko pracować...więc polecam i nie słuchajcie plotek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka