IP: *.dynamic.mm.pl 14.01.17, 11:25
Mam taki problem może ktoś spotkał się też z takimi utrudnieniami? zawiesiłam kiedyś facebooka i teraz chciałam wejść na swoje konto bo miałam w wiadomościach potrzebne numery telefonów po wpisaniu loginu hasła wyświetliła mi się informacja że muszę potwierdzić tożsamość odpowiadając na pytanie pomocnicze zrobiłam to i wyświetliło się że dziękujemy za odzyskanie konta w celu bezpieczeństwa zaloguj się za 24 godz. Zrobiłam tak i nadal nie mogę wejść na profil swój bo wyświetla się dziękujemy to twoje konto otrzymaliśmy potwierdzenie wyślemy ci odp na emaila i tak od miesiąc co dzień to samo Jak skontaktować sie z Fb lub może ktoś wie co jest grane ???
Obserwuj wątek
    • Gość: ano Re: fb IP: *.dynamic.mm.pl 14.01.17, 13:04
      Kiedyś było coś takiego - ORMO czuwa! a dziś dopowiedz sobie sama..... Każdy powód lub jego brak jest dobry.
      • Gość: m Re: fb IP: *.tvgawex.pl 14.01.17, 14:00
        może dlatego noizz.pl/spoleczenstwo/facebook-12-latka-transmitowala-swoje-samobojstwo-na-facebooku/7r6d7xk
    • Gość: ewelina86 Re: fb IP: *.dynamic.mm.pl 14.01.17, 13:26
      Wiem do czego zmierzasz ale nie wiem jak się to ma do tego że odzyskałam swoje konto odpowiadając na 3 pytania potwierdzające że to Ja jestem właścicielką to mimo wszystko nadal nie mogę się zalogować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka