Dodaj do ulubionych

Wesel w ECWM.

04.09.18, 19:32
Cześć,

Czy ktoś z Forumowiczów wyprawiał wesele w Europejskim Centrum Wymiany Młodzieży? Jeśli tak, poproszę o opinię. :) Co było wliczone w skład opłaty za osobe a co nie? Krążą różne ploteczki, nie wiem czy wybrać się tam czy od razu odpuścić aby nie marnować czasu na rozmowy. Wskazówki mile widziane. Nie ukrywam, ze jest to bardzo fajne miejsce na imprezy, jest klimacik. Ale interesuje mnie czy cena adekwatna do rzeczywistej obsługi. :) ciasto wliczone ? Soki? z góry dzięki. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Pannamloda Re: Wesel w ECWM. IP: *.centertel.pl 04.09.18, 22:37
      Wg mnie miejsce bardzo fajne. Wyprawialismy właśnie tam nasze wesele :) cena za talerzyk tak jak i wszędzie, kwestia wyboru menu i ilości ciepłych kolacji. Fajnie bo można się dogadać w każdej kwestii. Soki, napoje, alkohole we własnym zakresie. Jedynie woda z cytryną była w cenie. Bardzo miła obsługa, lokalizacja na duży plus w okresie letnim. Dodatkowy atut to pokoje na wynajem dla gości. Pokój dla młodych jest już w cenie:) Jeśli chcecie poprawiny to wystarczy dorzucić tysiak i o nic nie musicie się martwić. Ja polecam z czystym sumieniem :)
    • Gość: erarara Re: Wesel w ECWM. IP: *.static.ip.netia.com.pl 07.09.18, 10:03
      Jeśli masz wesele na 30 osób - to spoko. Jeśli więcej - ODRADZAM STANOWCZO. Mega małe sale. Ciasnota na parkiecie, nikt tego nie lubi. Jesli nie chcesz być obgadanym przez swoich gości to daj sobie spokój z tą salą.

Jedzenie bez szału, a do tego bliskość jeziora jest dość niebezpieczna. Nie raz słyszałem o przypadkach jak nawaleni goście weselni spadli z pomostka do wody, było nawet kilka przypadków utonięć.
      • Gość: rk Re: Wesel w ECWM. IP: *.play-internet.pl 07.09.18, 18:13
        Śmieszne :) wymień faktyczne przypadki utonięć....dobra bajka.
        • Gość: cichoszaaaaaaaaaaa Re: Wesel w ECWM. IP: *.play-internet.pl 07.09.18, 21:53
          i zapadła wymowna cisza............................
          • Gość: Zimorodek Re: Wesel w ECWM. IP: *.dynamic.mm.pl 07.09.18, 22:16
            Dobre. O ile bliskość jeziora może stanowić zagrożenie dla gości pod wpływem, to o utonięciach nie słyszałem. Więcej było prób skoku z mostu na Wiśle niż utonięć w jeziorze. Słyszałem natomiast negatywne opinie co do jakości jedzenia. Głośno było o niedosmażonych kotletach. Sam nie byłem i nie jadłem, ale jakoś nie bardzo chcę próbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka