Dodaj do ulubionych

KONCERT PAMIECI CZESLAWA NIEMENA - 12 listopada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 01:02
Dnia 12 listopada 2004, o godzinie 19.00 w kinoteatrze "Rondo" odbedzie sie
koncert pamieci Czesława Niemena pt.:"Dziwny jest ten swiat"

Zagrają artyści związani z toruńską sceną muzyczną:

Tobiasz Staniszewski - śpiew
Dariusz Zaleśny - saksofony
Tomasz Gluska - trąbka
Igor Nowicki - instr. klawiszowe
Tomasz Pacanowski - gitary
Krzysztof Mróz - kontrabas, gitary basowe
Waldemar Franczyk - perkusja
Bogusz Wekka - instr. perkusyne

Szczegóły wkrótce w mediach lokalnych i na plakatach.
Juz dzis serdecznie zapraszamy
Obserwuj wątek
    • Gość: Olka Re: KONCERT PAMIECI CZESLAWA NIEMENA - 12 listopa IP: 81.210.32.* 04.11.04, 20:01
      Bzdura. Jeżeli nie wiesz, to nie rozpowszechniaj błędnych informacji!!!
      Koncert będzie , al e 10 grudnia o 19.00 - bilety 10 zł w ChDK
      • Gość: Sixtus Re: KONCERT PAMIECI CZESLAWA NIEMENA - 12 listopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 02:15
        > Bzdura. Jeżeli nie wiesz, to nie rozpowszechniaj błędnych informacji!!!

Pierwotnie ustalona data to 12 listopada. Chdk jednak zdazyl juz zmienic termin,
        jak widze. Oby po raz ostatni.
        Sixtus
        • Gość: ChDK Re: KONCERT PAMIECI CZESLAWA NIEMENA - 12 listopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 15:02
          Z duzym zdziwieniem przeczytałem informację, iż ChDK zdążył juz zmienić termin -
          większej bzdury nie słyszałem. Z osobą reprezentujacą zespół pierwotnie
          ustaliliśmy kilka terminów - z których wybraliśmy tylko jeden - 10 grudnia.
          Nikogo nie upowazniałem do rozmów, wobec tego nie ma mowy o zadnej zmianie
          przez ChDK. Natomiast nie mamy wpływu na informacje rozpowszechniane przez
          osoby postronne.
          ChDK
          • Gość: Sixtus Re: KONCERT PAMIECI CZESLAWA NIEMENA - 12 listopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:49
            Istotnie, wina nie lezy po stronie ChdDk. Po prostu, jako pewna dotarła do mnie
            informacja o terminie "pierwotnie ustalonym".
            Przepraszam ChDK i wszystkich zainteresowanych koncertem, ktory odbedzie sie 10
            grudnia.
            Sixtus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka