Dodaj do ulubionych

Pozdro dla calego ICE TEAM'u

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:16
Pozdro chlopaki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kumaty Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:18
      Większych buraków w Chełmnie nie ma.Pozdro wieśniaki.
      • Gość: zgadzamSieZKumatym Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: 81.210.32.* 01.12.04, 17:23
        kto tym jeleniom pozwolił wrzucać taki shit na ścianach? od dawna takiego gówna
        nie widziałem... pozdro
        • Gość: Marko Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:32
          Jelenie ?? Przeciez jeleń to byłby dla nich komplement !! Gó.. namalowali ,
          wstyd dla Chełmna , przecież to nawet nie gó.. , totalny SHIT !!
          Skoczcie po rozum do głowy i ścian nie brudzcie.
          • Gość: heheehh Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:32
            grupka downow co sie wczuli w bycie writerami ale jakos im to nie wychodzi. a
            ten graf cheminianka na stadionie to az brak slow. BURACTWU ZDECYDOWANE NIE !!!
            • Gość: kolo Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: 81.210.32.* 02.12.04, 19:06
              ja was nie rozumiem ice team jak dla mnie są wporzo znam
              gości ale z nimi nie gadam. jeżdżą na deckach słuchają hh a że malują to ich
              sprawa.nara
              • Gość: iiuyv Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:57
                a moze mi ktos wytlumaczyc kim sa ci ICE Teci??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka