Gość: eci maet IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:16 Pozdro chlopaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kumaty Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:18 Większych buraków w Chełmnie nie ma.Pozdro wieśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzamSieZKumatym Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: 81.210.32.* 01.12.04, 17:23 kto tym jeleniom pozwolił wrzucać taki shit na ścianach? od dawna takiego gówna nie widziałem... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:32 Jelenie ?? Przeciez jeleń to byłby dla nich komplement !! Gó.. namalowali , wstyd dla Chełmna , przecież to nawet nie gó.. , totalny SHIT !! Skoczcie po rozum do głowy i ścian nie brudzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheehh Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:32 grupka downow co sie wczuli w bycie writerami ale jakos im to nie wychodzi. a ten graf cheminianka na stadionie to az brak slow. BURACTWU ZDECYDOWANE NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: 81.210.32.* 02.12.04, 19:06 ja was nie rozumiem ice team jak dla mnie są wporzo znam gości ale z nimi nie gadam. jeżdżą na deckach słuchają hh a że malują to ich sprawa.nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiuyv Re: Pozdro dla calego ICE TEAM'u IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:57 a moze mi ktos wytlumaczyc kim sa ci ICE Teci?? Odpowiedz Link Zgłoś