Dodaj do ulubionych

Pul !Pul Pul Pul Pul Pul!

IP: 81.210.32.* 25.12.04, 21:29
Czy chodzicie do Pula?co myslicie o nim!czy to melenia?czy to fajne miejsce?
cookowliek na ten temat wypowiedzcie sie tu na Forum!
Obserwuj wątek
    • psiqlka Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! 27.12.04, 09:35
      Ja ci powiem tylko jedno, fajnie tam jest choć w lato nie ma tam ludzi, jak
      zresztą wszędzie, a w zimie nie da się wejść. Wkurzają mnie ludzi którzy mówią
      że to melina a wkońcu muśeli tam chodzić...a puźniej sama ich widze siedzą
      (wku..a mnie to)..przeciesz to ich zdaniem tomelina po co tam siedzą..dla
      mnie jest tam fajnie wpadnij to zobaczysz.
    • Gość: nie wazne Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:52
      sandra kiedys w pulu było zajebiście a teraz same dzieciary i nikt wiecej
      kompletna stypa pozdro dla ciebie!!!!
    • Gość: intoks Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:56
      Pul pul pul.... wydus dziewczyno w koncu to z siebie... :D
      • Gość: poprawka Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:26
        nie pisze sie pul tylko pool :p
        • Gość: 14-latka Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: 81.210.32.* 30.12.04, 11:41
          Wiem ze sie pisze Pool !ale napisalam Pul tak jak sie wymawia!A co do tego ze
          nazywa sie to od niedawna Lunar takze to wiem bo spostrzeglam to na inforamcji
          na dzwiarzch o godzinach otwarcia i pisze tam Pub Lunar!to tyle!Pozdróffka!
    • Gość: Jeszcze Krótszy Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.04, 22:56
      Ludzie nie wiem czy wiecie ale od jakiegos (dłuższego) czasu to jest LUNAR.
      Ale wiadomo o co chodzi.
      Ogólnie mi sie tam bardzo podoba.
      Pozdro dla wszystkich :)
    • Gość: Farmazoon Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:49
      Dziecinada,SMOCZYCH MORD maskarada!!!!Shea!!!!
      • Gość: ty farmazonie Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:10
        ja sama tam lubie bywać i do ludzi którzy tam chodzą nic nie mam i słuchaj
        farmazonie to nie rzadne dzieciaki bachorze jak tam nie chodzisz to lepie
        zamilcz no to tyle
        • Gość: intoks Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:33
          farmazoon nie jest dzieckiem :D ma 19 lat :P
    • Gość: nata Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 20:44
      ja uważam że to nie tyle co fajne miejsce ale na pewno bywają tam fajni ludzie
      (niektórzy) można przy fajnej muzie posiedzieć i spokojnie pogadać pozdro dla
      nich !!!!!!!
      • Gość: czoko Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:23
        ekstrakcyjnej?
    • Gość: a Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: 81.210.32.* 23.01.05, 00:01
      a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka