Gość: Sandra IP: 81.210.32.* 25.12.04, 21:29 Czy chodzicie do Pula?co myslicie o nim!czy to melenia?czy to fajne miejsce? cookowliek na ten temat wypowiedzcie sie tu na Forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psiqlka Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! 27.12.04, 09:35 Ja ci powiem tylko jedno, fajnie tam jest choć w lato nie ma tam ludzi, jak zresztą wszędzie, a w zimie nie da się wejść. Wkurzają mnie ludzi którzy mówią że to melina a wkońcu muśeli tam chodzić...a puźniej sama ich widze siedzą (wku..a mnie to)..przeciesz to ich zdaniem tomelina po co tam siedzą..dla mnie jest tam fajnie wpadnij to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:52 sandra kiedys w pulu było zajebiście a teraz same dzieciary i nikt wiecej kompletna stypa pozdro dla ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intoks Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:56 Pul pul pul.... wydus dziewczyno w koncu to z siebie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawka Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:26 nie pisze sie pul tylko pool :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14-latka Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: 81.210.32.* 30.12.04, 11:41 Wiem ze sie pisze Pool !ale napisalam Pul tak jak sie wymawia!A co do tego ze nazywa sie to od niedawna Lunar takze to wiem bo spostrzeglam to na inforamcji na dzwiarzch o godzinach otwarcia i pisze tam Pub Lunar!to tyle!Pozdróffka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze Krótszy Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.04, 22:56 Ludzie nie wiem czy wiecie ale od jakiegos (dłuższego) czasu to jest LUNAR. Ale wiadomo o co chodzi. Ogólnie mi sie tam bardzo podoba. Pozdro dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmazoon Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:49 Dziecinada,SMOCZYCH MORD maskarada!!!!Shea!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty farmazonie Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:10 ja sama tam lubie bywać i do ludzi którzy tam chodzą nic nie mam i słuchaj farmazonie to nie rzadne dzieciaki bachorze jak tam nie chodzisz to lepie zamilcz no to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intoks Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:33 farmazoon nie jest dzieckiem :D ma 19 lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 20:44 ja uważam że to nie tyle co fajne miejsce ale na pewno bywają tam fajni ludzie (niektórzy) można przy fajnej muzie posiedzieć i spokojnie pogadać pozdro dla nich !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czoko Re: Pul !Pul Pul Pul Pul Pul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:23 ekstrakcyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś