Gość: A.I. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:43 TU POWINNI WPISYWAĆ SIĘ CI, KTÓRZY WYZYWAJĄ INNYCH...DZIECIAKI - TO MIEJSCE DLA WAS!!!!!! WPISUJCIE SIĘ I ZOSTAWCIE FORUM NA "NORMALNIEJSZE" TEMATY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m42 Re: WYZWISKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 08:49 A co to według ciebie "normalniejszy temat"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumt pumpt Re: WYZWISKA IP: 81.210.32.* 17.01.05, 19:16 no wlasnie hahahahahhahaa i niezywaj kogos dzieciakem joo! w takim razie wkoncu ocyzm i jake majom byc tematy na tym forum co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdik Re: WYZWISKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:31 no właśnie sku..elu je..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Jazz Re: WYZWISKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:36 Teraz się zacznie najeżdżanie na załozyciela wątku... ale dobrze, że podałeś tylko inicjały, bo i tak nikt nie będzie wiedział kim jesteś, a te wyzwiska bedą kompletnie beznadziejne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.I. Re: WYZWISKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:51 WŁAŚNIE TACY JAK TY SMOOTH, SĄ TU NAJBARDZIEJ NORMALNI I POSZUKIWANI!!!!! A - NIE PRZEJMUJĘ SIĘ TYMI DZIECIAKAMI - WYPIERDKAMI MAMUTA, BO SZKODA NERWÓW... TAK WOGÓLE (TO DO BACHORÓ) NIE MOGĘ BYĆ "SKU..ELEM JE..YM", A TO DLATEGO, ŻE JESTEM RODZAJU ŻEŃSKIEGO...DEBILE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no jo Re: WYZWISKA IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 18.01.05, 21:25 weź nie pie..to mnie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś