Dodaj do ulubionych

ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:52
Witam ziomali z Chełmna.
Super imprezka od rana w Piątek zapowiada sie w Chełmnie.
Po raz pierwszy w Chełmnie rozegrane zostaną mistrzostwa Polski Paralotni z
napędem.
Dlaczego zachęcam mieszkańców?Otóż takie imorezy organizowane są w innych
miastach i miałem okazję w zeszłym roku uczestniczyć w takiej
imprezie.Wrażenia są naprawde niesamowite.A ewolucje wykonywane pezez pilotów
naprawde zapierają dech.Motocross przy tym to pikuś zapraszam bardzo gorąco.
Oto program imprezy:
28.01.2005- godz. 06.30 Śniadanie

07.00 Odprawa pilotów

07.45 rozgrywanie konkurencji
Chełmno

09.30 Śniadanie

13.15 Obiad

14.00 Odprawa pilotów

14.45 rozgrywanie konkurencji
Chełmno

20.00 Gry i zabawy rycerskie wraz
z kolacją i grzanym

winem

29.01.2005- godz. 06.30 Śniadanie

07.00 Odprawa pilotów

07.45 rozgrywanie konkurencji
Chełmno

09.30 Śniadanie

13.15 Obiad

14.00 Odprawa pilotów

14.45 rozgrywanie konkurencji
Chełmno

18.00 Nocny pokaz Balonów

20.00 Uroczysta kolacja rozdanie
nagród
Jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem.Pozdrawiam i lecze na was :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin gdzie dokladnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:08
      Gdzie dokladnie ta imprezka ma miejsce?

• Gość: rafał Re: gdzie dokladnie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:16
        witam Marcinie.
        Start rozpoczyna sie na lotnisku w Watorowie.Ale moim zdaniem nie ma co wybierać
        się tam,bo ok godz 08:00 paralotnie dolecą do Chełmna,w okolicę stadionu i tam
        odbędą sie główne konkurencje.
        Zapraszam Cie gorąco.
        pozdrawiam.
    • Gość: rafał Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:03
      Kochani.
      Od samego rana(07:45) na sacharze koło stadionu w naszym mieście Chełmnie
      wystartują balony,jeśli tylko pogoda pozwoli oczywiście.
      Chwile potem nadlęcą paralotnie i rozpocznie sie naprawde konkretny pokaz.Wkońcu
      to Puchar Polski.
      KOCHANI PISZCIE I PRZYCHODŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
      Z nieoficjalnych źródeł wiem ze jeśli ta impreza zgarnie sporo widzów to będą
      one odbywały się częściej w naszym mieście.
      LICZE NA WAS KOCHANI CHEŁMNIACY ;-)
      PIĄTEK OD RANA I SOBOTA TEKŻE.
    • Gość: RAFAŁ Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:10
      Jeśli chcecie zobaczyć dokładnie wszystko to zapraszam na start na lotnisko do
      Watorowa na godzinę 07:30.
      Lotnisko będzie zapełnione paralotniami.Konkurencje na celność lądowania odbędą
      się też na lotnisku,a poszczególne konkurencje nad naszym kochanym miastem :-)

Jakieś pytania?
      Piszcie....
    • Gość: www.chelmno.net Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:10
      Redakcja chelmno.net będzie!
      • Gość: Rafał Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:22
        • Gość: rafał Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:42
          Widze że nawet szanowna redankcja net.chełmno będzie.
          To bardzo miło że jakieś media zainteresowały się,bo jak wiem nasz brukowiec
          wiejski "Czas Chełmna" nie zamieścił ani jednej wzmianki -h...im w dupę!
          Ale będzie TVP3,TYN,RadioPik i wiele więcej.
          Kto będzie na zawodach to chwała mu.A kto nie to niech żałuje.
          • Gość: beny Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: 81.210.32.* 26.01.05, 15:38
            Drogi Rafale czy Ty jestes jednym z organizatorów?
            • Gość: michal Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: 81.210.32.* 26.01.05, 15:55
              Ale ty rafalku brednie wypisujesz! Jaki TVN? Jakie Radio Pik? Przeciez oni maja
              tylko patronat medialny bo kazde media to biora. Chyba rafalku nie sadzisz ze w
              radiu Pik bedzie relacja na zywo z zawodow paralotni (he he he). A dobra
              impreza obroni sie sama a Ty w swoich nawolywaniach jestes po prostu zalosny.
              Kompromitacja jest natomiast ze porownujesz jakies tam marginalne paralotnie z
              motorcosem. Motocros to dyscyplina sportowa gdzie jest prawdziwa rywalizacja
              itd. a te twoje wymyslne COS to bardziej nadaje sie do cyrku a nie na sportowa
              arene. Wiecej ludzi i tak przyjdzie na jeden mecz chelminianki ktora gra w A
              klasie niz na te twoja imprezke
              • Gość: Rafał Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:00
                Witam.
                Po pierwsze nie lubię zdrobnień, a na imię mi Rafał.Owszem patronat medialny
                obejmuje Radio Pik, TVN i inne. Ale transmisja na live w TVP3.
                Jeśli dla Ciebie paralotnie są marginalnym sportem to zajmnij się czymś innym
                np.kibicowaniem swojej Chełminiance, czy bierkami korespondencyjnymi.
                Założe się że nawet nie widziałeś paralotni na oczy, więc co Ty możesz o tym
                wiedzieć!
                Czytając Twój post widzę, że nawet nie wiesz o czym piszesz("wymyslne COS")
                Nie chcesz nie przychodź, a do cyrku nadajesz się Ty jako pajac!
                Pozdrawiam.
            • Gość: rafal Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:40
              Witam.
              Nie jestem żadnym z organizatorów.Oto ogranizator
              www.ggc.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=52
              Pozdrawiam.
          • tygodniki_czasy Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE 01.02.05, 20:12
            Uprzejmie informujemy, że jakikolwiek przedstawiciel organizatora nie dotarł z
            programem imprezy do redakcji Czasu Chełmna. Jeśli chce się mieć coś dobrze
            nagłośnione, to samemu też trzeba o to zadbać. Nie mniej na imprezie byliśmy i
            szykujemy wyczerpującą relację.
            W przyszłości zamiast narzekać na brak informacji prasowej przed zawodami
            zapraszamy do redakcji. Liczymy na współpracę.
            Mimo wyzwisk kierowanych pod naszym adresem serdecznie pozdrawiamy.
            Czas Chełmna
    • Gość: Krzyś Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:37
      No hej.
      Ja wiem co to paralotniarstwo, widziałem parę razy na lotnisku w Toruniu.
      Nie opuszcze takiego widowiska ;-)
      Też pozdrawiam.
      • Gość: michal Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: 81.210.32.* 26.01.05, 20:24
        No tak Paralotniarstwo to jedna z najpopularniejszych dyscyplin :):):). Cale
        spoleczenstwo zna nazwiska mistrzow swiata, Europy i Polski. No i to dyscyplina
        Olimpijska :):):). A od chelminianki sie odczep, bo obojetnie jaki mecz w A
        klasie przynosi wiecej emocji sportowych niz jakies wielkie WYCZYNY
        paralotniarzy. I nie pisz bzdur o relacji live w TVB :):):) Dobre! Juz widze
        komentatora i emocje do samej lini mety! A przy okazji, ja nikogo nie obrazam,
        tak jak Ty, a zrobiles to juz kilka razy. ZOBACZYMY ILE WIDZOW PRZYJDZIE
        SZCZEGOLNIE W SOBOTE RANO :):):)
    • Gość: łaał Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:40
      paraolimpiada paralotnicza :D:D:D

----------
      małolaty mowia łłłaaaałłłłłłłł
    • Gość: Pici Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.ipt.aol.com 27.01.05, 06:33
      Czesc Rafał. wypas, ze organizują tą impreze w chełmnie. widze, ze jestes tym niezle podjarany, ale znam Twoj zapał. byłbym tam, gdybym tylko mógł. zrob dla mnie jakies fotki bo przylece w sobote wieczorem:) (nie moglo tego zorganizowac na cały weekend? wtedy załapałbym sie na niedziele)
      ps. jak zobaczyłem paralotnie i Rafała to odrazu wiedziałe, ze to Ty.
      Pozdrawiam
      • Gość: d0kladnie taki Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:59
        rafal a powiedz gdzie sie odbedzie ta impreza rycerska??
        • Gość: idiot [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:18
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: d0kladnie taki Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:53
            ty no jakos potrafie czytac i rafal napisal ze jest o 20:00 impreza rycerska ale
            nie napisal gdzie?? wiec przepros mnie
            • Gość: idiot [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:56
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Lotnik Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:44
            Własnie ktoś na paralotni(chyba bo nie znam sie na tym)przeleciał nad moim
            domkiem
    • Gość: Sandra Re: ZAWODY PARALOTNI W CHEŁMNIE IP: 81.210.32.* 02.02.05, 14:00
      No fajne take zawody!Pozdro dla wszytkich szczególnie dla organizatorków takiej
      imprezki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka