Dodaj do ulubionych

Wątki do skasowania II

• Gość: 00000 Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:02
      jestem w szoku w jakim tepie wy to robicie?????? wow!!! i jesli mozna jeszcze o
      skasowanie pozdrowien ostatnich pana zaloznego GOSTKA HEHE ludzie jestescie
      slepi??? po to sa stworzone okulary i gdzie tu jest o danach osobowych??? forum
      do skasowania popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bleeeeeee Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:26
        no jasne jak zwykle wasz cholerny regulamin jak tak dalej pojdzie zrobi sie z
        wami porzadek wszystkimi!!pojde na skarge ze w ogole nic nie robicie,,pewnie
        pijecie sobie kawke i siedzicie z tymi dupami a nie widzicie co sie dzieje na
        forum co wy kurde jestescie stepienie czy co???mam pokazac gdzie raki zimuja???
        macie minute na skasowanie watku!!!!!!!!!!!tam gdzie sa imienia i nazwiska to
        jest łamanie regulaminu jak byscie wiedzieli!! czekam.......
    • Gość: bleee Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:30
      no moi drodzy czas wasz sie powli konczy !!czekam
    • Gość: bleee Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 16:44
      okej przegieliscie to gdzie mam sie zglosic??? nie zartuje!!!
    • Gość: karol Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:15
      prosze ousunięcie watku ;gdzie można pobzykac dobrze w chelmnie;
    • Gość: zniesmaczony Re: Wątki do skasowania II IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 16.12.05, 21:58
      MAGDA DOMAGALSKA !! right now !!
    • Gość: xxx Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:29
      prosze o skasowanie wszystkich watkow dotyczacych nauczycieli ze wszystkich
      szkol oraz kregielnia - jaskinia podpitych nauczycieli.to co sie tu dzieje
      zakrawa na jeden wielki bełkot
      • Gość: ktoś Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:12
        czemu usunęliście wątek najładniejsza dziewczyna lo dominikańskiej???
    • Gość: assas Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 02.01.06, 07:26
      jak podobał sie sylwek na rynku
      Autor: Gość: zucha IP: 81.210.32.*
      Data: 01.01.06, 19:32 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      pisac dla mnie bylo good tylkko widok lizacego sie mlodego rudnioka odraza

• Gość: JA :[ Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 21.01.06, 21:39
        prosze o skasowanie wątku "Najlepszy/najfajniejszy zawodnik CHKK" znając
        chełmińskich forumowiczów będzie on polegał w przeważającej części na
        wyzwiskach któe juz sie zaczynają..Z góry dziękuje
    • Gość: Konduktor Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 25.01.06, 16:40
      Co myślicie o Michale Kalacie - proszę o skaowanie
      • Gość: :) Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:06
        Wskazane było by skasowanietematu: Co myslicie o sexsie grupowym. To żenujące i
        jeszcze te numery telefonów.
    • Gość: : ) Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:10
      Chyba namniej "smaczny" temat: Najlepsze miejsca do picia, oraz te z cylku co
      sądzicie o..., najlepszy, najgorszy nauczyciel. Tylko okładanie błotem. Ludzie
      chyba nie wiedzą do czego słuzy forum.
      • Gość: Karolina Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:17
        Polecam wątek o seksie grupowym.Jest tam kilka nr.telefonów do osób ,które
        prawdopodobnie nie są nawet świadome tego faktu.

PS.Myślałam,że działacie sprawniej.
        PA
    • Gość: ktoś Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:23
      BOŻE JAKIE Z WAS DAUNY !!!!!! A MOŻE KTOŚ CHCE MIEĆ TAKI WĄTEK A NIE !! PO CO
      WY JE KASUJECIE MOGLIBYŚCIE SKASOWAC TAKIE GÓWNO NP: ŁADNY PIES...PO CO KOMU
      TO !! ALBO TAKIE ONNE GÓWNA !! JA NIE MOGE !!
    • Gość: Promotor Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 05.02.06, 22:44
      Proszę o skasowanie wypoiedzi autora 666 w wątku - pallotyńscy ministranci i
      lektorzy.... Z góry dziekuje i pozdrawiam!
    • Gość: odwiedzająca Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:01
      Mam wrażenie, że nikt nie panuje nad tym, co się tu dzieje. Wypisywać może każdy
      i wszystko o ... wszystkich. Proponowałam, żeby wykasować wszystkie wątki
      dotyczące "Najfajniejszy.... ; co sądzicie o ? A dlaczego akurat to? Bo sa to
      zwykłe posty, które w przeważającej mierze obrażają wiele osób, a szzcególnie
      osoby publiczne: księży, władze miasta, nauczycieli. Nie powinno tak być!
      MODERATORZE co z zachowaniem godności i prywatności tych osób????
    • Gość: Flash Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.02.06, 19:47
      poprosze o skasowanie watku o flashu ktory zostal zalozony dzis czyli 9..ze
      wzgledu na to iz osoby z tego zespolu sa osobami w jakims stopniu
      publicznymi..a najczesciej jest po nazwisky albo sa wyzwiska na ich
      temat..chcemy tego unkiknac...z gory dziekuje
    • Gość: Promotor Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.02.06, 23:09
      Prosze o skasowanie postu Mateusz Sulecki - narusza prywatność
      z góry dziekuje!
      • Gość: :) Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:28
        Uważam że powinien byc wykasowany wątek: chełmińskie dziwki. To jest po prostu
        oburzające.
        • Gość: B Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:42
          Prosze o skasowanie watku co sadzicie o Paulinie Kowalczyk. Z góry dziekuje!!!!!
    • Gość: kama Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:12
      O tych dziwkach chelminskich i ku..ch z gim 2 to juz przegięcie
      • Gość: B Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 12:10
        Dziekuje za skasowanie watku
    • Gość: xx Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:06
      wszystkie watki dotyczace: "NAJŁADNIEJSZA NAUCZYCIELKA Z .... " ,
      nAJFAJNIEJSZY/NAJGORSZY NAUCZYCIEL Z ..."
      Żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, nastepnie wszystkie dotyczące
      narkotyków !!! Zróbcie w końcu porządek z tym forum. Raz na zawsze!!!
    • Gość: Jadzia Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 17.02.06, 16:19
      Bardzo bym prosiła o skasowanię wątku ,, Chce założyć zespół, szukam
      chętnych", ponieważ ktoś sie za mnie podstawił i napisał mój numer gg a to jest
      nie prawda, że to ja chce założyć zespół. Więc prosze jeszcze raz o skasowanie
      tego wątku................jak naj szybciej...........!!!!!!!!
    • Gość: xxx Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:44
      Co sadzicie nt gimnazjum nr 1? oraz A co sadzicie nt gimnazjum nr 2? Bo za
      chwile pojawi sie obrazanie, itd. Prosze o skasowanie tych watkow.
    • Gość: lulu Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:33
      Proszę o skasowanie wątku ====
      Jakie macie zdanie o imprezowiczach z Magmy?? dzieki z gory!!!
    • Gość: ehh Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 00:33
      plotki chełmińskie -
    • Gość: wioleta Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:15
      wykasowac w diably: 'plotki chelminskie". PO CO TO KOMU????
    • Gość: gość Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 23.02.06, 23:21
      wszystkie wątki " co sądzicie..." i " co myślicie..." ale wy i tak żadnego nie
      skasujecie mimo że ludzie często oto proszą
    • Gość: człowiek Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 24.02.06, 00:53
      Moim zdaniem wątek ,, Najbardziej zwałowa fura w mieście to ..." powinien zostać
      usuniety! Obrarzono on wiele osób, padają oszczerstwa, kłamstwa i nazwiska
      prywatnych,szanowanych osób!!!
      Usunięcie tego wątku nikomu nie zaszkodzi a wielu osobom POMOŻE.
      DZIĘKUJĘ
      • Gość: plase Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:15
        Moim zdaniem wątek "Ludzie z Lisewa" powinien definitywnie zakończyć swoją
        egzystencję na tym i tak już bezczeszczonym forum. Z pewnoscią gó..arze z
        gimnazjum leżącego w tej wiosce dorwali się do komputerów w kafejce i sieją
        chałe.Niech opiekunowie tego forum położą wreszcie temu kres!!!!!!
    • Gość: Promotor Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 24.02.06, 22:24
      Proszę o skasowanie postu autora NEMESIS w wżtku "Palotyńscy ministranci i
      lektorzy" - jest on "troche obraźliwy"
      z góry wielkie dzieki!
      Pozdrawiam!!!
    • Gość: Kwiatuszek Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 26.02.06, 17:09
      Prosze o skasowanie watku "co sadzicie o zespole flesh" poniewaz sa naruszone
      prawa osobowe!! z gory dziekuje !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka