Gość: 00000 Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:02 jestem w szoku w jakim tepie wy to robicie?????? wow!!! i jesli mozna jeszcze o skasowanie pozdrowien ostatnich pana zaloznego GOSTKA HEHE ludzie jestescie slepi??? po to sa stworzone okulary i gdzie tu jest o danach osobowych??? forum do skasowania popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeeee Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:26 no jasne jak zwykle wasz cholerny regulamin jak tak dalej pojdzie zrobi sie z wami porzadek wszystkimi!!pojde na skarge ze w ogole nic nie robicie,,pewnie pijecie sobie kawke i siedzicie z tymi dupami a nie widzicie co sie dzieje na forum co wy kurde jestescie stepienie czy co???mam pokazac gdzie raki zimuja??? macie minute na skasowanie watku!!!!!!!!!!!tam gdzie sa imienia i nazwiska to jest łamanie regulaminu jak byscie wiedzieli!! czekam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:30 no moi drodzy czas wasz sie powli konczy !!czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 16:44 okej przegieliscie to gdzie mam sie zglosic??? nie zartuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:15 prosze ousunięcie watku ;gdzie można pobzykac dobrze w chelmnie; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Wątki do skasowania II IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 16.12.05, 21:58 MAGDA DOMAGALSKA !! right now !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:29 prosze o skasowanie wszystkich watkow dotyczacych nauczycieli ze wszystkich szkol oraz kregielnia - jaskinia podpitych nauczycieli.to co sie tu dzieje zakrawa na jeden wielki bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:12 czemu usunęliście wątek najładniejsza dziewczyna lo dominikańskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assas Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 02.01.06, 07:26 jak podobał sie sylwek na rynku Autor: Gość: zucha IP: 81.210.32.* Data: 01.01.06, 19:32 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- pisac dla mnie bylo good tylkko widok lizacego sie mlodego rudnioka odraza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA :[ Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 21.01.06, 21:39 prosze o skasowanie wątku "Najlepszy/najfajniejszy zawodnik CHKK" znając chełmińskich forumowiczów będzie on polegał w przeważającej części na wyzwiskach któe juz sie zaczynają..Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konduktor Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 25.01.06, 16:40 Co myślicie o Michale Kalacie - proszę o skaowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:06 Wskazane było by skasowanietematu: Co myslicie o sexsie grupowym. To żenujące i jeszcze te numery telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:10 Chyba namniej "smaczny" temat: Najlepsze miejsca do picia, oraz te z cylku co sądzicie o..., najlepszy, najgorszy nauczyciel. Tylko okładanie błotem. Ludzie chyba nie wiedzą do czego słuzy forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:17 Polecam wątek o seksie grupowym.Jest tam kilka nr.telefonów do osób ,które prawdopodobnie nie są nawet świadome tego faktu. PS.Myślałam,że działacie sprawniej. PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:23 BOŻE JAKIE Z WAS DAUNY !!!!!! A MOŻE KTOŚ CHCE MIEĆ TAKI WĄTEK A NIE !! PO CO WY JE KASUJECIE MOGLIBYŚCIE SKASOWAC TAKIE GÓWNO NP: ŁADNY PIES...PO CO KOMU TO !! ALBO TAKIE ONNE GÓWNA !! JA NIE MOGE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promotor Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 05.02.06, 22:44 Proszę o skasowanie wypoiedzi autora 666 w wątku - pallotyńscy ministranci i lektorzy.... Z góry dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwiedzająca Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:01 Mam wrażenie, że nikt nie panuje nad tym, co się tu dzieje. Wypisywać może każdy i wszystko o ... wszystkich. Proponowałam, żeby wykasować wszystkie wątki dotyczące "Najfajniejszy.... ; co sądzicie o ? A dlaczego akurat to? Bo sa to zwykłe posty, które w przeważającej mierze obrażają wiele osób, a szzcególnie osoby publiczne: księży, władze miasta, nauczycieli. Nie powinno tak być! MODERATORZE co z zachowaniem godności i prywatności tych osób???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flash Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.02.06, 19:47 poprosze o skasowanie watku o flashu ktory zostal zalozony dzis czyli 9..ze wzgledu na to iz osoby z tego zespolu sa osobami w jakims stopniu publicznymi..a najczesciej jest po nazwisky albo sa wyzwiska na ich temat..chcemy tego unkiknac...z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promotor Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.02.06, 23:09 Prosze o skasowanie postu Mateusz Sulecki - narusza prywatność z góry dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:28 Uważam że powinien byc wykasowany wątek: chełmińskie dziwki. To jest po prostu oburzające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:42 Prosze o skasowanie watku co sadzicie o Paulinie Kowalczyk. Z góry dziekuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:12 O tych dziwkach chelminskich i ku..ch z gim 2 to juz przegięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 12:10 Dziekuje za skasowanie watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:06 wszystkie watki dotyczace: "NAJŁADNIEJSZA NAUCZYCIELKA Z .... " , nAJFAJNIEJSZY/NAJGORSZY NAUCZYCIEL Z ..." Żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, nastepnie wszystkie dotyczące narkotyków !!! Zróbcie w końcu porządek z tym forum. Raz na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 17.02.06, 16:19 Bardzo bym prosiła o skasowanię wątku ,, Chce założyć zespół, szukam chętnych", ponieważ ktoś sie za mnie podstawił i napisał mój numer gg a to jest nie prawda, że to ja chce założyć zespół. Więc prosze jeszcze raz o skasowanie tego wątku................jak naj szybciej...........!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:44 Co sadzicie nt gimnazjum nr 1? oraz A co sadzicie nt gimnazjum nr 2? Bo za chwile pojawi sie obrazanie, itd. Prosze o skasowanie tych watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:33 Proszę o skasowanie wątku ==== Jakie macie zdanie o imprezowiczach z Magmy?? dzieki z gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 00:33 plotki chełmińskie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioleta Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:15 wykasowac w diably: 'plotki chelminskie". PO CO TO KOMU???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 23.02.06, 23:21 wszystkie wątki " co sądzicie..." i " co myślicie..." ale wy i tak żadnego nie skasujecie mimo że ludzie często oto proszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 24.02.06, 00:53 Moim zdaniem wątek ,, Najbardziej zwałowa fura w mieście to ..." powinien zostać usuniety! Obrarzono on wiele osób, padają oszczerstwa, kłamstwa i nazwiska prywatnych,szanowanych osób!!! Usunięcie tego wątku nikomu nie zaszkodzi a wielu osobom POMOŻE. DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plase Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:15 Moim zdaniem wątek "Ludzie z Lisewa" powinien definitywnie zakończyć swoją egzystencję na tym i tak już bezczeszczonym forum. Z pewnoscią gó..arze z gimnazjum leżącego w tej wiosce dorwali się do komputerów w kafejce i sieją chałe.Niech opiekunowie tego forum położą wreszcie temu kres!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promotor Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 24.02.06, 22:24 Proszę o skasowanie postu autora NEMESIS w wżtku "Palotyńscy ministranci i lektorzy" - jest on "troche obraźliwy" z góry wielkie dzieki! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatuszek Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.206.* 26.02.06, 17:09 Prosze o skasowanie watku "co sadzicie o zespole flesh" poniewaz sa naruszone prawa osobowe!! z gory dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś