Gość: dr Franciszek IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klaudia Re: raszei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:00 Jeśli chodzi Ci bezpośrednio o osiedle to jest fajne.Duże.Nie ma takiej dzieciarni jak na innych osiedlach.Jeśli chodzi o ludzi,którzy tam mieszkają to tesh nie jest źle.Znam tam pare osóbek i jeśli zdecydowana większość jest taka jak one to tylko pogratulować osiedla.Pozdróffki dla tych,któych tam znam(nie podam szczegółów bo moze oni tego nie chcą) Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czoko 8 Re: raszei IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:06 jasne, tam jest zajebiśie (ja tu mieszkam) ale nie ma takiego klimatu jak na skłodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: raszei IP: 81.210.32.* 10.02.05, 14:44 Raszeia jest Spoko!Osiedle fajne!osóbki które znam z tamtąd są fajowske!Co prawda mieszkam na Skłodzie i Skłoda jest jak dla mnie Superr!Ale Raszeia tez nic dodać nic ująć ale tu gdzie mieszkam jest ok i niechcialabym sie wyprowadzać na raszeie chociaż tam jest Okey!Pozdróffka dla wszytkich z Raszei! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka:) Re: raszei IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:36 Ja tu mieszkam wiec musi byc fajnie pozdrawiam mieszkancow osiedla:)Raszei Odpowiedz Link Zgłoś