Gość: Zyczliwy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:25 kto sie bardiej skompromituje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Życzliwa Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:36 najbardziej skompromituje się Zyczliwy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pałka Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.tvgawex.pl 10.03.05, 12:55 Ciemny oddawaj chulajnoge i imadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worm Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:13 ten kto wymyslil ten temat jest poprostu glupi.ludzie my niechcemy byc porownywani do innych ani inni niech nie porownuja nas do jeszcze innych.nnzr to dobra kapela i tak jak my dopiero zaczynaja wiec moze to czasem niektorych irytowac jak np perkusista sie gdzies walnie czy cos. wiec prosze was nie krytykujcie nas i innych. pozdro dla nnzr chopaki respekt.nierzycze wam tego co my i nnzr musimy tu czytac to jest poprostu chore na swoj temat.kij w oko autorowi tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if you wonna dead Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 03.03.05, 22:05 no koles był ciekawy- ale wsumei nei bardzo tne temt wyszedł. chłopacy ograja sie troche i wtedy wolno mowic i pytac sie co o nich sadzicie- a nei odrazu zadawac pytanai i czekac na wzajemny konflikt. poki co jestem ciekaw kolejengo wystepu D. ox i czy znow sie nie poslizgna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:10 moze boysband bojana, a moze ranni na umysle + konkel, zreszta i jedno i drugie jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AleX _ nder Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 14:13 Ty no ale konkel jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saf Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 15:03 Deathox- 0 NNZR- 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoW Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 15:52 Ranni na umyśle +Konkel <zwała>dobre zbir <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWET Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 15:56 konkretnie :) <lol2> i dobre podsumowanie widze :) oby zespołow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wet Wet Wet Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 14:14 według mnie D>OX jest gorszy. ale fajnie ze chcoaz graja bo koncerciki beda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto? Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 16:18 To NNZR bedzie grac... fajnie ale czy zdarza cos zrobic, bo przeciez o ile mi wiadomo ten nowy skład jest od około tygodnia i troche sie zdziwiłam ze w tak krotkim czasie cos zrobia. Ale najwazniejsze ze graja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *l* Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:43 ah szkoda slow.... normalnie rece opadaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:17 Zgadzam sie z Zyczliwa. Ten watek razem z jego tworca to dopiero totalna kompromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwa Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:41 Milo mi, że ktoś mnie popiera ;-) Do zobaczenia na koncercie (mam nadzieje) ;-) Pozdro dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 23:20 jzu sie nie podlizuj zyczliwa:P:P. ps. tez bede na koncercie- nie moge tego przegapic pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwa Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 00:21 Nie wiem co nazywasz "podlizywaniem się". Jestem tu anonimowa więc "podlizywanie się" nie miałoby sensu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 07.03.05, 00:22 tak tylko ja i jeszcze kilka osob wiedza kim jestes:P :D ale spoko to byl zart... papa PS. pamietaj wisisz mi pofko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwa Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:18 Oups chyba mnie z kimś pomlilaś/leś no ale spoko. Malo ważne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord_lew Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:13 Hmm w sumie nie słuchać mi dane było jak grają NIEPOKALECZENI, ale zobaczymy w Osiedlowej jak dadzą chłopaki sobie rade :] ============ Be free! Be me! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoW Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 07.03.05, 20:45 Nie no ludzie jesteście boscy POranieni niepokaleczenie co jeszcze wymyślicie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looel Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:46 (-1) : (-1) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyra Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 07.03.05, 21:37 <lol2> moze maly konkurs - na nazwe nowego "Jackowskiego" zespołu ;]... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:36 proponuje "LORD DRUH i jego niewolnicy" albo "Umiemy Wspaniale Grac A Wy Wszyscy Nam Zazdroscicie" w skrocie UWGAWWN, oni lubia takie ziomalskie nazwy... 18L, NNZR jednym murem stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALex Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 15:56 jak by tak sie głebiej wdrazac to nazwa NNZR nie ma nic wspolengo z ziomalmi bo to jest nazwa typowo pankow :/ Szczerze mowiac nawet fajna, jak na pank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 16:24 Racja to jest pank .... cos w stylu "Kombajn do zbierania kur po wioskach". I tez mi sie podoba niech nie zmieniaja nazwy :) no chyba ze zmieniaja styl grania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polmuz Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 16:46 od panka to oni najwyzej moga zarobic kopa w d***. i tyle. tak jak zbir mowil- całkiem niezle nazwy. ja sam proponuje nazwe "Iniemamocni"- zreszta czy tak czy siak.. porazkaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 16:59 gadacie na nich a nawet ich nie słyszeliscie:/ załosne:/ ja sie nie wypowiadam bo tez ich nie słyszałem. Ale jezeli graja to chwała im za to. Wogole to głopi jestes ci co najezdacie na D>OX i NNZR, chyba chcecie miec koncerty w tym miescie a jak wiadomo w chełmnie na ma zbyt wielu kapel (chyba tylko 3). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:30 taaaa... koncerty to bysmy chcieli ale nie zalosne popisy tej bandy malolatow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:14 LOVE KONKEL <BOZENA> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 20:49 tak szczerze to żałośni jesteście wszyscy sami wokół siebie robicie szumu ..zwierzacie się tym ludziom którym nie powinniście.. odstawiacie jakieś szopki .. a później sie dziwicie że takie posty powstają .. dla mnie porażka i żenada to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no więc Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:45 chłopaki zmienią nazwę gdyż stara nazwa się źle kojarzy. I podejżewam żę nie będą grali punka tylko cięrzki metal bo kolesie którzy tam teraz użędują nie są punkami tylko metalami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgyhh Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:18 metalem to mozesz w łeb sostać. Takie z nich metale jak z kozi dupy trumba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no więc [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:03 gdy brakuje argumentow to zaczyna sie bluzganie.... gosc ma prawo do swojej opinii wiec z laski swojej dziecko przestan rzucac miesem. Nawiasem mowiac podzielam jego opinie. Aluminium z nich a nie metale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam wiesz dobrze Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 08:21 ....i na dodatek to jeszcze słaby stop- ktory pekniee przy pierwszym lepszym uderzeniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no więc Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:29 Ok zgadzam się źle zrobiłem że zbluzgałem kolesia szczerze przepraszam!! Ale co do kapeli to onie zaczynają i za jakiś rok będą naprawdę świetni ( wierzę w to) nie karzdy od początku jest naj. A chłopaki zmienili trochę skład zmieniają styl gdyż poprzedni to było dno!! i życzę im powodzenia!! Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 14:11 To jest wielka metamorfoza bo do NNZR doszedł wokal i gitara solowa i nowy basista. Z tego co wiem to na tym koncercie zagraja w starym skałdzie (bynajmniej ze starym basista) a potem zmiana składu :) Chociaz sie staraja i niezwarzaja na to co sie o nich mowi a w ostatnim czasie troche im publiki doszło :] Spojrzcie nasza wielka boska Senne.- Graja swietnie ale sie opuscili... co koncert jest gorzej i nikt na nich nic niemowi:/ a chłopaki z NNZR zagraja swietny koncert i i tak zostana ostro zmieszani z błotem bo tak sie juz przyjelo. Pewni nawet jak by nikogo ze starego składu nie bbyło to i tak by zostali zmiesznai bo to juz "klatwa" nazwy. To jest naprawde załosne, bo to ludzie z D>OX i NNZR załatwiaja koncery w chełmnie. Mieszaci ich z błotem i nie bedzie koncertow.. czy tego chcecie ?!?! bo ja nie! a chłopaki jak na taki mały okres to dobrze graja a teraz juz w nowym składzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:00 oprocz tej "klatwy nazwy" dojdzie teraz do tego "fatum druha" i obojetnie jak beda grali to przez tego goscia nikt normalny o nich dobrego slowa nie powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buehehe Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:54 on nie jest druh tylko JAKUB :D buehehehe koles ma shizy na swoje imie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 21:05 No co do Druha to troche racji masz, ale troche. Chłopaki daj rade i gdyby nie oni i D>OX to koncerow w naszym miescie by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:36 o kur... teraz przegiales gosciu! A jaki to niby wplyw na ilosc koncertow maja ranni i ci po detoksie? To jest chyba pierszy udokumentowany przypadek kiedy gowniana muzyka wplywa bezposrednio na pogorszenie sie stanu zdrowia psychicznego jej sluchaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 10.03.05, 14:46 juz podaje przykłady. Chocby ten koncert w piatek- organizuja go D>OX z mała pomoca rannych a senna tylko goscinnie zagra. Ogolnie wiekszosc koncertow w osiedlowij była robiona dzieki D>Ox i TORNow. Nie bede wymienaił kazdgo koncertu bo kto to pamieta hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:52 I ty to nazywasz koncertem? Gowniany lokal i gowniana muzyka (wykluczajac Senne). Jak chcesz to sie baw przy takim dziadostwie, twoja sprawa. Byles np w Jarocinie? Z koncertow lokalnych trzymajacych poziom mozna wymienic koncerty na Zamku w Swieciu albo te w Fabryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 10.03.05, 15:49 Teraz to ty walnołes: nie porownuj kapel dopiero rozwijajacych sie z kapelami grajacymi na Woodstoku czy kiedys Jarocinie. Chłopaki na to ile graja to bardzo dobrze im idzie, w chełmnie bywały kapele ktore dłuzej grały a taki shit robiły ze ... I jakos nikt ich nie obrazał. A tu młodzi chłopacy pewni koło 16 lat i graja bardzo fajnie. Takie jest prawo młodych zespołow ze sie ktos pomyli czy cos. Widziałes kogos kto odrazu wzioł instrument do reki i jechał jakies wariacie ?! bo ja nie. Senna - tak, swietna kapela moze kiedys bo na ich mozliwosci moga naprawde swietnie wymiatac. Pamietam te czasy Black Bandu grali dla przyjemnosci i wcale nie lepiej na poczatku niz D>OX czy NNZR. Ale chodziło sie ich słuchac bo fajnie grali, a teraz zobacz graja swietnie ale stoja na laurach i juz nie porywaja tej publiki jak kiedys. Patrz jaki kolwoek ostatni koncert z i ch udziałem - nie ma w tym siły jaka kiedys była, a szkoda. droga spr. Jakos tylko ty sie tak zawziecie obrazasz młode kapele (D>OX I NNZR) i watpie zeby tu chodziło o ich granie, ktos ci z nich cos zrobił czy co ?! Moze wyrosni z tego i daj sie im rozwinac bo chłopaki graja naprawde fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:33 dobra koniec dyskusji bo widze gosciu ze takim jak ty trzeba wszystko podawac na tacy i nie rozumiesz co sie do ciebie mowi. Denerwuej mnie po prostu ze ci goscie zamiast cwiczyc to sie pchaja na sceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:56 Jestem dokładnie tego samego zdania co Ty Iks_X. Pozdro dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 21:11 a juz głupoty gadacie. Ja pojde na kocercik bo lubie punk a klimat muzyczny starego (nie wiem jak teraz) zespołu mi odpowaida. D>OX daja rade i NNZR tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:20 No tak...pozwolcie im sie rozwinac...dajcie im torche czasu, jesli naprawde im zalezy na wspolnym graniu, to kto wie, byc moze z czasem wyrosnie z nich swietna kapela! ja tam na koncercik w piatek sie wybiore! ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czajas Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:36 na zamku w swieciu ch..owe kapele graja ..zawsze te same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:24 heh...no tak to fakt, bo imprezy na zamku organizowane sa najczesciej przez swiecki dom kultury, w sklad ktorego wchodza kapele z miejskiego kolka rozancowego :P ostatnio o dziwo dowiedzialem sie ze ma tam zagrac Torn, (bodajze 5 kwietnia czy jakos tak) a przynajmniej, ze jest na plakatach, hehe szkoda, ze nie raczyli samego Torna poinformowac :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 10.03.05, 16:32 Dokładnie ! :D a mi sie na ostatnim koncercie gdzie grał NNZR a nanastepnym Deathox bardzo mi sie podobało :) nie wiem o co im chodzi z tym obrazaniem ich. Kazdy zespoł ma fanow i wrogow ale nie jest to raczej spotykane wsrod małych kapel ;) Pozdr:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:27 Torn nie gra na zamku,nic o tym nie wiemy, to jakas plota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daras z D>OX Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:02 dzieki wszystkim za zjawienie sie na wczorajszym koncercie jestescie naprawde wielcy dzieki rowniez za wyrozumialosc i cierpliwosc. a i kolo ktory poruszyl ten wontek te slowa kiwruje do ciebie wysypalismy sie my i co teraz obsmarujesz nas na forom ogolnoeuropejskim czy ogolnoswiatowym bo nie wiem gdzie mam szukac odpisz czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yashin Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:04 NNZR wygrywa z brudasami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojan Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 13.03.05, 20:32 Stary jak się nie myjesz to nie mów tak o innych żeby sobie zrobić dobrze, a poz tym gdzie się podziała twoja inteligencja, a jak piszesz coś to chociaż miej odwagę się podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy z NNZR Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:06 Co sądze o DEATH OX moim zdaniem grają fajnie podoba mi się ich styl dobrze że cos sie dziejew naszym mieście i rzycze im naj. i mam nadzieje że jeszcze kiedyś zagramy ..... Pozdro i najlebsze rzyczenia dla BOJANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras z DEATHOX Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:22 Kaczy no jasne terz na to licze ze jeszcze raz zbierzemy ekipe i damy jeszcze lepszy koncert niz ten 11 w osiedlowej pozdro dla wszystkich z NNZR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***BaphomeT*** Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 14.03.05, 19:50 Ja cos o Anfi słysząłem w kwietniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:29 no napewno bedzie kilka imprez na amfi. Myślę, że chłopaki będą mieli się kiedy wykazać :D No to czekamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś