Dodaj do ulubionych

NNZR vs. DEATHOX

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:25
kto sie bardiej skompromituje
Obserwuj wątek
    • Gość: Życzliwa Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:36
      najbardziej skompromituje się Zyczliwy :P
      • Gość: Pałka Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.tvgawex.pl 10.03.05, 12:55
        Ciemny oddawaj chulajnoge i imadło.
    • Gość: worm Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:13
      ten kto wymyslil ten temat jest poprostu glupi.ludzie my niechcemy byc
      porownywani do innych ani inni niech nie porownuja nas do jeszcze innych.nnzr
      to dobra kapela i tak jak my dopiero zaczynaja wiec moze to czasem niektorych
      irytowac jak np perkusista sie gdzies walnie czy cos. wiec prosze was nie
      krytykujcie nas i innych. pozdro dla nnzr chopaki respekt.nierzycze wam tego co
      my i nnzr musimy tu czytac to jest poprostu chore na swoj temat.kij w oko
      autorowi tego tematu.
      • Gość: if you wonna dead Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 03.03.05, 22:05
        no koles był ciekawy- ale wsumei nei bardzo tne temt wyszedł. chłopacy ograja
        sie troche i wtedy wolno mowic i pytac sie co o nich sadzicie- a nei odrazu
        zadawac pytanai i czekac na wzajemny konflikt. poki co jestem ciekaw kolejengo
        wystepu D. ox i czy znow sie nie poslizgna
    • Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:10
      moze boysband bojana, a moze ranni na umysle + konkel, zreszta i jedno i drugie
      jest do dupy.
      • Gość: AleX _ nder Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 14:13
        Ty no ale konkel jest dobry.
    • Gość: saf Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 15:03
      Deathox- 0
      NNZR- 0
      • Gość: WoW Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 15:52
        Ranni na umyśle +Konkel <zwała>dobre zbir <lol>
        • Gość: ZWET Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 15:56
          konkretnie :) <lol2> i dobre podsumowanie widze :) oby zespołow
          • Gość: Wet Wet Wet Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 14:14
            według mnie D>OX jest gorszy. ale fajnie ze chcoaz graja bo koncerciki beda :)
    • Gość: Kto? Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 16:18
      To NNZR bedzie grac... fajnie ale czy zdarza cos zrobic, bo przeciez o ile mi
      wiadomo ten nowy skład jest od około tygodnia i troche sie zdziwiłam ze w tak
      krotkim czasie cos zrobia. Ale najwazniejsze ze graja :)
      • Gość: *l* Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:43
        ah szkoda slow.... normalnie rece opadaja....
    • Gość: Tomek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:17
      Zgadzam sie z Zyczliwa. Ten watek razem z jego tworca to dopiero totalna
      kompromitacja!
      • Gość: Zyczliwa Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:41
        Milo mi, że ktoś mnie popiera ;-)
        Do zobaczenia na koncercie (mam nadzieje) ;-)
        Pozdro dla wszystkich!
        • Gość: ktos Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 06.03.05, 23:20
          jzu sie nie podlizuj zyczliwa:P:P. ps. tez bede na koncercie- nie moge tego
          przegapic pozdro:)
          • Gość: Zyczliwa Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 00:21
            Nie wiem co nazywasz "podlizywaniem się". Jestem tu anonimowa
            więc "podlizywanie się" nie miałoby sensu :P
            • Gość: ktos Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 07.03.05, 00:22
              tak tylko ja i jeszcze kilka osob wiedza kim jestes:P :D ale spoko to byl
              zart... papa

PS. pamietaj wisisz mi pofko;)
              • Gość: Zyczliwa Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:18
                Oups chyba mnie z kimś pomlilaś/leś
                no ale spoko. Malo ważne :-)
    • Gość: lord_lew Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:13
      Hmm w sumie nie słuchać mi dane było jak grają NIEPOKALECZENI, ale zobaczymy w
      Osiedlowej jak dadzą chłopaki sobie rade :]
      ============
      Be free! Be me!
      • Gość: WoW Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 07.03.05, 20:45
        Nie no ludzie jesteście boscy POranieni niepokaleczenie co jeszcze wymyślicie
        hehehe
        • Gość: looel Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:46
          (-1) : (-1) :D
          • Gość: gyra Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 07.03.05, 21:37
            <lol2> moze maly konkurs - na nazwe nowego "Jackowskiego" zespołu ;]... :)
            • Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:36
              proponuje "LORD DRUH i jego niewolnicy" albo "Umiemy Wspaniale Grac A Wy Wszyscy
              Nam Zazdroscicie" w skrocie UWGAWWN, oni lubia takie ziomalskie nazwy... 18L,
              NNZR jednym murem stoi
              • Gość: ALex Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 15:56
                jak by tak sie głebiej wdrazac to nazwa NNZR nie ma nic wspolengo z ziomalmi bo
                to jest nazwa typowo pankow :/ Szczerze mowiac nawet fajna, jak na pank.
                • Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 16:24
                  Racja to jest pank .... cos w stylu "Kombajn do zbierania kur po wioskach". I
                  tez mi sie podoba niech nie zmieniaja nazwy :) no chyba ze zmieniaja styl
                  grania :)
                  • Gość: polmuz Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 16:46
                    od panka to oni najwyzej moga zarobic kopa w d***. i tyle. tak jak zbir mowil-
                    całkiem niezle nazwy. ja sam proponuje nazwe "Iniemamocni"- zreszta czy tak czy
                    siak.. porazkaaaa.
                    • Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 16:59
                      gadacie na nich a nawet ich nie słyszeliscie:/ załosne:/ ja sie nie wypowiadam
                      bo tez ich nie słyszałem. Ale jezeli graja to chwała im za to.
                      Wogole to głopi jestes ci co najezdacie na D>OX i NNZR, chyba chcecie miec
                      koncerty w tym miescie a jak wiadomo w chełmnie na ma zbyt wielu kapel (chyba
                      tylko 3).
                      • Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:30
                        taaaa... koncerty to bysmy chcieli ale nie zalosne popisy tej bandy malolatow
    • Gość: XXX Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:14
      LOVE KONKEL <BOZENA>
      • Gość: Paulina Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 08.03.05, 20:49
        tak szczerze to żałośni jesteście wszyscy sami wokół siebie robicie
        szumu ..zwierzacie się tym ludziom którym nie powinniście.. odstawiacie jakieś
        szopki .. a później sie dziwicie że takie posty powstają .. dla mnie porażka i
        żenada to wszystko
    • Gość: no więc Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:45
      chłopaki zmienią nazwę gdyż stara nazwa się źle kojarzy. I podejżewam żę nie
      będą grali punka tylko cięrzki metal bo kolesie którzy tam teraz użędują nie są
      punkami tylko metalami!!
      • Gość: dfgyhh Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:18
        metalem to mozesz w łeb sostać. Takie z nich metale jak z kozi dupy trumba
        • Gość: no więc [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: wujek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:03
            gdy brakuje argumentow to zaczyna sie bluzganie.... gosc ma prawo do swojej
            opinii wiec z laski swojej dziecko przestan rzucac miesem. Nawiasem mowiac
            podzielam jego opinie. Aluminium z nich a nie metale
            • Gość: sam wiesz dobrze Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 08:21
              ....i na dodatek to jeszcze słaby stop- ktory pekniee przy pierwszym lepszym
              uderzeniu ...
              • Gość: no więc Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:29
                Ok zgadzam się źle zrobiłem że zbluzgałem kolesia szczerze przepraszam!! Ale co
                do kapeli to onie zaczynają i za jakiś rok będą naprawdę świetni ( wierzę w to)
                nie karzdy od początku jest naj. A chłopaki zmienili trochę skład zmieniają
                styl gdyż poprzedni to było dno!! i życzę im powodzenia!! Pozdro!!
                • Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 14:11
                  To jest wielka metamorfoza bo do NNZR doszedł wokal i gitara solowa i nowy
                  basista. Z tego co wiem to na tym koncercie zagraja w starym skałdzie
                  (bynajmniej ze starym basista) a potem zmiana składu :)
                  Chociaz sie staraja i niezwarzaja na to co sie o nich mowi a w ostatnim czasie
                  troche im publiki doszło :] Spojrzcie nasza wielka boska Senne.- Graja swietnie
                  ale sie opuscili... co koncert jest gorzej i nikt na nich nic niemowi:/ a
                  chłopaki z NNZR zagraja swietny koncert i i tak zostana ostro zmieszani z
                  błotem bo tak sie juz przyjelo. Pewni nawet jak by nikogo ze starego składu nie
                  bbyło to i tak by zostali zmiesznai bo to juz "klatwa" nazwy. To jest naprawde
                  załosne, bo to ludzie z D>OX i NNZR załatwiaja koncery w chełmnie. Mieszaci ich
                  z błotem i nie bedzie koncertow.. czy tego chcecie ?!?! bo ja nie! a chłopaki
                  jak na taki mały okres to dobrze graja a teraz juz w nowym składzie :)
                  • Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:00
                    oprocz tej "klatwy nazwy" dojdzie teraz do tego "fatum druha" i obojetnie jak
                    beda grali to przez tego goscia nikt normalny o nich dobrego slowa nie powie
                    • Gość: buehehe Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:54
                      on nie jest druh tylko JAKUB :D buehehehe
                      koles ma shizy na swoje imie...
                      • Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 21:05
                        No co do Druha to troche racji masz, ale troche. Chłopaki daj rade i gdyby nie
                        oni i D>OX to koncerow w naszym miescie by nie było.
                        • Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:36
                          o kur... teraz przegiales gosciu! A jaki to niby wplyw na ilosc koncertow maja
                          ranni i ci po detoksie? To jest chyba pierszy udokumentowany przypadek kiedy
                          gowniana muzyka wplywa bezposrednio na pogorszenie sie stanu zdrowia
                          psychicznego jej sluchaczy!
                          • Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 10.03.05, 14:46
                            juz podaje przykłady. Chocby ten koncert w piatek- organizuja go D>OX z mała
                            pomoca rannych a senna tylko goscinnie zagra. Ogolnie wiekszosc koncertow w
                            osiedlowij była robiona dzieki D>Ox i TORNow. Nie bede wymienaił kazdgo
                            koncertu bo kto to pamieta hehe.
                            • Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:52
                              I ty to nazywasz koncertem? Gowniany lokal i gowniana muzyka (wykluczajac
                              Senne). Jak chcesz to sie baw przy takim dziadostwie, twoja sprawa. Byles np w
                              Jarocinie? Z koncertow lokalnych trzymajacych poziom mozna wymienic koncerty na
                              Zamku w Swieciu albo te w Fabryce.
                              • Gość: iks_X Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 10.03.05, 15:49
                                Teraz to ty walnołes: nie porownuj kapel dopiero rozwijajacych sie z kapelami
                                grajacymi na Woodstoku czy kiedys Jarocinie. Chłopaki na to ile graja to bardzo
                                dobrze im idzie, w chełmnie bywały kapele ktore dłuzej grały a taki shit robiły
                                ze ... I jakos nikt ich nie obrazał. A tu młodzi chłopacy pewni koło 16 lat i
                                graja bardzo fajnie. Takie jest prawo młodych zespołow ze sie ktos pomyli czy
                                cos. Widziałes kogos kto odrazu wzioł instrument do reki i jechał jakies
                                wariacie ?! bo ja nie.
                                Senna - tak, swietna kapela moze kiedys bo na ich mozliwosci moga naprawde
                                swietnie wymiatac. Pamietam te czasy Black Bandu grali dla przyjemnosci i wcale
                                nie lepiej na poczatku niz D>OX czy NNZR. Ale chodziło sie ich słuchac bo
                                fajnie grali, a teraz zobacz graja swietnie ale stoja na laurach i juz nie
                                porywaja tej publiki jak kiedys. Patrz jaki kolwoek ostatni koncert z i ch
                                udziałem - nie ma w tym siły jaka kiedys była, a szkoda.

droga spr. Jakos tylko ty sie tak zawziecie obrazasz młode kapele (D>OX I NNZR)
                                i watpie zeby tu chodziło o ich granie, ktos ci z nich cos zrobił czy co ?!
                                Moze wyrosni z tego i daj sie im rozwinac bo chłopaki graja naprawde fajnie:)
                                • Gość: zbir Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:33
                                  dobra koniec dyskusji bo widze gosciu ze takim jak ty trzeba wszystko podawac na
                                  tacy i nie rozumiesz co sie do ciebie mowi. Denerwuej mnie po prostu ze ci
                                  goscie zamiast cwiczyc to sie pchaja na sceny....
                                • Gość: M Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:56
                                  Jestem dokładnie tego samego zdania co Ty Iks_X. Pozdro dla Ciebie
              • Gość: Alex Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 09.03.05, 21:11
                a juz głupoty gadacie. Ja pojde na kocercik bo lubie punk a klimat muzyczny
                starego (nie wiem jak teraz) zespołu mi odpowaida. D>OX daja rade i NNZR tez :)
                • Gość: Tomek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:20
                  No tak...pozwolcie im sie rozwinac...dajcie im torche czasu, jesli naprawde im
                  zalezy na wspolnym graniu, to kto wie, byc moze z czasem wyrosnie z nich
                  swietna kapela! ja tam na koncercik w piatek sie wybiore! ;) pozdrawiam!
                  • Gość: Czajas Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:36
                    na zamku w swieciu ch..owe kapele graja ..zawsze te same
                    • Gość: Tomek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:24
                      heh...no tak to fakt, bo imprezy na zamku organizowane sa najczesciej przez
                      swiecki dom kultury, w sklad ktorego wchodza kapele z miejskiego kolka
                      rozancowego :P ostatnio o dziwo dowiedzialem sie ze ma tam zagrac Torn,
                      (bodajze 5 kwietnia czy jakos tak) a przynajmniej, ze jest na plakatach, hehe
                      szkoda, ze nie raczyli samego Torna poinformowac :|
                • Gość: Monika Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 10.03.05, 16:32
                  Dokładnie ! :D a mi sie na ostatnim koncercie gdzie grał NNZR a nanastepnym
                  Deathox bardzo mi sie podobało :) nie wiem o co im chodzi z tym obrazaniem ich.
                  Kazdy zespoł ma fanow i wrogow ale nie jest to raczej spotykane wsrod małych
                  kapel ;) Pozdr:*
                  • Gość: Lucek Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:27
                    Torn nie gra na zamku,nic o tym nie wiemy, to jakas plota.
    • Gość: daras z D>OX Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:02
      dzieki wszystkim za zjawienie sie na wczorajszym koncercie jestescie naprawde
      wielcy dzieki rowniez za wyrozumialosc i cierpliwosc. a i kolo ktory poruszyl
      ten wontek te slowa kiwruje do ciebie wysypalismy sie my i co teraz obsmarujesz
      nas na forom ogolnoeuropejskim czy ogolnoswiatowym bo nie wiem gdzie mam szukac
      odpisz czekam.
    • Gość: yashin Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:04
      NNZR wygrywa z brudasami
      • Gość: Bojan Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 13.03.05, 20:32
        Stary jak się nie myjesz to nie mów tak o innych żeby sobie zrobić dobrze, a
        poz tym gdzie się podziała twoja inteligencja, a jak piszesz coś to chociaż
        miej odwagę się podpisać.
        • Gość: kaczy z NNZR Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:06
          Co sądze o DEATH OX moim zdaniem grają fajnie podoba mi się ich styl dobrze że
          cos sie dziejew naszym mieście i rzycze im naj. i mam nadzieje że jeszcze
          kiedyś zagramy ..... Pozdro i najlebsze rzyczenia dla BOJANA
          • Gość: Daras z DEATHOX Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:22
            Kaczy no jasne terz na to licze ze jeszcze raz zbierzemy ekipe i damy jeszcze
            lepszy koncert niz ten 11 w osiedlowej pozdro dla wszystkich z NNZR.
            • Gość: ***BaphomeT*** Re: NNZR vs. DEATHOX IP: 81.210.32.* 14.03.05, 19:50
              Ja cos o Anfi słysząłem w kwietniu :D
              • Gość: P.B Re: NNZR vs. DEATHOX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:29
                no napewno bedzie kilka imprez na amfi. Myślę, że chłopaki będą mieli się kiedy
                wykazać :D No to czekamy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka