Dodaj do ulubionych

CO SĄDZICIE O CABRIO

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:07
co SADZICIE O SAMOCHODACH ZE SŁADANYM DACHEM
Obserwuj wątek
    • www.chelmno.net Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 14.03.05, 00:58
      Super!

Zawsze są obawy, że jest zimniej niż w normalnym nadwoziu. Chociaż współczesna
      technologia zatarła prawie wszystkie różnice. Mówie to o dachu typu hardtop.
      Inaczej jest z wersjami materiałowymi. Jednak odpowiednie dobranie materiału
      przez producentów (BMW M3 Cabrio czy nowa Seria 6 E64) pokazuje, że można
      zrobić dach materiałowy o wzorowych własciwosciach termicznych.
      Dużym plusem jest jego niższa waga i mniejsza ilość miejsca które zajmuje.

Wyglad to rzecz gustu!

Zapraszam do porównania

mr-60737.v-mirror.spb.ru/images/e63/800_2.jpg
      www.freenet.de/freenet/auto/bildershows_/mercedes_slk_350/bilder_gross/001.jpeg

No jeszcze jedno zdjęcie dotyczące wnętrza nowej BMW 6
      www.hartge.de/assets/images/E63_header.jpgPozdro
    • Gość: axis Re: CO SĄDZICIE O CABRIO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 07:57
      dzięki bardzo za informacje pozdrowionka
    • qualin Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 14.03.05, 20:41
      Raadze wam najpierw pojezdzic jakims cabrio a wtedy wpisywac opinie, praktycznie ni ema roznicy jezeli chodzi o termike jedyna roznica przy dachu z materialu polecha na tym ze przy predkosci powyzej 120 slychac podmuchy wiatru i na tym roznice sie koncza. Jezdzilem Kadettem cabrioprzy mrozie -12 i nie bylo mi zimniej jak w normalnym samochodzie.
    • www.chelmno.net Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 14.03.05, 20:56
      Ty nie porównuj Kadeta do BMW 6.
      Miałeś fizkę w szkole? Chyba nie! Materiał a blacha to jest jakas różnica
      pierwsza to różnica w szczelnosci tych dwóch konstrukcji. Zresztą o czym my
      mówimy o kadecie...

Zastanów się!
      • qualin Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 15.03.05, 17:31
        PO pierwsze kto tu porownuje Kadetta do bmw ? Moze naucz sie czytac zanim cokolwiek napiszesz !!! I co sie tak uparles na to BMW ?! jezdziles moze kiedys takim ?? Jasne ze nie wiec malo wiesz, a wiedza ksiazkowa przewaznie odbiega od tego co jest w rzeczywistosci. Mi chodzilo o to ze nie zauwazylem zadnej roznicy jezeli chodzi o temperature w srodku auta w cabrio i w zwyklym. Ale co ty mozesz chlopcze wiedziec skoro pewnie na codzien na pieszo chodzic a samochodami to jezdzisz tylko na ekranie komputera.

Druga sprawa to to ze po mojej dlugiej nieobecnosci na tym forum o niskiej wartosci merytorycznej nie zauwazylem zadnej zmiany na lepsze. W dalszym ciagu wpisuja sie tu glownie dzieci z podstawowki i gimnazium, ktore popzez wyzywanie innych ludzi proboja odreagowac brak swojej inteligencji oraz zapomiec o swoich kompleksach. Ciekawe czy jestescie tacy wyszczekani w rozmowie w 4 oczy, barzo w to watpie, wiec lepiej zajmijcie sie dzieci nauka zamiast marnowac resztki sojego intelektu na pisanie oszczerstw pod adresem innych osob ktorych nie znacie i nie wiecei o nich kompletnie nic !

Pozdrawiam.
        • Gość: znajomy obojga Re: CO SĄDZICIE O CABRIO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:06
          z tego co pamietam to szanowny kolega www.chelmno.net zwany dalej Rademal
          jeździ sobie golfikiem :)) to tak w ramach sprostowania wypowiedzi kolegi
          Qualin'a.
          Pozdro.
          PS. Po co kolejne kłotnie na forum?
    • Gość: qualin to pedal [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: d0kladnie taki Re: CO SĄDZICIE O CABRIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:26
        ty jazda cabrio przy pizdizawie 5 stopni jest wypas :D ludzie sie ogladaja za
        wami jak .... no zyc nie umierac :D
    • www.chelmno.net Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 17.03.05, 20:05
      Qualin! Jak chcesz to mogę Ci to powiedzieć w twarz! Wszyscy wiedzą jaki z
      CIEBIE łoś i co wypisywałeś kiedyś na forum...

Jedno co jest ważne to wiem więcej o autach od CIEBIE!
      Druga sprawa! To, że jechałes autem raz lub dwa nie znaczy, że wiesz więcej od
      osób które przeprowadzają badania lub kogoś kto użytkuje auto przez długi czas!
      nara lepiej się tu nie pokazuj bo za głupi jestesmy dla CIEBIE
      • Gość: psss Re: CO SĄDZICIE O CABRIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:26
        pozdrowienia przy dachowaniu:)
      • qualin Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 17.03.05, 21:41
        I co sie tak burzysz czlowieku ?? Kazdy ma prawo do swojego zdania i wyrazenia swojej opinii a co to przeszlosci to lepiej jej nie wygrzebuj bo nie wiesz jak to bylo z tymi wpisami na forum.
        A tak wogole to samochodem jezdze i to duzo wiec swoje wiem i skad ty mozesz wiedziec ze wiecej wiesz ode mnie ? Chyba ze jakims jasnowidzem jestes w co watpie. A wyzywac to mozesz swoja matke a nie mnie, troche kultury !!! No chyba ze lubisz sie znizac do poziomu dzieci z podstawowki.
        Pozdrawiam.
    • www.chelmno.net Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 17.03.05, 23:51
      Żal mi Ciebie!
      Wogóle coś w życiu widziałeś?
      1.6 czarny i pali 12 big lol
      • qualin Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 18.03.05, 18:57
        Jezeli twoj tyle pali to wspolczuje bo moj bierze 8 lpg na 100, i nie jest czarny ;)
        • www.chelmno.net Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 18.03.05, 22:11

Qualin i potwierdziłes jakis z CIEBIE ściemniacz!! Twoja siostra prawdę mówiła...
          • qualin Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 21.03.05, 18:09
            Niby jak potwierdzilem ?! Jezeli ktos tutaj sciemnia to napewno nie ja !
        • sasser Re: CO SĄDZICIE O CABRIO 18.03.05, 22:54
          Nie 8 tylko 8,5 na trasie, zapomniales dodac ze przy spokojnej jezdzie.
          To bylo na trasie Bydga-Poznan mierzone i potwierdzam ze tyle spalił!
          POZDRO dla:
          www.chelmno.net ; qualin .
    • Gość: 1.6 EFi Re: CO SĄDZICIE O CABRIO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:06
      Mi tam sie kabriolety podobają, ale tylko w sezonie letnim w czasie upałów.
      W zimę jeździć kabrioletem to śmiesznie wygląda.
      Wole klasycznie - hatchback rządzi :))
      • Gość: celinka Re: CO SĄDZICIE O CABRIO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:23
        wy dwaj spie..jcie z forum nie macie gdzie sie kłócić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka