Dodaj do ulubionych

Pizza? Wasze gusta...ulubione

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:19
Ja zazwyczaj zamawiałem pizzę z Mamarosy. Wczoraj jednak postanowiłem zamówić
z biskupiej! Co ciekawe była najlepsza pizza jaką dotychczas jadłem w
Chełmnie. Naprawde się poprawili! Pozdrawiam a jakie wy lubicie?

W kręgielni jest za słodka 4
W city śmierdzi
W mamarosie czasami znajduję włosy a od sosu boli mnie brzuch
Na biskupiej pyszna (sam się dziwię)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:37
      ale masz zaaaaaaaaaaapłon......... ja nie mogę! :P:P:P
      w pizzerii Vezuvio(ul. Biskupia) Zawsze była najlepsza pizza. U Sałacha nie
      była zła ale u niego się za długo czeka. A Pizza City... Hmm no cóż... Lokal
      fajny ale jedzenie do kitu... A jak się z tamtąd wychodzi to człowiek śmierdzi
      smażeniną!! Ohyda... :/
    • Gość: lili Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:04
      ja tez lubie pizze z Biskupiej a najbardziej lubie Hawajska pozdro :P
      • Gość: rany Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:19
        a mają tam sos czosnkowy?
        Skoro o pizzy mowa polecam pizzernie w Łubiance na 7.50 pizza z
        szynką,pieczarkami i wiele więcej na bardzo grubym cieście.Dodatki są na
        misecznkach,i dodaje sie jak kto woli.a obsługa przemiła.
        Jakby ktos sie wybierał to podpowoem że znajduje sie zaraz koło stacji Lotos w
        Łubiance...gorąco polecam...zwłaszcza z sosem czosnkowym.
        Pozdrawiam pizzożerów ;)
        • Gość: vezuvio Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: 81.210.32.* 30.06.05, 10:27
          Vezuvio , Na pizze z Mammarosy trzeba długo czeka c ostatnio np. 1 godzine
          • Gość: on Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:16
            Pytanie dlaczego u Sałacha sie długo czeka... Odp. Bo są duże zamówienia,
            kiedys było tam wszystko dobre ale teraz sie popsuło.W Kręgelni pizza jest
            bardzo dobra, najlepsza w całym Chełmie.pozro
    • Gość: Gracjan Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:57
      w kręgielni jest za słodka i ten ketchup :/
      • Gość: ona i on Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:07
        Witam.
        Czytając wypowiedzi chełmniaków na forum skusiliśmy się dzisiaj na pizze z vezuvio.
        Doszedłem do wniosku że chyba nikt z was nie jadł pizzy albo jej nie widział.
        Nie wiem do czego to porównać...........Pozwole sobie wyliczyć co było nie tak w
        tej tak bardzo zachwalanej "niby pizzy":
        1.wielkość(pizza amerykańska za 12 zł.)lepiej średnicy nie komentować-makabra,
        2.sos,którego wogóle nie było.
        3.cena-śmieszna
        4.brak jednego kawałka-kupiliśmy na wynos i dopiero w domu zauważyliśmy
        5.Zdziebko przypalona-mój pies nawet nie bardzo ją konsumował
        6.to by było na tyle
        Jednym słowem beznadziejna-nikomu nie polecam.
        A dla wszystkich co tak bardzo polecali pizze vezuvio polecam pizze z pizzeri w
        Łubiance-z sosem czosnkowym za 7,60 wielka.jak ktoś skosztuje to proszę odpisać.
        To nie jest aż tak daleko ale na prawde warto jechać.
        polecam i czekam na opinię.
        Pozdrawiam i cześć.
        • Gość: mędrzec Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:16
          sprobowalbym ale jechac 40 km na jakies wygwizdowo zeby pizze zjesc :/
        • Gość: aaa Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:22
          Brak jednego kawałka? Co Ty za gupoty wypisujesz?
        • Gość: lelek Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:16
          jakiego kawalka, jaka przypalona, czlowieku! a moze ten kawalek to ci pies
          zjadl zanim zdazyles sam sie do niej dostac ;-) a jesli chodzi o srednice to
          nie wiem czy wiesz einstein'ie ale pizza amerykanska rozni sie wielkoscia od
          pizzy wloskiej. a jesli chodzi o sos, to lebiego wystarczylo powiedziec
          kierowcy, ja tak zrobilem i po 5 minutach dowiezli z przeprosinami.
    • Gość: Johnny_Rotten Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:16
      No to gdzie mam w końcu zjeśc?? Bo czasem jak zawitam w Chełmnie, to jestem
      naprawdę głodny.........Chyba jednak na Biskupiej (Cóż częśc wiary poleca, wiec
      co szkodzi spróbowac???)
    • Gość: smakosz Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:31
      Salach mial najlepsza ma najlepsza i bedzie mial najlepsza!Duzo sera duzo
      dodatkow i niska cena .A ze sie dlugo czeka to dla mnie nie robi
      problemu.Najlepsza w Chelmnie.pozdro
    • Gość: znawca Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:28
      Nowo otwarta pizzeria w Kijewi Król Jest bomba zmiencie troche ciasto .I
      będzi super .
      • Gość: pizza man :) Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:58
        najlepsza - ul. Biskupia oczywiscie,chodze tam od poczatku istnienia tego
        lokalu..moj wybor to "Wenecja" + szynka,po prostu rewelka ;) polecam !!
        • Gość: ewa Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:27
          ja powiem tyle - ALABAMA
    • Gość: czogito Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.05, 10:10
      zgodze sie z ona i on pizza z wezuwio jest nie dobra i wieze wam ze dosteliscie
      bez jednego kawalka bo ja z taka sytuacja tez juz sie spotkalam jesli zamowi
      sie ja przez telefon to trzeba okolo 45 min czekac pozdrawiam ona i on pap :-)
    • Gość: CZŁOWIEK BIEGUNKA [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • vauxhall1 [...] 03.11.05, 14:12
        • Gość: ja123456789 Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 16:08
          Salach najlepszy nie ma lepszej w chelmnie.
          Chlopczyku ketchup kosztuje 1zl.jak zamawiasz do domu a nie 2zl.
          • vauxhall1 Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione 04.11.05, 15:00
            SYNKU CHCLOPCZYKA TO SOBIE ZROB I WYCHOWAJ! NO I CO ZE KOSZTUJE 1PLN A NIE
            2PLN, W DOBRE PIZZERI ZA KECHUP SIE NIE PLACI!!!!!!!!

NAJLEPSZA VEZUWIO
    • Gość: Italiano [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:08
      • Gość: ja1234567 Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.11.05, 16:05
        chlopczyku jak jesz pizze na miejscu to sie nie placi za ketchup;)
        A na dojazd to zrozumiale ze symboliczna zlotowke trzeba placic.
        I sie tak nie denerwuj.kazdy gdzie lubi tam je.
        Pozdro
        • Gość: =QbK!Ns= Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: 81.210.32.* 04.11.05, 16:37
          najlepsz pizza jest na biskupiej HAWAJSKA !!!!!!
          de best picca in de łorld :)))
          • Gość: Pizdeczka Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.11.05, 17:25
            Moją ulubioną pizzą jest Kalifornia, no i właściciel....pozdro dla niego papa
            • Gość: vauxhall [...] IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 07.11.05, 09:58
    • Gość: mimi Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.stacje.agora.pl 04.11.05, 17:48
      to jednak straszne... ze w takim pierdzidolku musicie sie rozpisywac o walorach
      lokalnych pizzerii, bo tylko to macie do dyspozycji. Ja pitole... uciekajcie do
      miast - zjecie sobie cos innego
      • Gość: vauxhall Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 07.11.05, 09:56
        mimi, spox piszemy o takich rzeczach jak pizerie w chelmnie bo taki byl watek,
        ale nie kazdy jezdzi po miastach jak ty to piszesz zeby zjesc cos dobrego, ja w
        ty godniu jezdze po miastach nazego regionu i cos tam zawsze sobie skubne, ale
        jak jest wieczor i chce mi si epizzy to nie bede jechal do torunia czy bydzi
        tylko pojade do VEZUWIO bo pizza jest wporzo a po drugie to mam po drodze do
        abc po browar.
        pozdrawiam wszystkich ktorzy jedza pizze:)
        • Gość: mimi Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.stacje.agora.pl 08.11.05, 16:00
          ale jak sie na to patrzy z dystansu to jest... zalosne. Oczywiscie nie ludzie,
          nie lokale - tylko sytuacja. Ze w takim pierdzidolku sa tylko 3 marne pizzerie
          a zamiast napic sie dobrego piwa (moze warzonego na miejscu) to gnacie do ABC i
          kupujecie piwo w puszkach, pewnie jakis pilsener albo inne specjale i potem
          jeszcze na forum bedziecie sie przezucac argumentami co lepsze tatra czy harnas
          • Gość: AgentDołu Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:59
            A któż Ci każe patrzeć?
            W Warszawie są 42 pizzerie (za pkt.pl) na 2000000 osób. W Chełmnie 3 na 25000.
            Jednak 'dziura' troche lepiej wychodzi przy takim porównaniu.
    • Gość: paaatka Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.11.05, 20:23
      zgadzam się z tobą:) na moje zawsze najleprza pizza byla z Biskupiej:D Jest
      duża, nie rozlaząca sie i dosyć tania:D pozdro
      • Gość: ewa Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:05
        w dalszym ciągu sądze ze Alabama :]
        • Gość: ja Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.11.05, 16:30
          zawsze zamawiałam pizze z Biskupiej bo mi smakuje po prostu ale nie mogę
          powiedzieć że z Mammarosy jest niedobra bo tak nie jest po co zaraz oceniać tak
          podle inne bary? w Mammarosie jest bardzo dobre jedzenie.
          • Gość: matka Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: 81.210.32.* 07.11.05, 20:43
            Vezuwio!Najlepsza!
            • Gość: smak Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.11.05, 12:46
              W mammarosie jadam najczesciej i jest naprawde dobra.
              • Gość: znawczyni Re: Pizza? Wasze gusta...ulubione IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.11.05, 15:37
                Jak pizza to tylko z Vezuwio na ul.Biskupiej!!! Ciasto pycha, sos pierwsza
                klasa, dobor sera- wysmienity! Wielkosc odpowiednia podobnie jak cena no i
                dowoz za friko! Co do pizzy z Mammarosy to nie jest najgorsza ale moje
                podniebienie nie laknie jej czesciej niz raz na dwa miesiace! :) Za to tydzien
                bez pizzy z Vezuwio to tydzien stracony ;) :) :) :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka