22.07.05, 22:34
Dla mnie osoby tam pracujące są mało kompetentne (oczywiście nie wszystkie).
Osoba pracująca w biurze tej telewizji nie potrafiła wysłać konserwatora aby
sprawdzić poprawnośc działania ich programu. Rozumiem, że są piorytety ale
dlaczego ten Pan opowiada brednie przez cały tydzień iż zaraz przyjadą,
proszę podać nr telefonu a umówimy się na konkretną godzinę. Jako abonent
chyba za cos płacę...? Proszę o odpowiedzi czy mieliście podobne przypadki w
tej telewizji? Jak jest w MARTONIE czy tam podobnie traktują klientów?
Obserwuj wątek
    • rafixcch Re: TVK GAWEX 22.07.05, 23:52
      ta firma to totalna porazka jakosci obslugi i powaznego trkatowania klienta,
      jak w najlepszym peerelu,
      chcialem zalozyc net u nich bo mam juz kablowke, ale po okolo 3 mcach zwodzenia
      za nos i roznych niespodziewanych numerow zalozylem neostrade,
    • Gość: katz Re: TVK GAWEX IP: 81.210.32.* 23.07.05, 00:16
      Gawex to lipa.Co prawda korzystam z niego ale ten internet czesto sie
      chrzani.Ostatnio byla awaria i mieli zrobic do 12.00 (po rozmowie
      telefonicznej), a zrobili dopiero nastepnego dnia po poludniu.
      • Gość: jacek Re: TVK GAWEX IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:09
        miałem kiedyś tv i net z gawexu-totalna porażka. co do tv to fatalny obraz i jakość fonii (pisk na niektórych kanałach np tvn24), no ale net to już całkiem do bani. najpierw czekałem tygodniami na założenie, póżniej raz dzialał raz nie działał a jak działał to fatalnie-szkoda gadać. do tego te łepki w biurze, niezłe kłamczuchy i zwodziciele.
        teraz jestem u konkurecji i wszystko gra.
        kiedyś w sobotę była jakaś mała awaria z netem. wysłałem ok 8 do nonserwatora smsa (w gawexie nawet telef nie odbierają) że net nie idzie i facet zaraz był u mnie w chacie, powtarzam w sobotę rano - to dla tych łosi z gawexu pewnie coś nie do pomyślenia
        • demonblack1000 Re: TVK GAWEX 23.07.05, 10:02
          Widzę, że wszystko się potwierdza powielają cały cas te same wzory działania.
          Poprostu zwodzą i olewają ludzi. Czas chyba przenieść się do konkurencji. Amoże
          siedziba w Bydgoszczy powinna zastanowić się nad doborem nowych pracowników?
          Chyba, że ci w Bydgoszczy nie są nic lepsi. Pozdrowienia dla wszystkich
          oszukanych przez TVK GAWEX
          • Gość: Bloom Re: TVK GAWEX IP: 81.210.32.* 23.07.05, 12:38
            Z utęsknieniem wspominam czasy gdy byłem w Wizualsacie. Dla mnie idiotyczny
            jest sam fakt że jestem w bydgoskiej kablówce. Od trzech miesięcy nie ma MTV
            wczoraj włączyli MTV Classic ale MTV nadal nie ma! Jak oni śmiom się nazywać
            firmom. Jaka kompetentna firma traktuje tak klientów?! Płacę cholera ten
            pieprzony abonament za wszystkie programy a tu mi jakieś co chwila znikają. Jak
            się pójdzie do biura to jeszcze łżą człowiekowi w żywe oczy. Banda idiotów i
            nierobów!!! Internet też tragiczny czasami nie idzie z tego korzystać. Niech
            ktoś założy jakąś jeszcze chełmińską kablówkę bo Gawex to kpina
            • Gość: Sandra Re: TVK GAWEX IP: 81.210.32.* 23.07.05, 13:10
              Tak zgadzam sie TVK GAWEX to kpina i wogle! W Wizualsacie było setki razy
              lepiej !A Tak to Gawex jest do bani Tv wcale nielepsze od neta!Net sie psuje co
              jakis czas i za to sie płaci !Lepiej sie naprawde przejsc do konkurencji!Bo w
              tym Gawexie to jakes nieroby!Albo są tak zapracowani ze niamają czasu dla
              klientów lub moze to nie ich wina hehe ale jak nie ich no to kogo?dla mnie ten
              cały pomysł z tym GAWEXEM niepodobał się od samego początku!Wyczułam ze z tego
              będzie kicha!Pozdrawiam wszytkich!
    • Gość: . Re: TVK GAWEX IP: 81.210.32.* 23.07.05, 20:24
      .
      • Gość: edi do Sandry Re: TVK GAWEX IP: 81.210.32.* 23.07.05, 23:18
        Sandra jak widac po twoich wypowiedziach na forum to chyba nie masz problemu z internetem.Czytajac to forum to chyba twoja wypowiedz jest na kazdym watku.Mysle ze robisz to z nudow albo lubisz interesowac wszyskim i kazdym.Jeszcze troche i peknie ci glowa albo znajdziesz sie Swieciu.Znajdz sobie inne zajecie a nie wypowiadasz sie pod tematem na ktorym nie masz pojecia.
    • Gość: Dark Sidious Re: TVK GAWEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:57
      ja bym uwarzal na gavex moj kumpel z bydgi juz ma nauczke sciagla pare giga
      dziennie roznych rzeczy iflmy gry programy oczywiscie piraty no i gavex
      zawiadomil policje czy jakos tak wiem ze gavex luka po kazdym kompie jak sie
      nie ma zabezbieczonego kompa to lepiej tam nic nie walczyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka