Dodaj do ulubionych

Miss Wakacji

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:56
Gazeta pomorska publikowala zdjecia kandydatek do miss wakacji! startowala
min. Monika Guzek, Sandra Chorąrzewicz, Asia Szarafińska itp... jak mysliscie
która dziewczyna nie tylko z wyzej wymienionych ma najwieksze szanse?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Miss Wakacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:12
      Napewno nie Asia :P:P
    • Gość: maks Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:48
      moim zdaniem wygra JOANNA NAPORA fajna dziewdzyna napewno nie ma szans ASIA SZ.
      • Gość: ania Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:19
        no zgadzam sie mam nadzieje ze wygra Joanna Napora a nie inna...
        • Gość: ..... Re: Miss Wakacji IP: 81.210.32.* 07.08.05, 20:36
          no jasne ze Asia Napora niema szans na wygraną hehe
          • Gość: a ja mysle ... Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:08
            A ja tak szczerze mysle ze cos z dziewczyna musi byc "nie tak" jak daje sie na
            takie konkursy! Mysle ze nawet ładna dziewczyna nie musi sie "dowartosciowywac"
            jakimis konkursami no ale ... zycie
            • Gość: Mroczny Re: Miss Wakacji IP: 81.210.32.* 07.08.05, 21:41
              Zgadzam się z tobą całkowicie
              • farmazoon Re: Miss Wakacji 07.08.05, 23:54
                a ja życzę szczęścia wszystkim startującym dziewczętom i powiem tylko tyle:
                ""Niech zwycięży najpiękniejsza""
                Trzymam kciuki za wszystkie, bo szanse są równe liczy się
                prezentacja"""powodzenia laski
                • Gość: miły:? [...] IP: 81.210.32.* 08.08.05, 00:53
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: haha [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:36
                • Gość: hehe Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:22
                  Miss Wakacji zostanie marta makulec.zreszta ona juz mysli ze jest miss powiatu
                  chelminkiego.hehe
      • Gość: Karolina Re: Miss Wakacji IP: 81.210.32.* 11.08.05, 12:25
        Moim zdanie tez wygra Joanna Napora chociarz jej nie znam to zbierałam kupony i
        dawałam mojej bratowe Ani no i głosowaliśmy na nia dzieki temu jest na liscie
        wygrasz zoabczysz trzymammy za Ciebie kciuki pa pozdro:)
        • Gość: pidżamka Re: Miss Wakacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:24
          no właśnie zbieralismy kupony i je wysyłaliśmy czy to fer???? chyba ludzie
          powinni sami zdecydowac ktora jest najpiekniejsza a nie 2345 kuponow wysyla
          rodzina a moze ze trzy obce osoby a pozatym ta Napora faktycznie wyglada jak
          dziecko spojrzcie do gazety wyborzcej tam sa dopiero kandydatki na miss
          • Gość: do piżamki Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:05
            ty lepiej na ten temat sie nie odzywaj pewnie zazdroscisz Asi i piszesz głupoty
            a sama nie jestes lepsza z tego co mi wiadomo to bardzo lubisz oczerniac ludzi
            z zazdrosci!skoro jestes taka mądra czemu nie powiesz jej wprost co sadzisz o
            niej, ale coz przeciez brak ci odwagi!nara
    • Gość: a ja mysle ... Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:16
      wiecie co jeszcze myśle ... ze wypisywanie to kto jaki jest tez nie jest na
      miejscu!!! i kazdy kto wyzywa albo ma kompleksy albo jest totalnym prostakiem!
      no ale ... zycie
    • Gość: jaaa..... Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:23
      to masz pecha nie wiem co ty chcesz od napory bardzo fajna dziewczyna i ładna
      wiesz....poprostu moze zazdroscie ze ona z ola jakimowska prowadzi...wole juz
      zeby wygrała napora niż jakimowska i jak narazie z tego cio wiem to napora
      prowadzi hurraaa/......
      • Gość: Daria Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:15
        Według mnie miss powinna mieć kobiete kształty...a gdzie u niej takie?
        erontoo....
        • Gość: Dawid Re: Miss Wakacji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:34
          Guzio i Rura górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: miły Re: Miss Wakacji IP: 81.210.32.* 09.08.05, 14:37
            haha napora jak wygra to napewno dla zwały haha bo gdzie ona i miss hahaha bez
            przesady ludzie za grosz gustu tylko pogratulować wyboru haha
            • Gość: przyjaciel Re: Miss Wakacji IP: 81.210.32.* 03.09.05, 18:36
    • Gość: zwalka Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:29
      toz Napora wyglada jak dziecko jeszcze... powoli sie wyrabia ale to jeszcze nie
      to!!!! niech idzie do konkursu Miss przedszkolakow moze cos wygra ;) hahah
      A ten konkurs niech wygra dziewczyna z najwiekszym "uchem" :))
    • Gość: men Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:59
      Moim zdaniem do tego komkursu przystapily same wiesniaczki (sory) ale na serio,
      ani to ladne ani nic tylko takie tam. Miss powinna sie czyms wyroznia, a one
      wszystkie sa proste, niezbyt ladne a te zdjecia osmieszajace. Sorki
      dziewczynki, ale takie laski sa dobijajace.....
      • Gość: gonzooo Re: Miss Wakacji IP: 81.210.32.* 11.08.05, 16:21
        do " men " zgadzam sie z Tobą a to moze jest własnie konkurs dla wiesniaczek!!!
    • Gość: KFCO Re: Miss Wakacji IP: 81.210.32.* 13.08.05, 11:48
      Trzymam kciuki za Asię,oby udział w tym konkursie umocnił Twój charakter,a nie
      zmieniał na gorsze.Bądź zawsze sobą,to największy Twój atut.Wierzę w to,ze
      wygrasz i będziemy mogli cieszyć się razem z Tobą.Masz poparcie mojej
      rodzinki.POZDRAWIAM
      • Gość: !!!!!!! Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:55
        zgadzam sie z toba aśka u mnie ma tez poparcie i mam nadzieje ze wygrasz~!!!
        napewno bede dalej na nia głosować!!
    • Gość: LOL Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:15
      Zgadzam sie z Daria, gdzie tu sa kobiece ksztalty... czy zabie oczy, usta jak
      brzegi od nacnika i nos jak trojkat to sa kobiece ksztalty? O wlosach juz nie
      wspomne. a O budowie ciala to juz w ogole.. a co z biustem? chyba zamiast
      biustu jest tam wepchniete wata <lol> No i to sa kobiece ksztalty..? Chyba
      nie.. a poza tym taki wzrost? przeciez "to" miesci sie w kategoriach dziecka z
      przedszkola. Tyle mam do powiedzenia.
      • Gość: kis [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:13
        • Gość: maks kolonko Re: Miss Wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:23
          już jest koniec konkursu MISS WAKACJI w piątek wyniki ale nasze chełminianki
          nie mają szans
          • Gość: McCoy_king Re: Miss Wakacji IP: 81.210.32.* 07.09.05, 07:02
            a ja sie nie wypowiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka