Dodaj do ulubionych

Czy Kochacie TECHNO???

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.05, 15:41
piszcie......
Obserwuj wątek
    • Gość: Dark Sidious Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:38
      niee
    • Gość: XD Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:39
      a feeee ! wrecz odwrotnie !!
      • Gość: Kris Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:59
        Jo może być nawet ujdzie
    • Gość: eminem Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:06
      nobody listen to techno!
      • Gość: hmmmm Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:19
        nie nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ona Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:37
          Może nie to że ja kocham techno ale lubie sobie go posłuchac..!!! Wkońcu kocham
          dyski a na nich jest techno..!! pozdro dla technomanniaków.!!!!!
          • Gość: TEKNO [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:21
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: dsfsd [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:06
      • Gość: >>M@TeUsZ<< ŁEEEEROO!! WOLE: HOUSE, TRANCE, CLUB IP: 81.210.32.* 07.10.05, 20:31
        ŁEEEEROO!! WOLE: HOUSE, TRANCE, CLUB <<A tak w ogóle większość ludzi niewie
        co to jest techno! Słuchają głównie trance, house a myślą że to jest właśnie
        techno ;)) Ja nie lubie prawdziwego techno.. bo to niema wogóle melodii. A
        wszystkie gwaizdy takie jak: DJ Tiesto, Peran Van Dyk, C-Bool <<Tworzą tylko i
        wyłącznie TRANCE!! <<I ja to uwielbiam!
      • Gość: gość Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 03.02.06, 18:41
        Techno jest do dupy metal jest lepszy
    • Gość: ziom Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:13
      tak bardzo
      • Gość: Teen Spirit Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 02.09.05, 22:39
        Niechaj techno zginie i niech będzie zapomniane...
        • Gość: Sandra* Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 02.09.05, 22:45
          Ja tam techna niekocham ale lubię posłuchac...
          • Gość: :( Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:56
            Tylko nie TECHNO ...
    • Gość: drt Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:09
      wydaje mi się, że muzyka techno jest kojarzona z pustymi bitami, jakąś
      wyimaginowaną subkulturą, dragi itd., a w rzeczywistości wydaje mi się, ze
      autor/-ka listu miała na mysli szeroko pojętą dobrą muzykę klubową, w którą
      mieszczą sie takie gatunki jak: house, trance, progressive trance itd.
      no i dobrą zabawę oczywiście :D
      • Gość: Dark Sidious Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:57
        techno to techno co ty mi tutaj pie..sz o muzyce klubowej
        • Gość: Medivh Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 14:32
          Ja kocham progressive Hause... techno tez jest super... a wszyscy ci ktorzy
          mowia ze jest poje...ne to znaczy ze sa cholernie niewyrozumialymi
          zaklapkowanymi konserwatystami!!!!!!! SUCK MY DICK ASSHOLE!!!!!!!!!!
          • Gość: Papla Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:30
            jesli nie lubicie techna to poco wogole sie wypowiadcie na ten temat każdy moze
            lubic inny rodzaj musyki tak jak ja nie lubie rocka tego panka (szarpidruty) i
            tego nie krytykuje pownniscie to uszanowac kto czego słuchac a nie odrazu tak
            krytykowac...!!! My np. lubimy chodzic na dyski(wręcz to kocham), a wy na
            koncery rockowe, awięc jest podzielone. Nie macie za co grosz szacunku do
            innych ludzi..!!!! Tyle mam do powiedzenia!!! Mam nadzieje że ktos mnie
            poprze..!!
            • Gość: Dark Sidious Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:05
              do Papla:
              ty wypowiadaja sie ludzie bo bylo pytanie czy kochacie techno to masz rzetelna
              odpowiedz i twoje pier.....e jest bezsensowne
            • Gość: Tofik Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 83.238.145.* 18.10.05, 12:38
              Papla masz 100% racje!!! Ja wręcz przepadam za tym rodzajem muzyki i nie
              wyobrażam sobie weekendu bez tego rodzaju wypoczynku!!!Dyskoteki to miejsca
              gdzie zapominam o całym świecie,liczy się tylko muzyka, ja, ludzie, z którymi
              jestem, no i klimat jaki sobie stwarzam.Lubię to...
              • Gość: Anty Drug Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 14:09

Jak można słuchac tak monotonnej muzyki jak techno?
                A no można chyba że nie dłużej niż 10 minut. Jak ktoś słucha jej ciągle to
                albo jest jakiś zakompleksiony albo słucha tego Gó... pod wpływem jekios Gó...
                typu ekstazy, speed itp. Syf!!!!!! Odradzam. Polecam hip hop. Tam pali sie tylko
                trawke i przez to ludzie w tej kulturze nie są tak powykręcani jak w techno.
    • Gość: math Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 03.09.05, 22:43
      ja jestem rozwojowy...i tolerancyjny (ehehe) ale bardziej od "tłuczenia kotleta"
      podoba mi się utwór zespołu The Analogs:
      "...pie..na era techno" ehehe...to tyle
      • Gość: math Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 03.09.05, 22:55
        ah ta cenzura;/..."Π-erdolona era techno" hehe
        • Gość: Teen Spirit Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 04.09.05, 12:00
          Medivh twoja wypowiedź nie nadaje się na skomentowanie. Szczególnie koniec.
          Porażka. Co się tyczy Papli to cię nie rozumiem. Kto powiedział że mogą się
          wypowiadać tylko wielbiciele, a przeciwnicy nie. Pytanie jest proste i można na
          nie odpowiedzieć na dwa sposoby. Ci co nie kochają niech to wyrażają
    • Gość: Jar Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:15
      Nie
      • Gość: Świątuś Re: Tolerancja na początek!! IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:03
        Człowieku piszesz jak małe dziecko.. przeklinasz i na dodatek brak zupełnie w
        Tobie tolerancji.. może pochwal się jakiej muzyki słuchasz.. masz swój ulubiony
        zespól, wykonawcę?? Ja uwielbiam muzykę techniczną choć ostatnimi czasy co raz
        mniej słucham samego techno.. w grę wchodzą trance, progresive, future trance..
        i to mnie kręci mogę słuchać całymi dniami tego, a w sobotę na dyskę i
        najlepiej taką gdzie grają tylko taką muzę.. a i jeszcze jedno!! Żaden gatunek
        muzyki nie ściąga na swoje imprezy tylu fanów co techno.. a to co najważniejsze
        jesteśmy my technomaniacy najlepszą publiką w Europie pod względem tego jak się
        potrafimy bawić.. ktoś z przeciwników może się też poszczycić takim mianem?? ..
        licze na poważne wypowiedzi..
        • Gość: Świątuś Re: Tolerancja na początek!! IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:29
          "jesteśmy my technomaniacy najlepszą publiką w Europie pod względem tego jak
          się potrafimy bawić".. chodzi mi o Polskę i polskich technomaniaków :)
          • Gość: Dark Sidious Re: Tolerancja na początek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:49
            no jo masz racje tablekta szczescia i jechana na dyske

buehehehehehehe
            • Gość: yyy [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:53
              • Gość: Świątuś Re: Tolerancja na początek!! IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:00
                ..trzeba się bawić z kultura i umieć się bawić!! pozdrawiam wszystkich
                nieświadomych..!!
                • Gość: Dark Sidious Re: Tolerancja na początek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:41
                  kultura kokocka wyglada tak jak nie wrzucisz to sie nie bawisz i pod sciana
                  stoisz :D
                  • Gość: Świątuś Re: Tolerancja na początek!! IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:14
                    .. na jakiej imprezie nie pijesz?? istnieją takie imprezy.. bo ja jak widze to
                    zawsze jest alkohol.. czy to urodziny, czy spotkanie ze znajomymi w pubie.. czy
                    wiejski festyn czy też dyska.. wszędzie alkohol, a to już "przyspieszacz"... a
                    co do tabletek i białka.. to powiem jedno!! Sterylność i kultura.. zwłaszcza po
                    białym.. nikt na Ciebie się nie przewraca i nie wymiotuje.. i nie ma co
                    ukrywać.. narkotyki są strasznie popularne ich dostęponość itd.. impreza w
                    Gdyni Beach Party.. mogę stwierdzić, że 35 tyś ludzi jakieś 75% bawiło się
                    własnie na chemii.. 20% na alkoholu.. a reszta heh pełen podziwu jestem.. bez
                    ale oni zazwyczaj kończą imprezę w połowie i podpierają ściany.. heh albo to
                    kierowcy są;)
                  • Gość: natii Re: Tolerancja na początek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:19
                    Nie zgadzam się ze stwierdzenie <Dark Sidious> ponieważ dość często bywam w
                    Kokocku i ani razu tak nie wziełam tablet,ani innych podobnych używek :/ bawię
                    się wyśmienicie na coli i red bulu ;) ...nie wszyscy ćpają w Arenie!!!
                    • Gość: natii Re: Tolerancja na początek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:21
                      kiedyś spróbowałam tablet i białaka, ale stwierdzam, że bez jest o wiele,wiele
                      lepiej :]
        • Gość: angel Re: Tolerancja na początek!! IP: 81.210.32.* 05.09.05, 21:44
          hehe, ja tam lubie hh, ale powiem szczerze ze wole znacznie metali i punkow niz
          techno mułow bo to idioci tylko.......
          akurat z muzyka techno nie jest tak jak wyzej, własnie na koncrty rockowe
          przychodzi wiecej fanow. W zeszłym roku na woodstocku było ponad 500.000tys.
          ludzi, jest to najwieksza ilosc w europie. w tym doszło do 400.000 to chyba o
          czyms swiadczy no nie?!?! i na takich koncertach rockowych itp nie dostaniesz w
          morde np, za ubior czy ideologie, a na techno... jak wyjdziesz zywy to dobrze
          bedzei :/
          • Gość: fanka Re: Tolerancja na początek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:14
            porostu nie wirze w to co wy wszyscy mówicie!!!!!!!!!!ludzie!!!!!!!!jak możecie
            tak szufladkować ludzi każdy ktop jest punkie bądz metalowcem jest złodziejem a
            każdy tachno maniak jest mułem to absolutnienie nieprawda!!!!!!!!!ja jestem
            uczennicą mam świadectwo z paskim chodze na dyski słucham techno a mimo to nie
            jestem głupia jak uważacie!!!!!!przemyślcie to ludzie
            • Gość: MiLeNiOr Re: Tolerancja na początek!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:38
              Swiadectwo z paskiem kochana nie swiadczy o inteligencji... Oceny nie
              odzwierciedlaja inteligencji :/ heh pzdr
              • Gość: fanka Re: Tolerancja na początek!! IP: 81.210.32.* 03.02.06, 15:05
                a co masz może ładne oneny za piekny uśmiech??
                • Gość: MiLeNiOr Re: Tolerancja na początek!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:18
                  Ehhhhhhh za ciezki moj przekaz chyba dla Ciebie ...whatever... PzDr
    • Gość: Tolerancyjny Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:07
      Jestem wręcz porażony totalnym brakiem tolerancji u forumowiczów...Ja na
      przykład nie znoszę Nirvany ( wg mnie najgorsza pomyłka muzyki w całej jej
      pięknej historii), a z kolei lubię słuchać muzyki elektronicznej, ale nie
      przeszkadza mi to szanować ludzi o innych poglądach muzycznych...Wstyd moi
      drodzy, wstyd...
      • Gość: math Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 05.09.05, 19:09
        Nirvana Ci nie leży...ok...a może jakis powód?
        • Gość: Świątuś Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:01
          .. NIRVANA!! ktoś tu najechał na tabletki.. a przez co umarł chyba Kurt? Ja nie
          lubię tej muzyki, nie potrafię w ogóle jej odczuć, a już w ogóle się przy niej
          bawić.. wasza sprawa słuchajcie, bawcie się przy tym jak wam się podoba.. tylko
          nie noście tych śmiesznych naszywek i koszulek.. po co wam to?? po co się tak
          ubieracie.. te włosy itp.. przecież można być normalnym w znaczeniu ubioru.. to
          az tak was kreci??
          • Gość: blood Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 06.09.05, 10:07
            czyżbym słyszał zazdrość...fan teKno raczej musi się nieźle napocic żeby dostać
            koszulke ze swoim ulubionym...heh...didżejem...a co do fryzur, butow i reszty
            ubioru...daruj sobie-widzialem zdjecia z teKno party...zadna sztuka obwinac sie
            workiem na smieci
            • Gość: Medivh Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.05, 14:02
              żałosne to jest??? Mam pytanie do was wszystkich: czy jest ktoś z was kto jest
              prawdziwym fanem swojej muzyki?? taki ktory potrafi oszczedzac pieniadze caly
              rok zeby pojechac na ulubiony koncert nawet za granice?? Ja jestem fanem Hause
              i Trance kreci mnie to chociaz nie spidowalem nigdy i nie bede spidowal wypic
              browara na imprezie uwielbiam i mam gleboko w du*** co o tym sadzicie
              Moge sie poszczycic tym ze bylem juz 3 razy na Sunrise with Ekwador w
              Kolobrzegu 2 razy na Water Festival na koncercie dj Tiesto i dj Jean a oraz na
              SENSATIO W Holandii i denerwuje mnie jak jakis zul co sciaga wina za 2,80zl na
              amfiteatrze i jest obrzy%%%y mowi mi ze techno jest do du%%!! pozdro dla
              swietusia bo racje mowi!!!!!
              • Gość: Świątuś Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:52
                bez chwila zastanowienia się mogę powiedzieć, że ja kocham muzykę techniczną..
                moja mamusia może to potwierdzić.. ile razy dziennie przychodiz "prosze
                ciszej".. przyklad soboty kiedy mam wolne:P.. wstaje kolo 11 bo zazwyczaj
                piątek noc ściągam sety z dysk i muze pociętą:).. włączam muze i jazda!! do
                20.. non stop.. 20 muszę wyłaczyć bo spadam na dyskę by się wybawić przy moich
                rytmach.. co do imprez.. jak na razie TSF w Świeciu i Viva Beach Party Gdynia..
                odkładam pieniądze na listopadowe imprezy w Poznaniu gdzie zagra TIESTO!! oraz
                na Mayday w Katowicach.. mam nadzieje ze na obie wystarczy kasiorki:).. co do
                ubioru.. co ty nie powiesz widziales na imprezie przebranego maniaka techno..
                to pokaż mi kiedy widzialeś go na ulicy?? tak rażącego w oczy technomaniaka..
                zastanów sie człowieku do czego ty porównujesz imprezy i syfiaste walanie się
                po ulicach w glanach!! Sluchajcie czego chcecie tylko ubierajcie się na ulicach
                normalnie!!
                • Gość: Teen Spirit Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 06.09.05, 18:06
                  Ty Tolerancyjny z jakiej racji nazywasz się tolerancyjnym skoro zaraz
                  objerzdzasz inną muzykę?! Co wam do naszych koszulek czy włosów? Nie podoba się
                  to na nas nie patrzcie! Miłego żelowania włosów i oślepiania się na dyskach.
                  NIRVANA FUCKING RULES!!!
                  • Gość: PennyRoyal Tea Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 06.09.05, 19:03
                    hehe...exactly;)
                    • Gość: Dj ....H Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:13
                      siemano! ja oczywiście ze uwielbiam Techno, jo jest mój żywioł.A zresztą jestem
                      DJ. Lubie także muze KLUBOWĄ, i różne przeróbki POZDRO dla wszystkich
                      • Gość: Medivh (do Świątus Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 15:37
                        Do światusia: mozesz podac mi twoj numer gg bo jezeli jestes zainteresowany to
                        moglibysmy wymienic sie muza!!! To jak ??
                        • Gość: Świątuś Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:40
                          4916094.. pisz
                          • Gość: bomba Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.05, 12:40
                            Tak KOCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!
              • Gość: :) Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:42
                Popieram!!! Nie cierpie ludzi którym przyjemność sprawia spijanie taniego wina
                na amifi... ;/ Więc zajmij sie sobą. Skoro nie podoba Ci sie ta muzyka to jej
                nie sluchaj, ale również nie obrażaj jej. Równie dobrze ja moge powiedziec, ze
                to czego Ty sluchasz jest do du**, ale tego nie zrobie. O gustach sie nie
                dyskutuje. Każdy ma inne upodobania. Chyba, że w ogóle nie sluchasz muzyki,
                tylko dźwięk sluczących nie butelek po tanim trunku na ulicy (chyba ,że spijasz
                kartoniki) Żałosne!!!!! Ja natomiast lubie Techno, Trance i jeszcze cos
                napewno :):):)
      • Gość: bum Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 15.01.06, 17:06
        jesli nie rozumiesz fenomenu NIRVANY to najwidoczniej tempy z ciebie kolo.pzdr
        P.S:co do tolerancji-RACJA;przeciez tworzymy ja sami
    • Gość: anty techno Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:17
      żel betony i zimne łokcie
    • Gość: taki jeden Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 81.210.32.* 15.09.05, 22:34
      J.e.b.a.ć technojebów!!
      • Gość: hans Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 11:49
        goń sie cioto!!!!!!
    • Gość: Laser Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:10
      Z prostego pytania zrobiła się wielka debata na temat muzyki. Ja osobiście
      popieram tezę, że "od techno można z nudów zdechnąć" bo mnie nie kręcą
      powtarzające się sekwencję. Oczywiście jest kilka wyjątków. Co do popularności
      imprez, to nie zgadzam się, że techno jest bardziej popularne. Tylko, że
      rockowcy się tak nie afiszują ze swoimi koncertami, co technomaniacy. A co do
      wyjazdów do Holandii (czy gdzie tam) to nie każdy ma tyle kasy co Ty Sebuś,
      więc lepiej nie wjeżdżać na tą delikatną barierę, bo zaraz zostaniesz
      skontrowany, że masz kase i szpanujesz. A argument Twojego oddania przebija
      tysiąckrotnie Wąski, który wybrał się na Woodstock. Każdy kto wie jakim
      budżetem dysponuje Wąski ten wie, że to jest prawdziwa miłość do muzyki :D
      Pozdrawiam.
    • Gość: katik Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:48
      TAK KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: KOKA Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 21:58
      Taaa TECHNO rządzi !!!!!!
      • Gość: Tipper Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:59
        Kula w łeb i do piachu wszystkim techno gnojom.Wypie..c na księżyc z ta durna
        mieszaniną dżwięków którą nazywacie muzyką.
        • Gość: amen Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 02:22
          amen bracie!!!!!!!!!
          • Gość: ziomek Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:22
            Hip Hop górą!!!!
    • Gość: fanatyk hardcore'u Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 15.10.05, 02:05
      oj niii
      • Gość: Łepek Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:13
        Jak najbardziej TAK!!!
        • Gość: DeeJay Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.10.05, 21:29
          Techno jak najbardziej. Sluchacze techna nie pala, nie pija i nie ćpaja tak jak
          to robia metalowcy i chwala im za to
          • Gość: TeReRe Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:42
            Buahahahahahahahahhaah RACZEJ!!!! Do kapusty z Twoimi jakze mylnymi
            spostrzezeniami czlowieku!
    • Gość: Anty techno !! Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:54
      Techno buhahaha !!! Co to ma być ?? Zero przekazu i w ogole do bani !!! Jak na
      moje techno kojarzy mi sie z techno mułami co chwytaja za amfetamine i tabletki
      extazy !! Nie uszukujmy sie taka jest prawada !! Pisze sie tyle ze marihuana
      jest zła a to gó.. jest o wiele gorsze od ziólka !! W ogole po tych ciezkich
      dragach ludziom zaczyna sie łeb ryć i staja sie agresywni nawet dla swoich !!
      Ogolnie mam to w dupie bo tego nie słucham !! Jestem tolerancyjny , ale jak
      wchodze na dyskoteke i widze co ludzie robia z bialymi rekawiczkami i gwizdkiem
      w ustach to cos mnie boli !! Od razy widac ze " sa na czyms " a co na to
      wlasciciele lokali ?? Oczywiscie nic bo pieniadz jego panem !! Pozdrawiam
      wieczny Hip-Hop :)! Narciarzynaaa
      • Gość: Raczej Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:30
        raczej nie!!!
    • Gość: a Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:41
      a
    • Gość: gim 1 Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 10:52
      techno to prawdziwa muza.
    • Gość: Świeciak Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: 83.238.71.* 15.02.06, 16:00
      trance, house...takie rytmy są piękne!!!!
      • Gość: Techno Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:30
        TECHNO szacunek dla tej nazwy haha:)
        ZGADZAM SIE Z TOBĄ KOLEGO!!!
    • Gość: fgh Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:17
      W koncu ktos o tym pomyslal techno jest
      zajebiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      I love TECHNo

• Gość: Teczno Re: Czy Kochacie TECHNO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:17
        techno to chłam gó.. weż jak można takiego czegoś słuchać ble ble ble:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka