Dodaj do ulubionych

Głupia zabawa

IP: 81.210.32.* 08.09.05, 15:12
Co sądzicie o idiocie który rozpylił gaz w gim.1 Dla mnie to jest przykład
Totalnego braku rozumu inteligencji i wszystkich zasad ktore powinien miec
rozsadzny człowiek I ma za to dostac tylko 3 lata jak go żłapia. A co by było
jak ktoś by nie da to Panie Boże Zmarł na skutek uduszenia??? tez tylko 3
latka? POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: UŁAN Re: Głupia zabawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:37
      jestem ciekawy co za typ to zrobił ...
    • Gość: mjhuy Re: Głupia zabawa IP: 81.210.32.* 08.09.05, 16:11
      jak zlapia tego wariata to proponuje wsadzic go do zamknietego pomieszczenia i
      wpuscic gaz , a do glupiego lba wlac wiadro oleju
      • shiwa_91 Re: Głupia zabawa 08.09.05, 16:13
        www.rmffm.pl/fakty/index.html?id=86666
        z takim od razu do Świecia... Niech go po3mają i mu wpierdzielą porządnie!!!!!!!
    • Gość: Uczeń gim 1 Re: Głupia zabawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 22:46
      To porostu chory człowiek, wychodze xz lekcji a tu nagle na boisku policja i
      wogóle i nieweim co się dzieje!!!!
    • Gość: pytacz Re: Głupia zabawa IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:00
      "Co sądzicie o idiocie który rozpylił gaz w gim.1"
      A co mozna sądzić? Co za glupie pytanie (a podobno takich nie ma). Klawy gość jest.
    • Gość: ************* Re: Głupia zabawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:59
      Człowiek na pewno nie jest przy zdrowym rozumie nie wiem co mu strzeliło do
      głowy żeby takie rzeczy zrobić na pewno nie zdawał sobie sprawy ze skutków
      ubocznych jakie mogą się stać tym dziecią jak równiez swoim rodzicą zrobił
      przykrość. A jak by byla wieksza ilośc tego gazu mogło by to dojść do tragdii i
      to powarznej. Człowieka tego powinni zagazować tak samo jak on próbował koniec
      kropka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka